Phishing e-mails maken

Phishing e-mails maken

In deze cursus leerde ik hoe je een perfecte phishing e-mail kunt maken. En hij is pas perfect als jij mijn e-mail vertrouwt, opent, leest, op de link in de e-mail klikt en vervolgens bereid bent je inlog gegevens ergens in te voeren waar je dat niet zou moeten doen.


Waarom wil ik leren phishing e-mails te maken?

Nou, allereerst om het interessant en boeiend is om te weten hoe zulke dingen werken. Maar het is niet alleen nieuwsgierigheid. Ik word ook een betere e-mail marketeer door de andere kant van e-mailmarketing te kennen. Verdieping is altijd een verrijking.


Praktische toepassingen van deze cursus

E-mailmarketing

Nou ja, als ik een phishing e-mail kan maken die jij vertrouwt, dan lukt het vast ook wel met een gewone e-mail, denk je ook niet? En door deze cursus begrijp ik nu niet alleen waar spamfilters door getriggerd worden, maar ook hoe en het waarom.

Lees hierover ook hoe je totaal onschuldig en onbedoeld phishing elementen in je nieuwsbrief kunt zetten die de spamfilters triggeren. Terwijl jij echt van niets weet.

Maar voor voor de vaardigheid van maken van goede phishing e-mails zijn meer praktische toepassingen te bedenken.


Beveiliging

Als je een bedrijf hebt zijn zijn je medewerkers niet alleen handig omdat ze voor je werken, ze zijn ook een beveiligingsrisico. Want ze kunnen “er in trappen” en hierdoor belangrijke gegevens weggeven.

Er is niets zo leerzaam als “er in trappen”. En dat kan zonder schade door iemand in te huren die een phishing e-mail naar je medewerkers stuurt om te kijken of iemand “er in trapt”.

Niet? Dan mag je jezelf feliciteren.

Zijn er mensen die er wel in trappen? Prachtig dat je dit ontdekt hebt in een veilige setting. Training is hierop het antwoord.

En het kan ons allemaal gebeuren!


Deze cursus kun je hier vinden. Hij maakt deel uit van de training om een penetration tester te worden.

Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Helpt met marketing

Gecertificeerd Get Clients Now!™ facilitator, gecertificeerd Mailchimp expert en MailerLite expert, Yoast SEO gecertificeerd en je kunt ook nog met me lachen.

Phishing e-mails maken was last modified: by