Get Clients Now!™ facilitator

 

Get Clients Now!™ facilitator

Groeien naar succes met Get Clients Now!™ betekent dat je je marketing handen en voeten gaat geven op een manier die past bij jouw eigen sterke punten én die past bij je klanten.

Get Clients Now!™ is een systeem waardoor je gaat begrijpen welke marketingmethoden effectief zijn en welke methoden eigenlijk weinig voor je doen.

En je gaat kijken van welke marketingmethoden je enthousiast wordt en welke methoden enorme weerstand bij je oproepen. Want waarom zou je daar aan beginnen als je ook dingen kunt kiezen die bij je passen?

Beperkend denken

Hierbij beperken we ons niet tot online marketing want de wereld is heel groot en biedt talloze mogelijkheden voor marketing. Online is maar een klein stukje en het is beslist niet handig om je daarop blind te staren.

Online marketing is prima en gebruikt alles wat er is vooral. Maar laat je niet beperken door de mogelijkheden van het web. Neem de mogelijkheden van het web in je plan op maar schaf andere methoden en strategieen niet af want dan doe je jezelf en je bedrijf tekort.


Groei naar succes met Get Clients Now!™

Om te groeien naar het succes dat je wilt bied ik je 3 stappen aan:

Niche bepalen

niche bepalen

De basis van je marketing is je niche. Als je niche niet goed is (te groot, te klein, niet bereikbaar of nog iets anders) dan kun je doen wat je wilt maar dan gaat het niet lukken.

Daarom: als je ook maar de vaagste twijfel hebt over de levensvatbaarheid van je niche, dan zou je moeten beginnen met uit te zoeken of je niche wel goed is.

Strategisch marketingplan

Een strategisch marketingplan is een marketingplan dat echt werkt. De meeste marketingplannen zijn niet echt effectief omdat ze strategieën en tools met elkaar verwarren, of omdat ze minder effectieve methoden gebruiken. Of omdat jij ze gewoon niet uitvoert en gaat zitten wachten tot ze iets voor je gaan doen.

Ik bied je een plan aan dat echt effectief is en dat leuk genoeg is om het ook echt uit te willen voeren.

Houthakken en water halen

Nadat je je plan gemaakt hebt is er de mastermind groep Houthakken en water halen. Dit is een maandelijkse virtuele ontmoeting tussen gelijkgestemden. In deze groep onderhouden we onze motivatie en acties.

En we gaan in op zaken die je moeite waard zijn om je verder in te verdiepen, zoals bijvoorbeeld hoe je je online marketing aan de praat krijgt.

Get Clients Now!™

Get Clients Now!™ is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.

Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. En dat is genoeg om de krenten uit de pap te kunnen vissen en methoden te kiezen die je echt leuk vindt. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.

Blog

Op deze website staat ook een blog en op dat blog kun je bergen tips vinden over relatiemarketing, verkopen, hoe je de pijplijn kunt vullen, bezoekers aantrekken via inbound marketing en nog veel meer.

 Voorproefje

Natuurlijk heb ik ook een voorproefje voor je dat je gratis en vrijblijvend kunt krijgen om te ervaren of het iets voor je is. Je kunt hier kosteloos een korte serie opvragen waar ik de vijf geheimen van klanten krijgen uit de doeken doen.


Get clients now
Je bent hier: Home » Get Clients Now!™ facilitator
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by