Houthakken en water halen


Houthakken en water halen: eerst kies je een niche, daarna leer je een uitstekend marketingplan te maken. Een plan dat je op het lijf geschreven is. En dan krijg je nog 4 contactmomenten met mij zodat je al je vragen kunt stellen en ik je achter je vodden kan zitten. Geen uitstel en geen smoesjes!

Daarna zou je zelfredzaam moeten zijn en je marketingplan gewoon uit moeten voeren.


Het vervolg

Maar jij en ik weten wel beter. Er komen dingen tussen, de klad komt erin, je bent jarig of je gaat met vakantie, of je hebt het druk gehad met het opruimen van je pc en morgen is er weer een nieuwe dag.

Omdat mensen nou eenmaal zo in elkaar zitten, kun je als je dat wilt meedoen met de vervolg groep “Houthakken en water halen”.

Voor wie

Aan deze groep kun je alleen meedoen als je het hele Get Clients Now!™-programma doorlopen hebt.

Eens per maand een bijeenkomst via vergadersoftware met anderen die ook het hele programma doorlopen hebben. Iedereen weet dus waar je het over hebt.

Vertellen hoe het gaat: een klein stokje achter de deur want jij kunt niet zonder.

Successen vieren en een schouder om op uit te huilen bij mislukkingen.

En een onderwerp verder uitdiepen en meer van het goede.

Gewoon: houthakken en water halen.

Houthakken (zodat het vuurtje blijft branden)

5,0 rating
7 maart 2020

Houthakken is de mastermind groep voor deelnemers aan het GCN programma. Een uurtje per maand lekker vanuit je luie stoel.
Judith heeft altijd leuke verdiepingsonderwerpen. En natuurlijk is het onbetaalbaar om met andere ondernemers uit te wisselen waar je tegenaan loopt en nog belangrijker: met elkaar mee te denken. Het is echt zo’n zorgeloos uurtje werken aan je onderneming in plaats van in je onderneming. En de sfeer onderling is geweldig!
Wil jij jouw vuurtje ook brandend houden? Volg dan eerst bij Judith het Get Cliënts Now programma (op zich al een cadeau aan jezelf en je bedrijf). Zie ik je daarna graag bij het houthakken!

Tanja Cavaljé

Houthakken en water halen

Meer vertel ik je er niet over, want dat is helemaal niet relevant voor jou. Zolang je het Get Clients Now!™-marketingprogramma niet voltooid hebt kun je niet meedoen aan deze groep. En ik wil ook geen geluier in deze groep. Je moet houthakken!

Helaas, je mag dus niet meedoen. Maar je kunt je wel inschrijven voor de kosteloze tips.Gratis: de 5 geheimen van klanten krijgen

5 geheimen

De 5 geheimen van klanten krijgen. Je leest ze in deze serie.

Marketing voor dienstverleners

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Houthakken en water halen was last modified: by

Met dank aan Macrovector voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Houthakken en water halen was last modified: by