Strategisch marketingplan

Een strategisch marketingplan is een doeltreffend marketingplan waardoor je precies weet wat je moet doen.

Eentje dat ook echt werkt en dat je echt gaat uitvoeren. Een plan dat zorgt voor klanten en dat jou de moed geeft dat je dit voor elkaar krijgt.


Strategisch marketingplan maken

Een strategisch marketingplan maken kan ik je in een dagdeel leren. Een plan dat past bij jou, bij je doelgroep, bij je diensten en bij je budget.


Get Clients Now!™

Je leer de basisprincipes van marketing voor dienstverleners Get Clients Now! en je gaat begrijpen wat er in je huidige marketing ontbreekt waardoor het nu niet lukt. Je gaat een 28-dagen plan maken dat precies bij jou past. Afgestemd op jouw specifieke situatie. Met marketingstrategieën die bij jouw bedrijf passen. Gebaseerd op jouw sterke punten.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Strategisch marketingplan: voor wie

Dit is een plan dat gemaakt is voor solo ondernemers met een dienstverlenend bedrijf. Het is letterlijk voor dienstverleners die alles in hun eentje doen gedesignd. Daarom kun je er ook mee uit de voeten.


De inhoud: je leert …

Welke marketingstrategieën en -acties echt werken voor dienstverleners en welke weinig voor je doen.

Hoe je kunt beoordelen waar je je marketinginspanningen op zou moeten focussen.

Wat er ontbreekt in je huidige marketing en wat je nodig hebt om je marketing direct effectiever te maken.

Wat er ontbreekt in je huidige marketing en wat je nodig hebt om je marketing direct effectiever te maken.

Hoe je een marketingplan maakt dat is afgestemd op jouw specifieke bedrijf, sector of beroep en dat ook past bij je persoonlijkheid, bij je sterke punten. En dat je graag uitvoert omdat je het leuk vindt om te doen.

Hoe je een betaalbaar en realistisch marketingplan maakt dat snelle en concrete resultaten oplevert. Een plan dat je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Meer dan 100 marketingtactieken en die je eenvoudig kunt implementeren om je bedrijf in de markt te zetten.

Get clients now; een geniaal marketingsysteem

5,0 rating

Get Cliënts Now is een geniaal marketingsysteem. Het is een mooie aanvulling op mijn kennis en ook goed toepasbaar voor mijn opdrachtgevers. Het leert je duidelijke keuzes te maken, die bij je bedrijf passen. Het levert tijd op door de structurele en planmatige aanpak. Bovendien levert GCN je ontzettend veel persoonlijke inzichten. En natuurlijk zorgt het voor een continue stroom van leads! Judith deelt haar kennis en ervaring gul en geeft praktische en aanvullende tips. Een must!

Vlinderss [support & services], Tanja Cavaljé

Hoe je precies kunt bepalen wat je eerst moet doen en wat je daarna moet doen. Zonder het hopeloze gevoel dat het allemaal zo veel is dat je van narigheid maar niets doet.

Hoe je gedrag overwint dat effectief handelen in de weg staat. Denk hierbij aan angst, weerstand en uitstelgedrag.

Hoe je met het doen van slechts 10 eenvoudige handelingen op een dagelijkse of wekelijkse basis alle klanten kunt krijgen die je nodig hebt.

Hoe je een plan maakt dat ook nog eens een gezonde balans tussen je werk en je privé leven bevordert.


Wat kost het

Zolang we afstand van elkaar moeten houden kun je deze persoonlijke lessen een-op-een volgen met vergadersoftware Google Meet. Maar dat hoeft niet, want ik heb goede corona maatregelen genomen.

  • We besteden een lang dagdeel aan het maken van een uitstekend marketingplan.
  • Plus het werkboek in het Engels en een toolkit in het Nederlands.
  • We hebben het over privé les! Alle aandacht voor jou en jouw bedrijf.
  • Daarna 6 maanden lang online ondersteuning in een groep met gelijkgestemden.

Geen eindeloze theorieën, maar een praktisch plan waardoor je elke dag opnieuw precies weet wat je moet doen! Zo krijgt je marketing handen en voeten.

Je kunt ineens vooraf betalen. Maar als dat bezwaarlijk voor je is kun je ook een maandbetaling met me afspreken.


Neem gewoon contact met me op dan kan ik je alles vertellen dat je wilt weten. Praten kan geen kwaad en het verplicht je tot niets.

Groei naar succes met Get clients now strategisch smarketingplan

Vragen

Misschien heb je nu vragen en waarschijnlijk zijn sommige van deze vragen al aan me gesteld. Hieronder veelgestelde vragen.

Kan ik dit marketingplan ook gebruiken als ik …

Kan ik dit marketingplan ook gebruiken als ik met groepen wil gaan werken?

Ja, dit plan is ook geschikt als je met groepen wilt gaan werken.

Is het plan geschikt als ik online trainingen wil gaan geven?

Dit is een marketingprogramma voor dienstverleners. Dienstverleners hebben ook wel eens online trainingen en dan helpt deze marketingcursus ook om klanten te krijgen. Maar als je je diensten uitsluitend als online training aan wilt bieden, dan zou vind ik dit marketingplan minder geschikt.

Ik volg een opleiding maar ik ben nog niet klaar. Kan ik alvast meedoen om me voor te bereiden?

Nee, dit programma is een “hands on” programma: je gaat direct beginnen met dagelijkse acties om klanten te krijgen. Als je nog niet klaar bent om met klanten te gaan werken kun je beter voor dit programma inschrijven als je zover bent.


Get Clients Now
Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleren van een gereserveerde training of cursus kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Je bent hier: Home » Get Clients Now!™ facilitator » Strategisch marketingplan

Strategisch smarketingplan maken: met dank aan Stef Ringoot voor de afbeelding op deze pagina.


Strategisch marketingplan was last modified: by