Get Clients Now!™ is het marketingsysteem voor dienstverleners die op zichzelf zijn aangewezen. Met dit marketingsysteem ga je gestructureerd aan de slag, met duidelijke doelen en heldere dagelijkse acties.
get clients now

Get Clients Now!™ facilitator

Groeien naar succes met Get Clients Now!™ betekent dat je je marketing handen en voeten gaat geven op een manier die past bij jouw eigen sterke punten én die past bij je klanten.

Get Clients Now!™ is een systeem waardoor je gaat begrijpen welke marketingmethoden effectief zijn, welke niet en waarom dat zo is.

En je gaat kijken van welke marketingmethoden je enthousiast wordt en welke methoden enorme weerstand bij je oproepen. Want waarom zou je daar aan beginnen als je ook dingen kunt kiezen die bij je passen?


Get clients now

Hét marketingplan waardoor je marketing handen en voeten krijgt!

Online

I.v.m. corona kunnen alle trainingen ook online met vergadersoftware Meet. Dit doen we in blokken van anderhalf uur met een pauze tussen de blokken.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by


Get Clients Now!™ facilitator

Online én offline

Hierbij beperken we ons niet tot online marketing want de wereld is heel groot en biedt talloze mogelijkheden voor marketing. Online is maar een klein stukje en het is beslist niet handig om je daarop blind te staren.

Online marketing is prima en gebruik alles wat er is vooral. Maar laat je niet beperken door de mogelijkheden van het web. Neem de mogelijkheden van het web in je plan op maar schaf andere methoden en strategieën niet af want dan doe je jezelf en je bedrijf tekort.


Groei naar succes met Get Clients Now!™

Groeien naar succes doe je in 3 stappen:


Niche bepalen

niche bepalen

De basis van je marketing is je niche. Als je niche niet goed is (te groot, te klein, niet bereikbaar of nog iets anders) dan kun je doen wat je wilt maar dan gaat het niet lukken.

Daarom: als je ook maar de vaagste twijfel hebt over de levensvatbaarheid van je niche, dan zou je moeten beginnen met uit te zoeken of je niche wel goed is.

5 sterren

Get Clients Now; een geniaal marketingsysteem

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers.

Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten.

En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by

Strategisch marketingplan

Niche kwalificeren

Een strategisch marketingplan is een marketingplan dat echt werkt. De meeste marketingplannen zijn niet echt effectief omdat ze strategieën en tools met elkaar verwarren, of omdat ze minder effectieve methoden gebruiken. Of omdat jij ze gewoon niet uitvoert en gaat zitten wachten tot ze iets voor je gaan doen.

Ik bied je een plan aan dat echt effectief is en dat leuk genoeg is om het ook echt uit te willen voeren.


Precies wat ik nodig had

Als iemand die helemaal niks weet over marketing was Judith precies wat ik nodig had. Zij heeft een goed inzicht in de marketingwereld en daardoor heeft ze mij goed kunnen begeleiden.

Als ik vragen had, kwam Judith er altijd op terug met zo veel meer inzicht dan wat ik zelf kon bedenken. Door met Judith samen te werken had ik binnen 4 maanden tijd mijn eerste coaching klant en dat tijdens de corona crisis.

Judith werkt hard om te zorgen dat je zo snel mogelijk resultaat krijgt. Ik vind het ‘Get clients now’ programma makkelijk een eenvoudig om te mee werken.

En samen met het ‘Houthakken’ programma krijg ik structuur een ondersteuning, samen met andere zzp’ers, en veel meer informatie en tips en trucs. Ik wil Judith bedanken voor haar harde werk, ik had het niet kunnen redden zonder haar.

Rachelle Aignee, Expat Life Coaching
Rachelle Aignee

Het origineel van deze review staat op mijn profiel op Linkedin.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by


Houthakken en water halen

Houthakken en water halen

Nadat je je plan gemaakt hebt is er de mastermind groep Houthakken en water halen. Dit is een maandelijkse virtuele ontmoeting tussen gelijkgestemden. In deze groep onderhouden we onze motivatie en acties.

En we gaan in op zaken die je moeite waard zijn om je verder in te verdiepen, zoals bijvoorbeeld hoe je je online marketing aan de praat krijgt.


Get Clients Now!™

Get Clients Now!™ is een compleet verkoop- en marketingsysteem dat sinds 1995 door duizenden dienstverleners over de hele wereld wordt gebruikt.


Voor wie niet

Dit programma is niet voor iedereen. Het is speciaal voor dienstverleners. Maar dat niet alleen, het moet ook bij jou als persoon passen.

  • En het is niet geschikt voor je als je een hekel hebt aan structuur en niet gestructureerd wilt werken.
  • Het programma is ook niet geschikt voor je als je liever niet wilt ontdekken hoeveel tijd en geld je verknoeit met dingen die geen of nauwelijks effect kunnen hebben.

Maar als jij graag gestructureerd wilt (leren) werken aan je marketing en je bezig wilt houden met strategieën die echt resultaat opleveren, dan ben je van harte welkom.

Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by


Met deze marketingmethode leer je meer dan 100 praktische tactieken om je diensten effectief en efficiënt in de markt te zetten. En dat is genoeg om de krenten uit de pap te kunnen vissen en methoden te kiezen die je echt leuk vindt. Je leert om een eindeloze stroom van prospects en klanten te creëren.


Blog

Op deze website staat ook een blog en op dat blog kun je bergen tips vinden over relatiemarketing, verkopen, hoe je de pijplijn kunt vullen, bezoekers aantrekken via inbound marketing en nog veel meer.


marketing automatiseren

Marketing automatiseren

Marketing automatiseren voor zover dat kan. Hier een aantal ideeen over wat je zou kunnen automatiseren en een berekening van hoeveel tijd je daarmee kunt besparen.

Rob Wuijster over doelstellingen

Rob Wuijster over doelstellingen

Motivational speaker Rob Wuijster vertelt op deze video over het nut en de noodzaak van doelstellingen.

0 comments


 Voorproefje

Natuurlijk heb ik ook een voorproefje voor je dat je gratis en vrijblijvend kunt krijgen om te ervaren of het iets voor je is. Je kunt hier kosteloos een korte serie opvragen waar ik de vijf geheimen van klanten krijgen uit de doeken doen.


Get clients now facilitator marketing voor therapeuten
Je bent hier: Home » Get Clients Now!™ facilitator


Get Clients Now!™ facilitator was last modified: by
Pages ( 1 of 2 ): 1 2Volgende »