Facebook gepland bericht verwijderen

Gepland bericht verwijderen van Facebook

Get clients now facilitator

Geschatte leestijd: 3 minuten

Gepland bericht verwijderen van Facebook

Omdat ik me altijd helemaal gek zoek op Facebook denk ik dat ik niet de enige ben met dit probleem. Daarom schrijf ik dit maar eens op: zodat ik het even terug kan lezen als ik weer vergeten ben en zodat jij niet zo hoeft te zoeken.

Eigenlijk is het verwijderen van een ingepland bericht op Facebook heel erg simpel maar dan moet je niet teveel gaan klikken.

Gepland bericht verwijderen van Facebook

Meta Business Suite

Planner

Ga in de zijbalk van je pagina naar de planner.

Kalender

Je komt dan in een kalender waar je je bericht ziet staan.

Klik je bericht aan

Klik gewoon op het bericht. Je ziet dan een grotere afbeelding van je bericht.

Klik de puntjes aan

Rechtsboven staan 3 puntjes. Als je die aanklikt kun je kiezen: bewerken, opnieuw plannen of verwijderen.

Dat is alles. Super simpel, maar altijd erg zoeken op Facebook.

Gepland bericht verwijderen van Facebook

Marketing tool

Facebook is een leuke tool voor je marketing, maar besef alsjeblieft dat het niet meer dan een tool is. Hang alsjeblieft niet je hele marketing op aan Facebook advertenties of zoiets. Want er zijn effectievere manieren om klanten te krijgen.

Het marketingplan van Get Clients Now!™ is speciaal ontworpen voor dienstverleners. Dus als jij een dienstverlener bent dan is dit plan erg geschikt voor jou. Facebook kan er deel van uitmaken, maar er is veel meer. Toch heb ik wel een Facebookpagina. Je kunt mijn Facebookpagina hier vinden.

Marketing voor diensten

Ik stuur regelmatig tips rond over dienstenmarketing. Hier kun je je inschrijven en dan krijg je als eerste 5 makkelijk toepasbare tips om meer klanten te krijgen.

Met dank aan Pixabay voor de uitgelichte afbeelding.

Gepubliceerd op: 2-11-2018
Voor het laatst bijgewerkt op: 27-5-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?