Mailchimp set up expert

Mailchimp set up expert

Een Mailchimp set up expert richt je account goed in. En is meestal geen overbodige luxe. Want vaak gaat het bij het starten met Mailchimp direct verkeerd.


Mailchimp set up expert

Als Mailchimp set up expert zorg ik dat je account goed is ingericht en dat je onderstaande problemen niet tegenkomt.


Mailinglijsten of audiences

In het verleden ging het vaak direct fout doordat mensen voor iedere groep adressen die ze apart wilden mailen een nieuwe lijst aanmaakten. Met als gevolg dat er als snel een heleboel lijsten in het account stonden. En die lijsten communiceren niet met elkaar.


Eén audience

Dit probleem heeft Mailchimp opgelost. Want als je nu met Mailchimp begint kun je niet meer dan één lijst aanmaken. Dat hoort ook zo, want bij Mailchimp zet je al je adressen op dezelfde lijst en je deelt ze in met groepen en tags.

Maar hierdoor is onmiddellijk het volgende probleem ontstaan: waarschijnlijk weet je niet hoe je kunt werken met groepen en tags.

Je kunt je account door me in laten richten en dan vertel ik je ook precies hoe je er daarna goed mee kunt werken.


Formulierenset

Het volgende probleem is vaak dat een webbouwer een inschrijfformulier op de website heeft gezet, waardoor jij denkt dat je de inschrijfformulieren niet gebruikt. Dat is een illusie, je gebruikt de inschrijfformulieren van Mailchimp altijd.

Maar als jij dat niet weet, dan denk je dat je ook niets met die formulieren hoeft te doen. En het gevolg daarvan is dat je bedrijf heel rare bedrijfscorrespondentie rond stuurt.


Template

En je hebt ook een template nodig waar je je teksten en afbeeldingen in zet. Meestal gaat dat ook fout doordat je het plakvenster niet gebruikt. Daar merk je meestal niets van, tot je ontdekt dat je e-mails in spam komen.

Zo zijn er tal van dingen die horen bij het starten van Mailchimp. Dat is wat een set up expert in orde maakt.

Hier vind je mijn profiel in de Mailchimp experts directory.

""
Mailchimp set up expert was last modified: by