Get clients now facilitator, marketing voor persoonlijke diensten

Get Clients Now!™ facilitator

Je bent hier: Home » Get Clients Now!™ facilitator


Het marketingprogramma van Get Clients Now!™ is een marketingprogramma voor persoonlijke dienstvelening. Je gaat je marketing handen en voeten gaat geven op een manier die past bij jouw eigen sterke punten én die past bij je klanten.

Get Clients Now!™ is een systeem waardoor je gaat begrijpen welke marketingmethoden effectief zijn, welke niet en waarom dat zo is.

Get clients now facilitator
Stap 1: Niche kwalificeren

Je niche is de doelgroep aan wie je je diensten gaat aanbieden. En het kiezen van een goede niche is een van de belangrijkste stappen bij het opbouwen van een gezond bedrijf.

Stap 2: Strategisch marketingplan

Marketing is alles wat je doet om klanten te krijgen. Dat kun je ad hoc doen door eens iets te proberen. Maar dan ben je veel minder effectief dan wanneer je met een goed gestructureerd plan werkt en methoden kiest die ook echt werken.

Stap 3: Ondersteuning

Alles wat waarde heeft kost tijd en moeite. Je moet dus volhouden. Want zelfs beproefde methoden doen niets voor je als jij ze niet uitvoert en als jij ze niet volhoudt.

En je gaat kijken van welke marketingmethoden je enthousiast wordt en welke methoden enorme weerstand bij je oproepen. Want waarom zou je daar aan beginnen als je ook dingen kunt kiezen die bij je passen?


Toegewijd, humor en tough love

Rated 5 out of 5
21 april 2021

Lieve, pittige Judith, het programma dat je biedt (niche & strategisch marketingplan) staat als een huis. Je gelooft er zelf in en je gelooft in de ander, in mij in dit geval. Als je dat ook echt doet. Want jij doet niet alsof. Je zet als het ware je tanden er in. Als een wolf die de afgedwaalde pup liefdevol bij het nekvel pakt en weer bij de les brengt. Je ondersteunt en moedigt heel fijn aan: helder, to the point, werkbaar. En daar gaat het om, om een werkbaar plan en dat volhouden. Met jou, die genereuze voorzet geeft, lukt mij dat. Dank je veel, Barbara

Barbara Wesselingh


Get Clients Now!™, marketing voor persoonlijke diensten

Marketing voor persoonlijke diensten doe je in 3 stappen:

niche bepalen

Niche bepalen

Bepalen aan wie je je diensten wilt aanbieden is de eerste stap bij het maken van een serieus marketingplan.

strategisch marketingplan

Strategisch plan

En dan maak je een plan waarin je strategieën opneemt die echt voor je werken en die ook nog eens leuk zijn om te doen.

Houthakken en water halen

Houthakken

En dan is het zaak om door te gaan! Om het makkelijker te maken vol te houden kun je meedoen aan een groep.

Voorproefje

Natuurlijk heb ik ook een voorproefje voor je dat je gratis en vrijblijvend kunt krijgen om te ervaren of het iets voor je is. Je kunt hier kosteloos een korte serie opvragen waar ik de vijf principes van klanten werven uit de doeken doen.
Grow your audience and build a profitable online business.

Precies wat ik nodig had

Als iemand die helemaal niks weet over marketing was Judith precies wat ik nodig had. Zij heeft een goed inzicht in de marketingwereld en daardoor heeft ze mij goed kunnen begeleiden.

Als ik vragen had, kwam Judith er altijd op terug met zo veel meer inzicht dan wat ik zelf kon bedenken. Door met Judith samen te werken had ik binnen 4 maanden tijd mijn eerste coaching klant en dat tijdens de corona crisis.

Judith werkt hard om te zorgen dat je zo snel mogelijk resultaat krijgt. Ik vind het ‘Get clients now’ programma makkelijk en eenvoudig om te mee werken.

En samen met het ‘Houthakken’ programma krijg ik structuur een ondersteuning, samen met andere zzp’ers, en veel meer informatie en tips en trucs. Ik wil Judith bedanken voor haar harde werk, ik had het niet kunnen redden zonder haar.

Rachelle Aignee, Expat Life Coaching
Rachelle Aignee

Voor wie wel en voor wie niet

De structuur van dit programma sluit opvallend goed aan bij mensen die een achtergrond in de topsport hebben. Dat is ook niet zo gek, topsporters zijn eraan gewend om gedisciplineerd naar doel toe te werken en dat dit dit plan ook.

Heb jij een achtergrond in de topsport en heb je nu een dienstverlenend bedrijf of begin je een dienstverlenend bedrijf? Aarzel dan niet want dit is bslist jouw marketingplan!

Voor wie

  • Coaches
  • Therapeuten
  • Service verleners
  • Virtueel assistenten
  • Een soortgelijke beroepen

Voor wie niet

  • En het is niet geschikt voor je als je een hekel hebt aan structuur en niet gestructureerd wilt werken.
  • Het programma is ook niet geschikt voor je als je liever niet wilt ontdekken hoeveel tijd en geld je verknoeit met dingen die geen of nauwelijks effect kunnen hebben.


Get Clients Now!™

Get clients now

Hét marketingplan voor persoonlijke diensten

Online

I.v.m. corona kunnen alle trainingen ook online met vergadersoftware Meet. Dit doen we in blokken van anderhalf uur met een pauze tussen de blokken.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by


Je krijgt

Het eerste dat je dan moet weten is dat het een beproefde methode is. Ik heb ‘m niet zelf verzonnen. Dit plan wordt gebruikt door meer dan 100.000 dienstverlenende zzp’ers.

Het tweede dat je moet weten is dat je een dag een-op-een begeleiding van me krijgt. Elk bedrijf is anders en ik vind dat het plan helemaal op jouw bedrijf en op jou als persoon moet zijn toegesneden. En dat kan alleen als je de basis in een een-op-een situatie van me meekrijgt. 

Ten derde: je gaat direct aan de slag om (meer) klanten te krijgen. Terwijl je dat doet kan het gebeuren dat je sommige dingen toch niet helemaal goed begrepen hebt. Daarom kijk ik de eerste maand met je mee, zodat ik bij je aan de bel kan trekken als er iets niet helemaal goed gaat. 

Ten vierde: na de eerste maand stroom je in in de mastermind groep Houthakken en water halen. Dat is een maandelijkse meeting van een uur waarin je heel veel aanvullende kennis krijgt. Je krijgt die kennis van mij, maar ook van de anderen. Want iedereen denkt met elkaar mee en we oefenen ook op elkaar. De eerste maandelijkse bijeenkomsten zijn bij de prijs van Get Clients Now!™ inbegrepen.

En bij dat alles krijg je een werkboek in het Engels plus een toolkit in het Nederlands. In de toolkit zit alles waar je dagelijks mee gaat werken. In het Nederlands omdat dit wel zo prettig werkt. 


Get Clients Now!™ marketing voor diensten

Online én offline

Hierbij beperken we ons niet tot online marketing want de wereld is heel groot en biedt talloze mogelijkheden voor marketing. Online is maar een klein stukje en het is beslist niet handig om je daarop blind te staren.

Online marketing is prima en gebruik alles wat er is vooral. Maar laat je niet beperken door de mogelijkheden van het web. Neem de mogelijkheden van het web in je plan op maar schaf andere methoden en strategieën niet af want dan doe je jezelf en je bedrijf tekort.

Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. En dat is genoeg om de krenten uit de pap te kunnen vissen en methoden te kiezen die je echt leuk vindt. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.


Reviews

Twijfel je of dit programma bij je past? Lees dan hieronder de ervaringen van deelnemers door. Dat helpt je mogelijk om hier helderheid over te krijgen.


5 sterren

Get Clients Now; een geniaal marketingsysteem

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers.

Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten.

En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by
5 sterren

Zo blij met Judith…

Toon meer

Jaren geleden heb ik Judith online ontmoet om hulp te vragen met het programma Mailchimp. Nieuwsbrieven wilde ik versturen maar ik had geen idee hoe. Van het een kwam het ander ze hielp me slimmer te worden in de opmaak, gaf me tips voor mijn website en nog veel meer. Wat ik heel fijn vond was haar inzicht in mijn vragen, ze snap gelijk wat je bedoeld. Haar antwoorden op regelmatige vragen waren supersnel. Ik kon haar niet meer missen en heb haar dat ook regelmatig laten weten.

Wat ik erg verwaarloosd had was mijn marketing plan, er was eigenlijk helemaal geen plan, en daar wilde ik nu eens echt aan gaan werken. Wie kan mij daar beter bij helpen als Judith, maar ze woont zo ver weg. Toch een planning gemaakt en de afspraak stond. Pfft ik woon in Duitsland en zag op tegen de afstand.

Maar wat was ik die snel vergeten toen ik eenmaal bij haar was. Wat een resoluut mens, en ja hoor we hebben de dag goed besteed, erg hard gewerkt aan mijn zwakke plekken. Het was zeer intensief voor beiden, ik geloof dat ik 10 kilo afgevallen ben maar dan niet in gewicht maar in verlichting.

Ik kan nu veel dingen loslaten die nutteloos waren maar die me veel tijd gekost hebben. Nu werk ik met een concreet plan op mijn lijf geschreven en wat ik ook snap.

Dat ik zelf ook veel sterke punten had, was me ontschoten. Zij kon me overtuigen dat ze er wel degelijk waren en wees me op deze nog beter in te zetten. Daar werd ik vrolijk van en wist, Judith ondersteunt me komende weken hierbij en ik begin het ook nog leuk te vinden.

We hebben heerlijk samen geluncht en zijn arm in arm terug gelopen, wat een leuk mens is Judith een mensenmens, heel duidelijk met veel kennis en gevoel. Er is me veel duidelijk geworden. Daarom ben ik zo blij met Judith…omdat dit plan gaat lukken !!

Ervine, Poetsendoejezo
Ervine
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

Meer duidelijkheid en focus met Get clients now!

Ik vond het steeds moeilijk om de juiste marketingactiviteiten regelmatig toe te passen voor een bepaalde periode. In de cursus heb ik geleerd waar ik mijn focus moet leggen in deze fase van mijn bedrijfsactiviteiten en wat ik dan moet doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Dagelijks een paar activiteiten – kost me maar een uur per dag. En ik kan zelf eenvoudig de resultaten meten en tussentijds bijsturen indien nodig. Wat een ruimte geeft me dat.

Ann van den Assem, Je keuzes voluit leven
Ann van den Assem
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by
5 sterren

Houthakken (zodat het vuurtje blijft branden)

Houthakken is de mastermind groep voor deelnemers aan het GCN programma. Een uurtje per maand lekker vanuit je luie stoel.

Judith heeft altijd leuke verdiepingsonderwerpen. En natuurlijk is het onbetaalbaar om met andere ondernemers uit te wisselen waar je tegenaan loopt en nog belangrijker: met elkaar mee te denken. Het is echt zo’n zorgeloos uurtje werken aan je onderneming in plaats van in je onderneming. En de sfeer onderling is geweldig!

Wil jij jouw vuurtje ook brandend houden? Volg dan eerst bij Judith het Get Cliënts Now programma (op zich al een cadeau aan jezelf en je bedrijf). Zie ik je daarna graag bij het houthakken!

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

Mijn niche staat nu als een bunker

Bleef maar twijfelen of ik de juiste doelgroep heb gekozen, want ik had het eigenlijk nooit goed onderzocht. En wist ook niet precies hoe ik dat zou moeten doen. Door dit aan te kaarten bij Judith kon ze me hierover goede informatie gegeven en een aantal kritische vragen stellen.

Nu blijkt dat ik helemaal op de juiste weg ben – mijn niche staat als een bunker en tijdens het gesprek heb ik ook mijn ‘waarom’ weer helder gekregen. Het is me weer duidelijk wat de reden was dat ik deze weg ingeslagen ben en welk doel ik hiermee nastreef. Gerichte acties uitvoeren gaat nu weer bijna vanzelf.

Ann van den Assem, Oud zeer de baas
Ann van den Assem
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

Cadeautje

Samenwerken met Judith is een cadeautje. Ze is mijn vraagbaak voor e-mailmarketing in het algemeen en MailChimp in het bijzonder.

Ook volg ik een jaartraject scholing bij Judith. Daarin deelt ze haar kennis op het gebied van SEO en marketing. Op een manier die bij Judith past: duidelijk, praktisch en gul. Jammer dat er geen zes sterren zijn op Google.

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: byGet clients now facilitator marketing voor therapeuten

Get Clients Now!™ marketing systeem

Get Clients Now!™ is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.


Blog voor dienstverleners

Op deze website staat ook een blog en op dat blog kun je bergen tips vinden over relatiemarketing, verkopen, hoe je de pijplijn kunt vullen, bezoekers aantrekken via inbound marketing en nog veel meer.

Get Clients Now

Soepele annuleringsvoorwaarden

Annulering training met Google Meet

Annuleren als je kiest voor werken met Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by
Annulering training in Heiloo

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.


Annulering, normale voorwaarden

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by
Hubspot

Hubspot Inbound

Hubspot Inbound is een grote cursus over alle aspecten van het aantrekken van klanten en klantgericht werken.

end user awaresness

End user awareness

End user awareness is een cursus over veilig omgaan met je spullen: met je telefoon, met laptop en met welk device dan ook.

Open Source Intelligence

OSINT

Open Source Intelligence ofwel OSINT gaat over de informatie die wij zelf overal op het web plaatsen en hoe riskant dat kan zijn.

Hubspot

Hubspot sales

Hubspot sales gaat over de vraag hoe je kunt verkopen op een klantgerichte manier.

zoekmachine biedt gouden kansen

Facebook optimaal inzetten

Hoe kun je Facebook zo inzetten dat je inspanningen ook iets opleveren? En welke mogelijkheden biedt het platform?

in 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren is een online programma waarin Laura Babeliowsky onderwijst hoe je je online marketing handen en voeten kunt geven. In deze cursus leer je hoe je een niche kunt kiezen en hoe je een specialisme kunt kiezen. Plus hoe je interessante diensten kunt creëren, klanten aan kunt trekken en een website inrichten. … Lees verder In 7 stappen floreren

Strategisch marketingplan maken: met dank aan Stef Ringoot voor de afbeelding op deze pagina.Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by