get clients now strategisch marketingplan

Get Clients Now!™ facilitator


Wat is Get Clients Now!™?

Get Clients Now!™ is relatiemarketing op maat voor solo dienstverlenersget clients now

Dit 28-dagen marketingplan is het ideale marketingprogramma als je een dienstverlener bent en nu geen klanten of te weinig klant heb en niet precies weet wat je daaraan kunt doen.

Klanten komen niet vanzelf en als je nu veel te weinig klanten hebt, dan is je bedrijf volgend jaar verdwenen en moet je iets anders gaan doen, want je hebt nou eenmaal brood op de plank nodig.

Met het Get Clients Now!™ marketingprogramma gaat er een wereld voor je open, want met dit programma kom je direct in actie zodat je snel nieuwe klanten zult vinden. Gewoon door de juiste marketing keuzes te maken en effectieve marketing tactieken te gebruiken.

Succes komt niet naar je toe. Jij moet naar het succes toe gaan.

Marva Collins

Smarketing met Get Clients Now!™

Grote bedrijven doen er alle mogelijke moeite voor om sales en marketing samen te voegen, maar voor eenpersoons bedrijven is het de normaalste zaak van de wereld dat marketing en sales door dezelfde persoon worden gedaan.

Je zult veel voordeel van dit programma hebben als je:

meer klanten wilt

en ook als je een compleet nieuwe dienst aan je dienstenpakket wilt toevoegen.

Dit is een heel eenvoudig no nonsense systeem. Praktische marketing voor mensen die hun bedrijf in hun eentje runnen en die hun marketing in hun eentje doen. Een uitvoerbaar systeem dat het Internet in zich opneemt, maar dat niet afhangt van het Internet. Een systeem dat verder kijkt.

Deze marketingmethode is een eenvoudig, gestructureerd, flexibel en effectief systeem. Het leert je hoe je een eindeloze stroom klanten kunt creëren door slechts 10 eenvoudige dingen dagelijks of wekelijks te doen.

Get clients now facilitator Nederlands

Get Clients Now!™

Een marketingplan dat werkt!

Get Clients Now!™ is beproefd systeem dat al aan duizenden ondernemers z’n waarde bewezen heeft.

Een effectief systeem waarbij je zelf die vormen van marketing kiest die bij jou en bij je doelgroep passen. Daardoor wordt marketing leuk en doe je met plezier wat je doen moet om de klanten te krijgen die je nodig hebt.

Voor wie

Dit programma is bij uitstek geschikt voor zelfstandig dienstverleners zoals:

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by
Groei naar succes met Get clients now

Om mee te starten

Doelgericht netwerken

Je kunt direct ervaren wat de methode van Get Clients Now!™ voor jou kan betekenen door te leren doelgericht te netwerken.

Doelgericht netwerken is een uitstekende en praktische manier om klanten te krijgen. En daarvoor hoef je geen netwerkbijeenkomsten af te sjouwen.

Deze manier van netwerken is ook geschikt voor je als je een beetje introvert bent.

Groei naar succes met Get clients now

Eerste stap

Niche kwalificeren

Niche kwalificeren

Als je op deze pagina gekomen bent dan is dat niet voor niets. Waarschijnlijk heb je al een goed beeld van wat je wilt gaan doen en voor wie je dat wilt gaan doen. Maar weet je zeker dat je idee levensvatbaar is?

Als je hier ook maar de vaagste twijfel over hebt, dan is het een goed idee om eerst je niche te kwalificeren.

Niche kwalificeren

Ben je er zeker van dat je niche een geschikte niche is? Dan kun je dit stuk overslaan.

Groei naar succes met Get clients now

Tweede stap

Strategisch marketingplan

Get Clients Now

Een strategisch marketingplan. Niet zomaar een plan, maar een beproefde methode die al door duizenden dienstverleners gebruikt wordt. Een doeltreffend marketingplan.

Je gaat duidelijke en afgewogen keuzes maken over de marketing strategieën en marketing tactieken die je gaat gebruiken. En je weet daarna precies wat je iedere dag moet doen aan je marketing. Lees hier meer over het strategisch marketingplan maken.

Strategisch marketingplan

Get Clients Now!™ toolkit in het Nederlands

Get Clients Now!™ toolkit in het Nederlands

Bij dit plan gebruik je een werkboek in het Engels en een toolkit in het Nederlands.

Zo heb je van allebei het beste: het complete verhaal in het boek en alles wat je nodig hebt voor het dagelijks gebruikt in het Nederlands.

Derde stap

Houthakken en water halen

houthakken en water halen

Marketing is houthakken en water halen. Ook als je geleerd hebt “hoe het moet” dan moet je nog steeds gewoon doorgaan. Voor sommige mensen is het moeilijk om consequent door te gaan.

Als dat voor jou ook moeilijk is, dan kun je meedoen met de vervolggroep Houthakken en water halen. Om te zorgen dat je aan de gang blijft.

Groei naar succes met Get clients now

Deze methode is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.

Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.

Groei naar succes met Get clients now

GCN!™ programma

Ik gebruik deze methode zelf al jaren en ik ben nog altijd blij dat dit systeem op mijn weg gekomen is. Ik nodig je van harte uit om er ook mee te gaan werken.


Volgende pagina: Strategisch marketingplan maken

Marketing met Get Clients Now!™

Wat zegt de klant?

Mijn niche staat nu als een bunker

4,0 rating
21 juni 2019

Bleef maar twijfelen of ik de juiste doelgroep heb gekozen, want ik had het eigenlijk nooit goed onderzocht. En wist ook niet precies hoe ik dat zou moeten doen. Door dit aan te kaarten bij Judith kon ze me hierover goede informatie gegeven en een aantal kritische vragen stellen.
Nu blijkt dat ik helemaal op de juiste weg ben – mijn niche staat als een bunker en tijdens het gesprek heb ik ook mijn ‘waarom’ weer helder gekregen. Het is me weer duidelijk wat de reden was dat ik deze weg ingeslagen ben en welk doel ik hiermee nastreef. Gerichte acties uitvoeren gaat nu weer bijna vanzelf.

Ann van den Assem | Oud zeer de baas

Meer duidelijkheid en focus met Get clients now!

4,0 rating
13 juni 2019

Ik vond het steeds moeilijk om de juiste marketingactiviteiten regelmatig toe te passen voor een bepaalde periode. In de cursus heb ik geleerd waar ik mijn focus moet leggen in deze fase van mijn bedrijfsactiviteiten en wat ik dan moet doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Dagelijks een paar activiteiten – kost me maar een uur per dag. En ik kan zelf eenvoudig de resultaten meten en tussentijds bijsturen indien nodig. Wat een ruimte geeft me dat.

Ann van den Assem - Je keuzes voluit leven

Get clients now; een geniaal marketingsysteem

5,0 rating
29 maart 2019

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Vlinderss [support & services], Tanja Cavaljé

Marketing met een hart

5,0 rating
9 oktober 2018

Judith is een fijne coach, die het vermogen heeft zich aan te passen aan haar cursist. Ze heeft een onmetelijke schat aan kennis en ervaring, die ze gul deelt. Ze is gewoon een pareltje dat me op verschillende vlakken verder helpt bij de op- en uitbouw van mijn bedrijf.

Tanja Cavaljé

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

Niche kiezen of kwalificeren


De afbeeldingen voor deze pagina heb ik laten maken door Stef Ringoot.


Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by