Favorieten op Twitter goed gebruiken

Favorieten op Twitter: soms gebeurt het dat Twitter je een berichtje stuurt: iemand heeft jouw tweet bij zijn of haar favorieten gezet. Geweldig natuurlijk! Het lijkt logisch om tweets over diensten die je nu niet nodig hebt, maar die misschien ooit weleens handig zouden kunnen zijn, bij je favorieten te zetten.

Favorieten op Twitter

Toch vind ik het een gemiste kans om je favorieten daarvoor te gebruiken. Ik vind dat een gemiste kans, want je favorieten op Twitter is een lijst die iedere ingelogde gebruiker kan lezen.

Het lijkt mij dat je een lijst die voor iedereen toegankelijk is, wel beter kunt gebruiken dan als opslagplaats voor tweets over diensten die misschien ooit handig kunnen zijn of artikelen die je nog lezen wilt.

Favorieten op Twitter en recensies

Je kunt die lijst ook gebruiken om een lange lijst met recensies, complimenten en bedankjes aan te leggen.

Dat is zinvol, omdat sociale bewijskracht erg belangrijk is op Internet. En juist die heel simpele berichtjes waar niet over is nadacht hebben een enorme sociale bewijskracht.

Favorieten op Twitter een opslagplaats?

De vraag is dan, waar moet je die lijst met artikelen die je nog wilt lezen en diensten die misschien ooit handig zijn, dan bewaren? Dat is vrij simpel: ergens anders! Hiervoor bestaan andere handige tools.

Dit zijn vergelijkbare tools waar je nog veel meer kunt bewaren dan alleen tweets. En dan hoef je zaken die je later wilt lezen ook niet meer op te slaan bij de favorieten in je browser. Alles netjes in mappen op een centrale plaats zodat je weet waar je alles kunt vinden.

Categorie: Twitter

Gratis tips en series over:

  • Mailchimp of MailerLite
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Marketing

Gewoon kiezen wat je hebben wilt en meenemen.

Gratis producten

Gratis producten

Favorieten op Twitter goed gebruiken was last modified: by

Bronnen

Favorieten op Twitter goed gebruiken was last modified: by