""

Strategisch marketingplan


Ben je een dienstverlener en heb je nu klanten nodig? Dan heb je daar een doeltreffend marketingplan voor nodig.

Een doeltreffend marketingplan waardoor je precies weet wat je moet doen? Eentje dat ook echt werkt en dat je echt gaat uitvoeren. Een plan dat zorgt voor klanten en dat jou weer moed geeft.

Smarketing = sales + marketing

Strategisch marketingplan maken

Een strategisch marketingplan maken kan ik je in een dagdeel leren. Een plan dat past bij jou, bij je doelgroep, bij je diensten en bij je budget.

Get Clients Now!™

Je leer de basisprincipes van marketing voor dienstverleners Get Clients Now! en je gaat begrijpen wat er in je huidige marketing ontbreekt waardoor het nu niet lukt.

Je gaat een 28-dagen plan maken dat precies bij jou past. Afgestemd op jouw specifieke situatie.

Met marketingstrategieën die bij jouw bedrijf passen. Gebaseerd op jouw sterke punten.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Strategisch marketingplan: voor wie

Dit is een plan dat gemaakt is voor solo ondernemers met een dienstverlenend bedrijf.

Strategisch marketingplan was last modified: by
Groei naar succes met Get clients now

Je leert

Welke marketingstrategieën en -acties echt werken voor dienstverleners en welke niet werken.

Hoe je kunt beoordelen waar je je marketinginspanningen op zou moeten focussen.

Wat er ontbreekt in je huidige marketing en wat je nodig hebt om je marketing direct effectiever te maken.

Hoe je een marketingplan maakt dat is afgestemd op jouw specifieke bedrijf, sector of beroep en dat ook past bij je persoonlijkheid, bij je sterke punten. En dat je graag uitvoert omdat je het leuk vindt om te doen.

Hoe je een betaalbaar en realistisch marketingplan maakt dat snelle en concrete resultaten oplevert. Een plan dat je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Meer dan 100 marketingtactieken en die je eenvoudig kunt implementeren om je bedrijf in de markt te zetten.

Hoe je precies kunt bepalen wat je eerst moet doen en wat je daarna moet doen. Zonder het hopeloze gevoel dat het allemaal zo veel is dat je van narigheid maar niets doet.

Hoe je gedrag overwint dat effectief handelen in de weg staat. Denk hierbij aan angst, weerstand en uitstelgedrag.

Hoe je met het doen van slechts 10 eenvoudige handelingen op een dagelijkse of wekelijkse basis alle klanten kunt krijgen die je nodig hebt.

Hoe je een plan maakt dat ook nog eens een gezonde balans tussen je werk en je privé leven bevordert.

Strategisch marketingplan was last modified: by
Groei naar succes met Get clients now

Tanja Cavaljé

Tanja Cavalje

Get clients now; een geniaal marketingsysteem

5,0 rating
29 maart 2019

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Vlinderss [support & services], Tanja Cavaljé

Wat kost het

Zolang we afstand van elkaar moeten houden kun je deze persoonlijke lessen een-op-een volgen met vergadersoftware Google Meet.

  • 2 online basislessen PLUS
  • een individuele implementatieles
  • En echt, dan weet je alles wat je weten moet.
  • Plus het werkboek in het Engels en een toolkit in het Nederlands.
  • We hebben het over privé les! Alle aandacht voor jou en jouw bedrijf.
  • Daarna 6 maanden lang ondersteuning in een groep met gelijkgestemden.
497 euro excl. btw

Geen eindeloze theorieën, maar een praktisch plan waardoor je elke dag opnieuw precies weet wat je moet doen! Zo krijgt je marketing handen en voeten.

Dit aanbod geldt tot 1 juni 2020

Get Clients Now!™ in het Nederlands

Natuurlijk krijg je ook het werkboek van Get Clients Now!™ in het Engels. Maar als je Engels niet zo goed is of als je het gewoon vermoeiend vindt om voortdurend in het Engels te lezen dan is dat geen bezwaar.

Want de de essenties van het werkboek krijg je in een toolkit Get Clients Now!™ in het Nederlands.

Get Clients Now!™
Werkboek in het Engels
Get Clients Now!™ smarketing toolkit in het Nederlands
Toolkit in het Nederlands

Dit blijft niet eeuwig zo goedkoop!

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Hoe doen we dit

We zetten er een lekker tempo in, want je hebt klanten nodig en geteut kost je dus geld. We gaan snel aan de slag met de eerste les. Die verwerk je en vervolgen ook snel met de tweede les.

Je hebt dan het hele plan en je kunt ermee aan de slag. Omdat je natuurlijk vragen krijgt, vervolgen we een week later met de derde les.

Je stroomt direct daarna in in de groep Houthakken en water halen waardoor je nog 6 maanden lang ondersteuning krijgt. En als je dat wilt kun je daarna verlengen.

Neem gewoon contact met me op dan kan ik je alles vertellen dat je wilt weten. Praten kan geen kwaad en het verplicht je tot niets.

Contact

Je gaat naar de contactpagina

Groei naar succes met Get clients now strategisch smarketingplan

Privé les smarketing

Je maakt dit strategisch marketingplan in privé lessen. Je krijgt individueel les.

  • Persoonlijk marketingplan maken en daarna 4 implementatiesessies: 450 euro excl. btw voor 1 persoon. Je krijgt individuele privé lessen.
  • Toeslag voor extra deelnemers – neem contact op.
  • Incl. het werkboek ter waarde van 19,99
  • En incl. Get Clients Now!™ in het Nederlands in de vorm van een toolkit met daarin de dagelijkse essenties van het werkboek.
Get clients now smarketing werkboek
Get Clients Now!™ toolkit in het Nederlands

Je mag ook iemand meenemen, daarvoor bereken ik een toeslag. Als je het samen met anderen wilt doen, neem dan even contact met me op en vertel me met hoeveel mensen je wilt komen en wat de bedrijfsactiviteiten zijn van de mensen die je mee wilt nemen.


Vragen

Misschien heb je nu vragen en waarschijnlijk zijn sommige van deze vragen al aan me gesteld. Hieronder veelgestelde vragen.

Kan ik dit marketingplan ook gebruiken als ik …

Kan ik dit marketingplan ook gebruiken als ik met groepen wil gaan werken?

Ja, dit plan is ook geschikt als je met groepen wilt gaan werken.

Is het plan geschikt als ik online trainingen wil gaan geven?

Dit is een marketingprogramma voor dienstverleners. Dienstverleners hebben ook wel eens online trainingen en dan helpt deze marketingcursus ook om klanten te krijgen. Maar als je je diensten uitsluitend als online training aan wilt bieden, dan zou vind ik dit marketingplan minder geschikt.

Ik volg een opleiding maar ik ben nog niet klaar. Kan ik alvast meedoen om me voor te bereiden?

Nee, dit programma is een “hands on” programma: je gaat direct beginnen met dagelijkse acties om klanten te krijgen. Als je nog niet klaar bent om met klanten te gaan werken kun je beter voor dit programma inschrijven als je zover bent.

Twijfel

Als je twijfelt of dit programma geschikt is voor wat jij doet dan kan het helpen als we even bellen. Zet gewoon even een kwartier in mijn agenda overleg. Dan kun je me precies vertellen wat je doet en wat je hoopt dat dit programma je gaat bieden.

En als je me dat verteld hebt, dan ik je vertellen of ik denk dat dit programma jou verder gaat helpen. Of ik vertel je dat ik denk dat het helemaal niet past. Ook dat kan natuurlijk. Zet even een afspraak in mijn agenda zodat we even kunnen praten.

Contact
Get Clients Now sales en marketing

Meer smarketing

Weet je zeker dat je niche in orde is? Want dat is de basis van de basis. Als dat niet klopt dan is het heel moeilijk om een levensvatbaar bedrijf op te bouwen.

Deze pagina hoort bij de pagina Get Clients Now!™. Als je graag eerst een gratis serie wilt krijgen dan kun je je hier inschrijven en dan komt de serie naar je toe.

Reviews

Zo blij met Judith...

Jaren geleden heb ik Judith online ontmoet om hulp te vragen met het programma Mailchimp. Nieuwsbrieven wilde ik versturen maar ik had geen idee hoe. Van het een kwam het ander ze hielp me slimmer te worden in de opmaak, gaf me tips voor mijn website en nog veel meer. Wat ik heel fijn vond was haar inzicht in mijn vragen, ze snap gelijk wat je bedoelt. Haar antwoorden op regelmatige vragen waren supersnel. Ik kon haar niet meer missen en heb haar dat ook regelmatig laten weten.
Wat ik erg verwaarloosd had was mijn marketing plan, er was eigenlijk helemaal geen plan, en daar wilde ik nu eens echt aan gaan werken.
Wie kan mij daar beter bij helpen als Judith, maar ze woont zo ver weg. Toch een planning gemaakt en de afspraak stond. Pfft ik woon in Duitsland en zag op tegen de afstand. Maar wat was ik die snel vergeten toen ik eenmaal bij haar was. Wat een resoluut mens, en ja hoor we hebben de dag goed besteed, erg hard gewerkt aan mijn zwakke plekken. Het was zeer intensief voor beiden, ik geloof dat ik 10 kilo afgevallen ben maar dan niet in gewicht maar in verlichting.
Ik kan nu veel dingen loslaten die nutteloos waren maar die me veel tijd gekost hebben. Nu werk ik met een concreet plan op mijn lijf geschreven en wat ik ook snap. Dat ik zelf ook veel sterke punten had, was me ontschoten. Zij kon me overtuigen dat ze er wel degelijk waren en wees me op deze nog beter in te zetten. Daar werd ik vrolijk van en wist, Judith ondersteunt me komende weken hierbij en ik begin het ook nog leuk te vinden.
We hebben heerlijk samen geluncht en zijn arm in arm terug gelopen, wat een leuk mens is Judith een mensenmens, heel duidelijk met veel kennis en gevoel. Er is me veel duidelijk geworden. Daarom ben ik zo blij met Judith…omdat dit plan gaat lukken !!

Poetsendoejezo, Nijmegen

Meer duidelijkheid en focus met Get clients now!

Ik vond het steeds moeilijk om de juiste marketingactiviteiten regelmatig toe te passen voor een bepaalde periode. In de cursus heb ik geleerd waar ik mijn focus moet leggen in deze fase van mijn bedrijfsactiviteiten en wat ik dan moet doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Dagelijks een paar activiteiten – kost me maar een uur per dag. En ik kan zelf eenvoudig de resultaten meten en tussentijds bijsturen indien nodig. Wat een ruimte geeft me dat.

Ann van den Assem - Je keuzes voluit leven

Marketing met een hart

Judith is een fijne coach, die het vermogen heeft zich aan te passen aan haar cursist. Ze heeft een onmetelijke schat aan kennis en ervaring, die ze gul deelt. Ze is gewoon een pareltje dat me op verschillende vlakken verder helpt bij de op- en uitbouw van mijn bedrijf.

Tanja Cavaljé

Annulering

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de training. Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.


GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Strategisch marketingplan was last modified: by

Strategisch smarketingplan maken: met dank aan Stef Ringoot voor de afbeelding op deze pagina.


Strategisch marketingplan was last modified: by