Get clients now facilitator

Get Clients Now!™ facilitator

Smarketing met Get Clients Now!™. Dit 28-dagen marketingplan is het ideale smarketingprogramma voor dienstverleners.

Het is een programma waardoor er een wereld voor je open gaat, want je gaat marketingkeuzes maken die echt bij je passen. Omdat ze bij je passen vind je ze leuk. En wat je leuk vindt doe je graag.


Smarketing met Get Clients Now!™

Grote bedrijven doen er alle mogelijke moeite voor om sales en marketing samen te voegen, maar voor 1-persoonsbedrijven is het de normaalste zaak van de wereld dat marketing en sales door dezelfde persoon worden gedaan.

Je zult veel voordeel van dit programma hebben als je:

meer klanten wilt

en ook als je een compleet nieuwe dienst aan je dienstenpakket wilt toevoegen.

Get clients now facilitator Nederlands

Get Clients Now!™

Een marketingplan dat werkt!

Get Clients Now!™ is beproefd systeem dat al aan duizenden ondernemers z’n waarde bewezen heeft.

Een effectief systeem waarbij je zelf die vormen van marketing kiest die bij jou en bij je doelgroep passen. Daardoor wordt marketing leuk en doe je met plezier wat je doen moet om de klanten te krijgen die je nodig hebt.

Voor wie

Dit programma is bij uitstek geschikt voor zelfstandig dienstverleners zoals:

 • Accountants
 • Architecten
 • Coaches
 • Computerprofessionals
 • Consultants
 • Tekstschrijvers
 • Therapeuten
 • Financiele adviseurs
 • Fotografen
 • Sprekers
 • Personal trainers
 • Vertalers en tolken
 • Web designers
 • en voor jou
Groei naar succes met Get clients now

Strategisch marketingplan

Strategisch smarkelingplan

Een strategisch marketingplan. Niet zomaar een plan, maar een beproefde methode die al door duizenden dienstverleners gebruikt wordt. Een doeltreffend marketingplan.

Je gaat duidelijke en afgewogen keuzes maken over de marketingstrategieën en -tactieken die je gaat gebruiken en je weet daarna precies wat je iedere dag moet doen aan je marketing. Lees hier meer over het strategisch marketingplan maken.


Get Clients Now!™ toolkit in het Nederlands

Get Clients Now!™ toolkit in het Nederlands

Bij dit plan gebruik je een werkboek in het Engels en een toolkit in het Nederlands.

Zo heb je van allebei het beste: het complete verhaal in het boek en alles wat je nodig hebt voor het dagelijks gebruikt in het Nederlands.

Strategisch marketingplan
Groei naar succes met Get clients now

Niche kwalificeren

Als je op deze pagina gekomen bent dan is dat niet voor niets. Waarschijnlijk heb je al een goed beeld van wat je wilt gaan doen en voor wie je dat wilt gaan doen. Maar weet je zeker dat je idee levensvatbaar is?

Als je hier ook maar de vaagste twijfel over hebt, dan is het een goed idee om eerst je niche te kwalificeren.

Niche kwalificeren

Dit is een no nonsense systeem. Praktische marketing voor mensen die hun bedrijf in hun eentje runnen en die hun marketing in hun eentje doen. Een uitvoerbaar systeem dat het Internet in zich opneemt, maar dat niet afhangt van het Internet. Een systeem dat verder kijkt.

Deze marketingmethode is een eenvoudig, gestructureerd, flexibel en effectief systeem. Het leert je hoe je een eindeloze stroom klanten kunt creëren door slechts 10 eenvoudige dingen dagelijks of wekelijks te doen.

Groei naar succes met Get clients now

Deze methode is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.

Get Clients Now
Get Clients Now!™

Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.

Groei naar succes met Get clients now

GCN!™ programma

Ik gebruik deze methode zelf al jaren en ik ben nog altijd blij dat dit systeem op mijn weg gekomen is. Ik nodig je van harte uit om er ook mee te gaan werken.


Wat zegt de klant?

Zo blij met Judith...

5,0 rating
10 september 2019

Jaren geleden heb ik Judith online ontmoet om hulp te vragen met het programma Mailchimp. Nieuwsbrieven wilde ik versturen maar ik had geen idee hoe. Van het een kwam het ander ze hielp me slimmer te worden in de opmaak, gaf me tips voor mijn website en nog veel meer. Wat ik heel fijn vond was haar inzicht in mijn vragen, ze snap gelijk wat je bedoelt. Haar antwoorden op regelmatige vragen waren supersnel. Ik kon haar niet meer missen en heb haar dat ook regelmatig laten weten.
Wat ik erg verwaarloosd had was mijn marketing plan, er was eigenlijk helemaal geen plan, en daar wilde ik nu eens echt aan gaan werken.
Wie kan mij daar beter bij helpen als Judith, maar ze woont zo ver weg. Toch een planning gemaakt en de afspraak stond. Pfft ik woon in Duitsland en zag op tegen de afstand. Maar wat was ik die snel vergeten toen ik eenmaal bij haar was. Wat een resoluut mens, en ja hoor we hebben de dag goed besteed, erg hard gewerkt aan mijn zwakke plekken. Het was zeer intensief voor beiden, ik geloof dat ik 10 kilo afgevallen ben maar dan niet in gewicht maar in verlichting.
Ik kan nu veel dingen loslaten die nutteloos waren maar die me veel tijd gekost hebben. Nu werk ik met een concreet plan op mijn lijf geschreven en wat ik ook snap. Dat ik zelf ook veel sterke punten had, was me ontschoten. Zij kon me overtuigen dat ze er wel degelijk waren en wees me op deze nog beter in te zetten. Daar werd ik vrolijk van en wist, Judith ondersteunt me komende weken hierbij en ik begin het ook nog leuk te vinden.
We hebben heerlijk samen geluncht en zijn arm in arm terug gelopen, wat een leuk mens is Judith een mensenmens, heel duidelijk met veel kennis en gevoel. Er is me veel duidelijk geworden. Daarom ben ik zo blij met Judith…omdat dit plan gaat lukken !!

Poetsendoejezo, Nijmegen

Meer duidelijkheid en focus met Get clients now!

4,0 rating
13 juni 2019

Ik vond het steeds moeilijk om de juiste marketingactiviteiten regelmatig toe te passen voor een bepaalde periode. In de cursus heb ik geleerd waar ik mijn focus moet leggen in deze fase van mijn bedrijfsactiviteiten en wat ik dan moet doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Dagelijks een paar activiteiten – kost me maar een uur per dag. En ik kan zelf eenvoudig de resultaten meten en tussentijds bijsturen indien nodig. Wat een ruimte geeft me dat.

Ann van den Assem - Je keuzes voluit leven

Marketing met een hart

5,0 rating
9 oktober 2018

Judith is een fijne coach, die het vermogen heeft zich aan te passen aan haar cursist. Ze heeft een onmetelijke schat aan kennis en ervaring, die ze gul deelt. Ze is gewoon een pareltje dat me op verschillende vlakken verder helpt bij de op- en uitbouw van mijn bedrijf.

Tanja Cavaljé

Volgende pagina: Strategisch marketingplan maken

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

De afbeeldingen voor deze pagina heb ik laten maken door Stef Ringoot.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by