Get Clients Now!™ facilitator

Smarketing met Get Clients Now!™. Dit 28-dagen marketingplan is het ideale smarketingprogramma voor dienstverleners.

Smarketing met Get Clients Now!™

Grote bedrijven doen er alle mogelijke moeite voor om sales en marketing samen te voegen, maar voor 1-persoonsbedrijven is het de normaalste zaak van de wereld dat marketing en sales door dezelfde persoon worden gedaan.

Je zult veel voordeel van dit programma hebben als je:

meer klanten wilt

en ook als je een compleet nieuwe dienst aan je dienstenpakket wilt toevoegen.

Get clients now facilitator Nederlands

1. Niche kwalificeren

Als je op deze pagina gekomen bent dan is dat niet voor niets. Waarschijnlijk heb je al een goed beeld van wat je wilt gaan doen en voor wie je dat wilt gaan doen. Maar weet je zeker dat je idee levensvatbaar is?

Als je hier ook maar de vaagste twijfel over hebt, dan is het een goed idee om eerst je niche te kwalificeren.

Niche kwalificeren
Groei naar succes met Get clients now

Mijn niche staat nu als een bunker

4,0 rating

Bleef maar twijfelen of ik de juiste doelgroep heb gekozen, want ik had het eigenlijk nooit goed onderzocht. En wist ook niet precies hoe ik dat zou moeten doen. Door dit aan te kaarten bij Judith kon ze me hierover goede informatie gegeven en een aantal kritische vragen stellen.
Nu blijkt dat ik helemaal op de juiste weg ben – mijn niche staat als een bunker en tijdens het gesprek heb ik ook mijn ‘waarom’ weer helder gekregen. Het is me weer duidelijk wat de reden was dat ik deze weg ingeslagen ben en welk doel ik hiermee nastreef. Gerichte acties uitvoeren gaat nu weer bijna vanzelf.

Ann van den Assem | Oud zeer de baas
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

Tanja Cavaljé

Tanja Cavalje

Get clients now; een geniaal marketingsysteem

5,0 rating
29 maart 2019

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Vlinderss [support & services], Tanja Cavaljé

2. Strategisch marketingplan

Een strategisch marketingplan. Niet zomaar een plan, maar een beproefde methode die al door duizenden dienstverleners gebruikt wordt.

Je gaat duidelijke en afgewogen keuzes maken over de marketingstrategieën en -tactieken die je gaat gebruiken en je weet daarna precies wat je iedere dag moet doen aan je marketing. Lees hier meer over het strategisch marketingplan maken.

Strategisch marketingplan
Groei naar succes met Get clients now

Get Clients Now!™

Een marketingplan dat werkt!

Get Clients Now!™ is beproefd systeem dat al aan duizenden ondernemers z’n waarde bewezen heeft.

Een effectief systeem waarbij je zelf die vormen van marketing kiest die bij jou en bij je doelgroep passen. Daardoor wordt marketing leuk en doe je met plezier wat je doen moet om de klanten te krijgen die je nodig hebt.

Voor wie

Dit programma is bij uitstek geschikt voor zelfstandig dienstverleners zoals:

 • Accountants
 • Architecten
 • Coaches
 • Computerprofessionals
 • Consultants
 • Tekstschrijvers
 • Therapeuten
 • Financiele adviseurs
 • Fotografen
 • Sprekers
 • Personal trainers
 • Vertalers en tolken
 • Web designers
 • en voor jou
Get Clients Now
Get Clients Now!™

Dit is een no nonsense systeem. Praktische marketing voor mensen die een-op-een werken. Een uitvoerbaar systeem dat het Internet in zich opneemt, maar dat niet afhangt van het Internet. Een systeem dat verder kijkt.

Deze marketingmethode is een eenvoudig, gestructureerd, flexibel en effectief systeem. Het leert je hoe je een eindeloze stroom klanten kunt creëren door slechts 10 eenvoudige dingen dagelijks of wekelijks te doen.

Groei naar succes met Get clients now

Deze methode is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.

Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.

Groei naar succes met Get clients now

GCN!™ programma


Ik gebruik deze methode zelf al jaren en ik ben nog altijd blij dat dit systeem op mijn weg gekomen is. Ik nodig je van harte uit om er ook mee te gaan werken.


Wat zegt de klant?

Meer duidelijkheid en focus met Get clients now!

4,0 rating
13 juni 2019

Ik vond het steeds moeilijk om de juiste marketingactiviteiten regelmatig toe te passen voor een bepaalde periode. In de cursus heb ik geleerd waar ik mijn focus moet leggen in deze fase van mijn bedrijfsactiviteiten en wat ik dan moet doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Dagelijks een paar activiteiten – kost me maar een uur per dag. En ik kan zelf eenvoudig de resultaten meten en tussentijds bijsturen indien nodig. Wat een ruimte geeft me dat.

Ann van den Assem - Je keuzes voluit leven

Marketing met een hart

5,0 rating
9 oktober 2018

Judith is een fijne coach, die het vermogen heeft zich aan te passen aan haar cursist. Ze heeft een onmetelijke schat aan kennis en ervaring, die ze gul deelt. Ze is gewoon een pareltje dat me op verschillende vlakken verder helpt bij de op- en uitbouw van mijn bedrijf.

Tanja Cavaljé

Volgende pagina: Strategisch marketingplan maken

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

De afbeeldingen voor deze pagina heb ik laten maken door Stef Ringoot.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by