Get Clients Now!™

Dienstenmarketing

Kies je niche

De eerste stap: een niche kiezen

Lees meer

Maak je marketingplan

De tweede stap: een marketingplan met strategieën en tactieken die echt voor je werken

Lees meer

Houd het vol

En dan is het zaak om door te gaan! Daar heb je ondersteuning bij nodig

Lees meer


If you refuse to feed the hungry because you are not a 5-star chef you are a truly selfish person. The same is true about being a perfectionist with any service you offer the world when you hesitate to market yourself.

Barbara Sher

Get Clients Now!™

Get Clients Now!™ is een marketing systeem waardoor je gaat begrijpen welke marketingmethoden effectief zijn, welke niet en waarom dat zo is.

En als je dat weet, kun je keuzes maken die werken. Omdat er echt heel veel mogelijkheden zijn voor je marketing, kun je dan ook nog eens kiezen voor iets dat je leuk vindt om te doen.


Get Clients Now!™

Get clients now

Je gaat kijken van welke marketingmethoden je enthousiast wordt en welke methoden enorme weerstand bij je oproepen. Want waarom zou je daar aan beginnen als je ook dingen kunt kiezen die bij je passen?

En ik kan je niet alleen helpen met wat je zou kunnen doen om klanten te krijgen. Ik ben ook een e-mailstrateeg én ik ben SEO gecertificeerd en heb een jarenlange ervaring als virtueel assistent. Ik kan je dus ook leren hoe het werkt en hoe je het doet.


Get clients now facilitator, marketing voor diensten
Via Google Meet

Dit kan ik je leren via vergadersoftware Google Meet. Dan is het een interactief een-op-een webinar.

of in mijn kantoor in Heiloo
  • Willibrordus Business Centrum
  • Kennemerstraatweg 464, kamer 02.28 in de Aloysiusvleugel
  • 1851 NG Heiloo

Gratis parkeerruimte

Get Clients Now!™

Dienstenmarketing

Marketing voor persoonlijke diensten doe je in 3 stappen:

kies je niche
maak je plan

Toegewijd, humor en tough love


Barbara Wesselingh

Zelfvertrouwen coach/trainer, retraitehuis

Lieve, pittige Judith, het programma dat je biedt (niche & strategisch marketingplan) staat als een huis. Je gelooft er zelf in en je gelooft in de ander, in mij in dit geval. Als je dat ook echt doet. Want jij doet niet alsof.

Je zet als het ware je tanden er in. Als een wolf die de afgedwaalde pup liefdevol bij het nekvel pakt en weer bij de les brengt.

Je ondersteunt en moedigt heel fijn aan: helder, to the point, werkbaar. En daar gaat het om, om een werkbaar plan en dat volhouden. Met jou, die genereuze voorzet geeft, lukt mij dat. Dank je veel,

Barbara

Voorproefje

Natuurlijk heb ik ook een voorproefje voor je dat je gratis en vrijblijvend kunt krijgen om te ervaren of het iets voor je is. Je kunt hier een gratis persoonlijk strategiegesprek aanvragen.


Voor wie wel en voor wie niet

De structuur van dit programma sluit opvallend goed aan bij mensen die een achtergrond in de topsport hebben. Dat is ook niet zo gek, topsporters zijn eraan gewend om gedisciplineerd naar een doel toe te werken en dat doe je met dit dit plan ook.

Heb jij een achtergrond in de topsport en heb je nu een dienstverlenend bedrijf of begin je een dienstverlenend bedrijf? Aarzel dan niet want dit is beslist jouw marketingplan!

Voor wie

  • Coaches
  • Therapeuten
  • Service verleners
  • Virtueel assistenten
  • Een soortgelijke beroepen


Voor wie niet

  • En het is niet geschikt voor je als je een hekel hebt aan structuur en niet gestructureerd wilt werken.
  • Het programma is ook niet geschikt voor je als je liever niet wilt ontdekken hoeveel tijd en geld je verknoeit met dingen die geen of nauwelijks effect kunnen hebben.

Rachelle Aignee: precies wat ik nodig had

Als iemand die helemaal niks weet over marketing was Judith precies wat ik nodig had. Zij heeft een goed inzicht in de marketingwereld en daardoor heeft ze mij goed kunnen begeleiden. Als ik vragen had, kwam Judith er altijd op terug met zo veel meer inzicht dan wat ik zelf kon bedenken.

Door met Judith samen te werken had ik binnen 4 maanden tijd mijn eerste coaching klant en dat tijdens de corona crisis. Judith werkt hard om te zorgen dat je zo snel mogelijk resultaat krijgt.

Ik vind het ‘Get clients now’ programma makkelijk een eenvoudig om te mee werken. En samen met het ‘Houthakken’ programma krijg ik structuur een ondersteuning, samen met andere zzp’ers, en veel meer informatie en tips een trucs. Ik wil Judith bedanken voor haar harde werk, ik had het niet kunnen redden zonder haar

Get clients now

Get Clients Now!™

Hét marketingplan voor persoonlijke diensten

Ik sta aan het roer, ik begin dat te merken en dat is zo…. apart om te merken! En leuk, en spannend, want ik heb plannen voor de koers en jakkie, straks ga ik dat nog regelen ook?!

Get clients now facilitator

Tanja Cavaljé: Houthakken (zodat het vuurtje blijft branden)


Tanja Cavaljé

Houthakken is de mastermind groep voor deelnemers aan het GCN programma. Een uurtje per maand lekker vanuit je luie stoel.

Judith heeft altijd leuke verdiepingsonderwerpen. En natuurlijk is het onbetaalbaar om met andere ondernemers uit te wisselen waar je tegenaan loopt en nog belangrijker: met elkaar mee te denken. Het is echt zo’n zorgeloos uurtje werken aan je onderneming in plaats van in je onderneming. En de sfeer onderling is geweldig!

Wil jij jouw vuurtje ook brandend houden? Volg dan eerst bij Judith het Get Cliënts Now programma (op zich al een cadeau aan jezelf en je bedrijf). Zie ik je daarna graag bij het houthakken!

Tanja Cavaljé, Vlinderss

Get Clients Now!™ marketing voor diensten

Het eerste dat je moet weten is dat het een beproefde methode is. Ik heb dit niet zelf verzonnen of uit mijn duim gezogen Dit plan wordt gebruikt door meer dan 100.000 dienstverlenende zzp’ers. En dat is niet voor niets natuurlijk. Je bent geen proefkonijn voor een nieuw ontwikkeld plan dat nog nauwelijks gebruikt is.

Het tweede dat je moet weten is dat je een dag een-op-een begeleiding van me krijgt. Elk bedrijf is anders en ik vind dat het plan helemaal op jouw bedrijf en op jou als persoon moet zijn toegesneden. En dat kan alleen als je de basis in een een-op-een situatie van me meekrijgt.

Ten derde: je gaat direct aan de slag om (meer) klanten te krijgen. Terwijl je dat doet kan het gebeuren dat je sommige dingen toch niet helemaal goed begrepen hebt. Daarom kijk ik de eerste maand met je mee, zodat ik bij je aan de bel kan trekken als er iets niet helemaal goed gaat. 

Ten vierde: na de eerste maand stroom je in in de mastermind groep Houthakken en water halen. Dat is een maandelijkse meeting van een uur waarin je heel veel aanvullende kennis krijgt. Je krijgt die kennis van mij, maar ook van de anderen. Want iedereen denkt met elkaar mee en we oefenen ook op elkaar. De eerste maandelijkse bijeenkomsten zijn bij de prijs van Get Clients Now!™ inbegrepen.

En bij dat alles krijg je een werkboek in het Engels plus een toolkit in het Nederlands. In de toolkit zit alles waar je dagelijks mee gaat werken. In het Nederlands omdat dit wel zo prettig werkt. 


kies je niche
maak je plan
marketingondersteuning


Nog meer hulp

Je kiest zelf je strategieen en die strategieen passen bij wie je bent. Maar evengoed kunnen er vaardigheden zijn waarvan je zelf het gevoel hebt dat je ze zou willen versterken. Als je dit tegenkomt heb ik een groot netwerk van vakmensen voor je die je hier graag mee helpen.

Van mensen die je kunnen helpen je zelfvertrouwen te versterken tot mensen die je kunnen leren een goede presentatie te geven tot mensen die je kunnen leren effectieve telefoongesprekken te voeren. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

En als je schrijven en publiceren als marketingstrategie kiest, dan kan ikzelf je verder helpen dit te versterken met SEO en e-mailmarketing.

Get Clients Now!™ marketing voor diensten

Online én offline

We beperken ons niet als vanzelfsprekend tot online marketing want de wereld is heel groot en biedt talloze mogelijkheden voor marketing. Online is maar een klein stukje en niet vanzelfsprekend de enige mogelijkheid.

Online marketing is prima en gebruik alles wat er is vooral. Maar laat je niet beperken door de mogelijkheden van het web. Neem de mogelijkheden van het web in je plan op maar schaf andere methoden en strategieën niet af want dan doe je jezelf en je bedrijf tekort.

Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. En dat is genoeg om de krenten uit de pap te kunnen vissen en methoden te kiezen die je echt leuk vindt. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.

Aanbevelingen


Samenwerken met Judith is een cadeautje

Tanja Cavalje

Tanja Cavaljé, Vlinderss

3 years ago
New


Samenwerken met Judith is een cadeautje. Ze is mijn vraagbaak voor e-mailmarketing in het algemeen en Mailchimp in het bijzonder.

Ook volg ik een jaartraject scholing bij Judith. Daarin deelt ze haar kennis op het gebied van SEO en marketing. Op een manier die bij Judith past: duidelijk, praktisch en gul. Jammer dat er geen zes sterren zijn op Google

Mijn niche staat nu als een bunker

Ann van den Assem

Bleef maar twijfelen of ik de juiste doelgroep heb gekozen, want ik had het eigenlijk nooit goed onderzocht. En wist ook niet precies hoe ik dat zou moeten doen. Door dit aan te kaarten bij Judith kon ze me hierover goede informatie gegeven en een aantal kritische vragen stellen.

Nu blijkt dat ik helemaal op de juiste weg ben – mijn niche staat als een bunker en tijdens het gesprek heb ik ook mijn ‘waarom’ weer helder gekregen. Het is me weer duidelijk wat de reden was dat ik deze weg ingeslagen ben en welk doel ik hiermee nastreef. Gerichte acties uitvoeren gaat nu weer bijna vanzelf.

Ann van den Assem

Tanja Cavaljé: Houthakken (zodat het vuurtje blijft branden)


Tanja Cavaljé

Houthakken is de mastermind groep voor deelnemers aan het GCN programma. Een uurtje per maand lekker vanuit je luie stoel.

Judith heeft altijd leuke verdiepingsonderwerpen. En natuurlijk is het onbetaalbaar om met andere ondernemers uit te wisselen waar je tegenaan loopt en nog belangrijker: met elkaar mee te denken. Het is echt zo’n zorgeloos uurtje werken aan je onderneming in plaats van in je onderneming. En de sfeer onderling is geweldig!

Wil jij jouw vuurtje ook brandend houden? Volg dan eerst bij Judith het Get Cliënts Now programma (op zich al een cadeau aan jezelf en je bedrijf). Zie ik je daarna graag bij het houthakken!

Tanja Cavaljé, Vlinderss

Claudia van Wezel: kansen om te ondernemen!

In de workshop doelgericht netwerken die ik bij Judith volgde ben ik netwerken heel anders in gaan zetten. Ik ben anders gaan aankijken tegen vragen en reacties van mensen die ik eerder als “lastig” kon ervaren. Nu zie ik deze juist als kansen om te ondernemen!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong

Ann van den Assem: Meer duidelijkheid en focus met Get clients now!

Ik vond het steeds moeilijk om de juiste marketingactiviteiten regelmatig toe te passen voor een bepaalde periode. In de cursus heb ik geleerd waar ik mijn focus moet leggen in deze fase van mijn bedrijfsactiviteiten en wat ik dan moet doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Dagelijks een paar activiteiten – kost me maar een uur per dag. En ik kan zelf eenvoudig de resultaten meten en tussentijds bijsturen indien nodig. Wat een ruimte geeft me dat.

Ann van den Assem, Je keuzes voluit leven

Ervine van der Kallen: Zo blij met Judith …

Toon meer

Jaren geleden heb ik Judith online ontmoet om hulp te vragen met het programma Mailchimp. Nieuwsbrieven wilde ik versturen maar ik had geen idee hoe. Van het een kwam het ander ze hielp me slimmer te worden in de opmaak, gaf me tips voor mijn website en nog veel meer. Wat ik heel fijn vond was haar inzicht in mijn vragen, ze snap gelijk wat je bedoeld. Haar antwoorden op regelmatige vragen waren supersnel. Ik kon haar niet meer missen en heb haar dat ook regelmatig laten weten.

Wat ik erg verwaarloosd had was mijn marketing plan, er was eigenlijk helemaal geen plan, en daar wilde ik nu eens echt aan gaan werken. Wie kan mij daar beter bij helpen als Judith, maar ze woont zo ver weg. Toch een planning gemaakt en de afspraak stond. Pfft ik woon in Duitsland en zag op tegen de afstand.

Maar wat was ik die snel vergeten toen ik eenmaal bij haar was. Wat een resoluut mens, en ja hoor we hebben de dag goed besteed, erg hard gewerkt aan mijn zwakke plekken. Het was zeer intensief voor beiden, ik geloof dat ik 10 kilo afgevallen ben maar dan niet in gewicht maar in verlichting.

Ik kan nu veel dingen loslaten die nutteloos waren maar die me veel tijd gekost hebben. Nu werk ik met een concreet plan op mijn lijf geschreven en wat ik ook snap.

Dat ik zelf ook veel sterke punten had, was me ontschoten. Zij kon me overtuigen dat ze er wel degelijk waren en wees me op deze nog beter in te zetten. Daar werd ik vrolijk van en wist, Judith ondersteunt me komende weken hierbij en ik begin het ook nog leuk te vinden.

We hebben heerlijk samen geluncht en zijn arm in arm terug gelopen, wat een leuk mens is Judith een mensenmens, heel duidelijk met veel kennis en gevoel. Er is me veel duidelijk geworden. Daarom ben ik zo blij met Judith…omdat dit plan gaat lukken !!

Ervine van der Kallen, PoetsendoejezoGet clients now facilitator

Marketing inspiratie op het blog

Op deze website staat ook een blog en op dat blog kun je bergen tips vinden over relatiemarketing, verkopen, hoe je de pijplijn kunt vullen, bezoekers aantrekken via inbound marketing en nog veel meer.

Get Clients Now!™ marketing voor diensten

Get Clients Now!™ is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.

Get Clients Now marketing voor diensten
kies je niche
maak je plan
marketingondersteuning
Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Heiloo

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de normale annuleringsregeling pas weer.

Annuleringsvoorwaarden met Google Meet

Annulering, normale voorwaarden en via Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.