Strategisch smarketingplan

Ben je een dienstverlener en wil je snel een strategisch smarketingplan implementeren waar je goed mee uit de voeten kunt?

Strategisch smarketingplan

Een strategisch smarketingplan waardoor je precies weet wat je moet doen? Eentje dat ook echt werkt en dat je echt gaat uitvoeren? Een plan dat zorgt voor klanten?

Smarketing = sales + marketing

Ben jij voor jouw bedrijf zowel de sales- als de marketingafdeling? Zorg jij voor de marketing en ga je daarna verkopen? Doe je alles zelf? Dan is dit smarketingplan geknipt voor jou!

smarketing

Strategisch smarketingplan maken

Een strategisch smarketingplan maken kan ik je in een dagdeel leren. Een plan dat past bij jou, bij je doelgroep, bij je diensten en bij je budget.

Get Clients Now!™

Je leer de basisprincipes van marketing voor dienstverleners Get Clients Now! en je gaat begrijpen wat er in je huidige marketing ontbreekt waardoor het nu niet lukt.

Je gaat een 28-dagen plan maken dat precies bij jou past. Afgestemd op jouw specifieke situatie.

Met marketingstrategieën die bij jouw bedrijf passen. Gebaseerd op jouw sterke punten.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Strategisch smarketingplan: voor wie

 • Accountants
 • Architecten
 • Coaches
 • Computerprofessionals
 • Consultants
 • Tekstschrijvers
 • Therapeuten
 • Financiële adviseurs
 • Fotografen
 • Sprekers
 • Personal trainers
 • Vertalers en tolken
 • Web designers
 • en voor jou
Strategisch smarketingplan was last modified: by
Groei naar succes met Get clients now

Je leert

Welke marketingstrategieën en -acties echt werken voor dienstverleners en welke niet werken.

Hoe je kunt beoordelen waar je je marketinginspanningen op zou moeten focussen.

Wat er ontbreekt in je huidige marketing en wat je nodig hebt om je marketing direct effectiever te maken.

Hoe je een marketingplan maakt dat is afgestemd op jouw specifieke bedrijf, sector of beroep en dat ook past bij je persoonlijkheid, bij je sterke punten. En dat je graag uitvoert omdat je het leuk vindt om te doen.

Hoe je een betaalbaar en realistisch marketingplan maakt dat snelle en concrete resultaten oplevert. Een plan dat je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Meer dan 100 marketingtactieken en die je eenvoudig kunt implementeren om je bedrijf in de markt te zetten.

Hoe je precies kunt bepalen wat je eerst moet doen en wat je daarna moet doen. Zonder het hopeloze gevoel dat het allemaal zo veel is dat je van narigheid maar niets doet.

Hoe je gedrag overwint dat effectief handelen in de weg staat. Denk hierbij aan angst, weerstand en uitstelgedrag.

Hoe je met het doen van slechts 10 eenvoudige handelingen op een dagelijkse of wekelijkse basis alle klanten kunt krijgen die je nodig hebt.

Hoe je een plan maakt dat ook nog eens een gezonde balans tussen je werk en je privé leven bevordert.

Strategisch smarketingplan was last modified: by
Groei naar succes met Get clients now

Tanja Cavaljé

Tanja Cavalje

Get clients now; een geniaal marketingsysteem

5,0 rating
29 maart 2019

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Vlinderss [support & services], Tanja Cavaljé
Groei naar succes met Get clients now

Wat krijg je en wat kost het

 • 3 uur basisles in Heiloo of 2 x anderhalf uur basisles met vergadersoftware PLUS
 • 4 implementatielessen met vergadersoftware
Prijs marketingcursus

Dit blijft niet eeuwig zo goedkoop!

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Waar doen we dit

Waar we dit gaan doen hangt van jou af. Woon je in de buurt van Heiloo? Dan kunnen we het in mijn kantoor doen. Woon je verder weg? Dan kan het ook met vergadersoftware. Net wat je wilt.

Heiloo: We kunnen dit doen in mijn kantoor in Heiloo. Als je hiervoor kiest dan kies je voor een dagdeel. Een ochtend of een middag waarin we de methode ineens doornemen en het plan maken.

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Neem gewoon contact met me op dan kan ik je alles vertellen dat je wilt weten. Praten kan geen kwaad en het verplicht je tot niets.

Vergadersoftware: het kan ook met vergadersoftware. In dat geval krijg je 2x anderhalf uur les met een paar dagen er tussen. Want van een dagdeel met vergadersoftware krijg je vierkante ogen.

In beide gevallen heb je daarna een kant-en-klaar persoonlijk marketingplan!

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Implementatie

Deze sessies doen we met vergadersoftware want deze contactmomenten nemen slechts 3 kwartier tot een uur. Zonde om een reis voor te ondernemen.

Het lijkt alsof je genoeg hebt aan een marketingplan, maar weet je, je moet dat plan ook uitvoeren. Dat vraagt van je om een nieuwe gewoonte aan te leren. En terwijl je dat doet komen er een heleboel vragen in je op.

Daarom geef ik je daarna nog 4 weken begeleiding. Eens per week 3 kwartier tot een uur contact zodat je al je vragen kunt stellen en zodat je “een stok achter de deur” hebt waardoor je het ook echt gaat doen.

Meer duidelijkheid en focus met Get clients now!

4,0 rating
13 juni 2019

Ik vond het steeds moeilijk om de juiste marketingactiviteiten regelmatig toe te passen voor een bepaalde periode. In de cursus heb ik geleerd waar ik mijn focus moet leggen in deze fase van mijn bedrijfsactiviteiten en wat ik dan moet doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Dagelijks een paar activiteiten – kost me maar een uur per dag. En ik kan zelf eenvoudig de resultaten meten en tussentijds bijsturen indien nodig. Wat een ruimte geeft me dat.

Ann van den Assem - Je keuzes voluit leven
Groei naar succes met Get clients now

Privé les

Je maakt dit strategisch marketingplan in privé lessen. Of je ervoor kiest om naar Heiloo te komen of dat je ervoor kiest om les te krijgen met vergadersoftware: in beide situaties geef ik deze lessen individueel.

 • Marketingplan maken: 250 euro excl. btw voor 1 persoon
 • Begeleiding bij de implementatie: 200 euro voor 4 sessies
 • Toeslag voor extra deelnemers – neem contact op
 • Incl. het werkboek ter waarde van 18,99
Get clients now boek

Je mag ook iemand meenemen, daarvoor bereken ik een toeslag. Als je het samen met anderen wilt doen, neem dan even contact met me op en vertel me met hoeveel mensen je wilt komen.


Vragen

Misschien heb je nu vragen en waarschijnlijk zijn sommige van deze vragen al aan me gesteld. Hieronder veelgestelde vragen.

Kan ik dit marketingplan ook gebruiken als ik …

met groepen wilt gaan werken?
Groepen

Ja, dit plan is ook geschikt als je met groepen wilt gaan werken.

Maar je moet je wel realiseren dat je voor een groepstraining een groot netwerk van geïnteresseerden nodig hebt. Hoe groter de groep is die je op dezelfde datum en dezelfde tijd bij elkaar wilt krijgen, hoe groter je netwerk van geïnteresseerden ook moet zijn.

Zolang je geen groot netwerk hebt zal het niet lukken een groep vol te krijgen. Maar dit plan zal je wel helpen dit grote netwerk op te bouwen.

online trainingen wil gaan geven?

Online trainingen

Dit is een programma voor dienstverleners en je kunt het ook gebruiken als je online trainingen wilt geven. Maar hiervoor hiervoor geldt dat je een behoorlijk netwerk van geïnteresseerden nodig hebt. Tenzij je de training incompany wilt gaan geven, dan lukt het ook met een kleiner aantal contacten.

Als je dit grote netwerk van geïnteresseerden niet hebt, dan kan dit plan je uitstekend helpen dit netwerk op te bouwen.

me wil voorbereiden voor het moment dat mijn opleiding klaar is?

Om je voor te bereiden

Nee, dit programma is een “hands on” programma: je gaat direct beginnen dagelijkse acties om klanten te krijgen.

Als je nog niet klaar bent om met klanten te gaan werken kun je beter voor dit programma inschrijven als je zover bent.

Twijfel

Als je twijfelt of dit programma geschikt is voor wat jij doet dan kan het helpen als we even bellen. Zet gewoon even een kwartier in mijn agenda overleg. Dan kun je me precies vertellen wat je doet en wat je hoopt dat dit programma je gaat bieden.

En als je me dat verteld hebt, dan ik je vertellen of ik denk dat dit programma jou verder gaat helpen. Of ik vertel je dat ik denk dat het helemaal niet past. Ook dat kan natuurlijk. Zet even een afspraak in mijn agenda zodat we even kunnen praten.

Contact

Get Clients Now

Meer marketing

Weet je zeker dat je niche in orde is? Want dat is de basis van de basis. Als dat niet klopt dan is het heel moeilijk om een levensvatbaar bedrijf op te bouwen.

Deze pagina hoort bij de pagina Get Clients Now!™.


Annulering

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de training. Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.


GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Strategisch smarketingplan was last modified: by

Strategisch smarketingplan maken: met dank aan Stef Ringoot voor de afbeelding op deze pagina.

Strategisch smarketingplan was last modified: by