Je bent hier: Home » Get Clients Now!™ facilitator » Marketingondersteuning

Marketingondersteuning

Get Clients Now!™Kies je nicheMaak je marketingplanHoud het volMaak een afspraak
Houthakken en water halen
Get clients now facilitator

Marketingondersteuning

Wat bij marketing vaak lastig is, is dat je dóór moet gaan. Je moet eerst een heleboel doen dat eigenlijks niets te maken heeft met je vak. En pas dan krijg je klanten. Maar voor die klanten er zijn zie je nauwelijks resultaat.

En als die klanten gekomen zijn, dan moet je dóórgaan met je marketing. Terwijl je daar dan eigenlijk geen tijd voor hebt.

Marketingondersteuning

Het is alsof je een auto tegen een berg op moet duwen: dat kost massa’s energie en je mag geen moment verslappen, want dan rolt die auto terug en dan kun je opnieuw beginnen.

En als je die auto eenmaal naar de top van die berg hebt geduwd, dan rolt hij aan de andere kant naar beneden. En jij holt er achteraan om ’m bij te houden.

In beide situaties kan de balans tussen werk en privé ver te zoeken zijn en kan het heel moeilijk zijn om door te gaan. Daarom is marketingondersteuning zo belangrijk.

Tanja Cavaljé: Houthakken (zodat het vuurtje blijft branden)


Tanja Cavaljé

Houthakken is de mastermind groep voor deelnemers aan het GCN programma. Een uurtje per maand lekker vanuit je luie stoel.

Judith heeft altijd leuke verdiepingsonderwerpen. En natuurlijk is het onbetaalbaar om met andere ondernemers uit te wisselen waar je tegenaan loopt en nog belangrijker: met elkaar mee te denken. Het is echt zo’n zorgeloos uurtje werken aan je onderneming in plaats van in je onderneming. En de sfeer onderling is geweldig!

Wil jij jouw vuurtje ook brandend houden? Volg dan eerst bij Judith het Get Cliënts Now programma (op zich al een cadeau aan jezelf en je bedrijf). Zie ik je daarna graag bij het houthakken!

Tanja Cavaljé, Vlinderss

Houthakken en water halen

Daarom hebben we een marketing ondersteuningsgroep van gelijkgestemden. Om de moed erin te houden.

Als je kiest voor het marketingplan van Get Clients Now!™ facilitator dan kies je eerst je niche, daarna maak je samen met mij het plan. En dan stroom je in in een marketingondersteuningsgroep.

Je doet 6x mee met die groep. Eens per maand en digitaal, zodat het niet teveel tijd kost.

Daarna mag je blijven als je dat wilt. Maar als je dat niet wilt, dan hoeft dat niet. Je hebt dan zoveel bagage en routine dat je het misschien ook zonder groep kunt.


Ik ben een Get Clients Now!™ facilitator en als jij een dienstverlenende zzp‘er bent kan ik je uitstekend helpen met je marketing.

En je kunt me hier vinden op LinkedIn.

Kies je niche

Bepalen aan wie je je diensten wilt aanbieden is de eerste stap bij het ...

Lees meer

Maak je marketingplan

En dan maak je een plan waarin je strategieën opneemt die echt voor je w...

Lees meer

Houd het vol

En dan is het zaak om door te gaan! Om het makkelijker te maken vol te h...

Lees meer
Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert