Houthakken en water halen

Houthakken en water halen

Je bent hier: Home » Get Clients Now!™ facilitator » Houthakken en water halen


Houthakken en water halen is de vervolggroep van het marketingprogramma Get Clients Now™. En het is een uitspraak uit het Zen Boeddhisme.

Die uitspraak komt erop neer dat je gewoon door moet gaan en dat er eigenlijk niets veranderd. Voor de verlichting moet je houthakken en water halen en na de verlichting ook.

Zo is het ook met marketing. Het is niet voldoende om een marketing cursus te volgen en het is niet voldoende om marketingplan te maken.

Dat alles moet je natuurlijk wel uitvoeren. Maar als je niets doet en het laat bij het maken van een plan, dan gebeurt er niets. Want als je blijft doen wat je nu doet, dan houd je wat je nu hebt. Een plan moet je ook echt gaan uitvoeren, want alleen dan kan het voor je werken.


Dit doen we eens per maand online zodat het niet uitmaakt waar je woont.

Houthakken en water halen: eerst kies je een niche, daarna leer je een uitstekend marketingplan te maken. Een plan dat je op het lijf geschreven is. En dan krijg je nog een contactmoment met mij zodat je al je vragen kunt stellen en ik je achter je vodden kan zitten. Geen uitstel en geen smoesjes!

Daarna zou je zelfredzaam moeten zijn en je marketingplan gewoon uit moeten voeren.


Houthakken en water halen: mastermind

Maar jij en ik weten wel beter. Er komen dingen tussen, de klad komt erin, je bent jarig of je gaat met vakantie, of je hebt het druk gehad met het opruimen van je pc en morgen is er weer een nieuwe dag.

Omdat mensen nou eenmaal zo in elkaar zitten, stroom je daarna in in de vervolggroep “Houthakken en water halen”.

Vriendelijke woorden van klanten

claudia van wezel

Claudia van Wezel: kansen om te ondernemen!

In de workshop doelgericht netwerken die ik bij Judith volgde ben ik netwerken heel anders in gaan zetten. Ik ben anders gaan aankijken tegen vragen en reacties van mensen die ik eerder als “lastig” kon ervaren. Nu zie ik deze juist als kansen om te ondernemen!

rachelle aignee

Rachelle Aignee: precies wat ik nodig had

Als iemand die helemaal niks weet over marketing was Judith precies wat ik nodig had. Zij heeft een goed inzicht in de marketingwereld en daardoor heeft ze mij goed kunnen begeleiden. Als ik vragen had, kwam Judith er altijd op terug met zo veel meer inzicht dan wat ik zelf kon bedenken. Door met Judith … Lees verder Rachelle Aignee: precies wat ik nodig had

Tanja Cavalje

Tanja Cavaljé: Houthakken (zodat het vuurtje blijft branden)

Houthakken is de mastermind groep voor deelnemers aan het GCN programma. Een uurtje per maand lekker vanuit je luie stoel. Judith heeft altijd leuke verdiepingsonderwerpen. En natuurlijk is het onbetaalbaar om met andere ondernemers uit te wisselen waar je tegenaan loopt en nog belangrijker: met elkaar mee te denken. Het is echt zo’n zorgeloos uurtje … Lees verder Tanja Cavaljé: Houthakken (zodat het vuurtje blijft branden)


Mastermind: voor wie

Aan deze groep kun je alleen meedoen als je het hele Get Clients Now!™-programma doorlopen hebt. Dit is een mastermind groep waar we met z’n allen meer weten dan ieder voor zich. En wat we weten delen we met elkaar.

Eens per maand een virtuele bijeenkomst via vergadersoftware met anderen die ook het hele programma doorlopen hebben. Iedereen weet dus waar je het over hebt.

Vertellen hoe het gaat: een klein stokje achter de deur want jij kunt niet zonder.

Successen vieren en een schouder om op uit te huilen bij mislukkingen.

En een onderwerp verder uitdiepen en meer van het goede.

Gewoon: houthakken en water halen.


Houthakken en water halen

Meer vertel ik je er niet over, want dat is helemaal niet relevant voor jou. Zolang je het Get Clients Now!™-marketingprogramma niet voltooid hebt kun je niet meedoen aan deze groep.

Dit is een leuke groep, maar het is geen “pretgroep”. Je gaat echt houthakken zodat je bedrijf een succes wordt!

Helaas, je mag dus nog niet meedoen. Maar je kunt je wel inschrijven voor de kosteloze tips.FAQ

Ik wil wel het plan leren maar niet daarna nog 6x meedoen want ik doe ook al andere cursussen.

Deze 6 maanden begeleiding zijn inbegrepen bij het plan en je hebt ze ook nodig. Juist als je denkt dat je daar geen tijd voor hebt. Want deze 6 maanden begeleiding zorgt dat je blijft focussen op dit plan en dat je focus zich niet verplaatst naar allerlei andere zaken.


Onderwerpen van Houthakken en water halen

Iedere avond Houthakken heeft een eigen hoofdonderwerp, maar dat is niet het enige onderwerp van de avond. We hebben ook een aantal vaste onderdelen waar we het over hebben.


Complete marketingplan

get clients now

Get Clients Now!™ facilitator

Get Clients Now!™ is het complete marketingsysteem voor dienstverleners die op zichzelf zijn aangewezen. Met dit marketingsysteem ga je gestructureerd aan de slag, met duidelijke doelen en heldere dagelijkse acties.Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Ik kan je helpen met marketing: Mailchimp expert, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en SEO gecertificeerd.

Met dank aan Macrovector voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com