strategisch marketingplan

Strategisch marketingplan

Je bent hier: Home » Get Clients Now!™ facilitator » Strategisch marketingplan


Het strategisch marketingplan van Get Clients Now!™ is toegesneden op dienstverleners die hun marketing zelf doen. Een plan dat past bij je eigen sterke punten en dat je elke dag opnieuw duidelijkheid geeft over wat je moet doen voor je marketing.

Een plan dat duidelijkheid schept over wat je precies van je marketingkeuzes mag verwachten: welke strategieën effectief zijn en welke strategieën nauwelijks iets voor je doen.


Strategisch marketingplan implementeren

Online

I.v.m. corona kunnen alle trainingen ook online met vergadersoftware Meet. Dit doen we in blokken van anderhalf uur met een pauze tussen de blokken.

Strategisch marketingplan was last modified: by


Een strategisch marketingplan is een doeltreffend marketingplan waardoor je precies weet wat je moet doen. Doeltreffend betekent dat dit plan je helpt je doelen te bereiken.

Het is een marketingplan dat echt werkt en dat je ook echt gaat uitvoeren. Een plan dat zorgt voor klanten en dat jou moed geeft dat je dit voor elkaar krijgt.


Strategisch marketingplan maken

Een strategisch marketingplan maken kan ik je in een lang dagdeel leren. En dan heb je een plan plan dat past bij jou, bij je doelgroep, bij je diensten en bij je budget.


Get Clients Now!™

Je leer de basisprincipes van marketing voor dienstverleners Get Clients Now! en je gaat begrijpen wat er in je huidige marketing ontbreekt waardoor het nu niet lukt. Je gaat een 28-dagen plan maken dat precies bij jou past. Afgestemd op jouw specifieke situatie. Met marketingstrategieën die bij jouw bedrijf passen. Gebaseerd op jouw sterke punten.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Strategisch marketingplan: voor wie

Dit is een plan dat gemaakt is voor solo ondernemers met een dienstverlenend bedrijf. Het is letterlijk voor dienstverleners die alles in hun eentje doen gedesignd. Daarom kun je er ook mee uit de voeten.


De inhoud van dit strategisch marketingplan

Welke marketingstrategieën en -acties echt werken voor dienstverleners en welke weinig voor je doen.

Hoe je kunt beoordelen waar je je marketinginspanningen op zou moeten focussen.

Wat er ontbreekt in je huidige marketing en wat je nodig hebt om je marketing direct effectiever te maken.

Hoe je een marketingplan maakt dat is afgestemd op jouw specifieke bedrijf, sector of beroep en dat ook past bij je persoonlijkheid, bij je sterke punten. En dat je graag uitvoert omdat je het leuk vindt om te doen.

Cadeautje

Samenwerken met Judith is een cadeautje. Ze is mijn vraagbaak voor e-mailmarketing in het algemeen en MailChimp in het bijzonder.

Ook volg ik een jaartraject scholing bij Judith. Daarin deelt ze haar kennis op het gebied van SEO en marketing. Op een manier die bij Judith past: duidelijk, praktisch en gul. Jammer dat er geen zes sterren zijn op Google.

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Strategisch marketingplan was last modified: by

Hoe je een betaalbaar en realistisch marketingplan maakt dat snelle en concrete resultaten oplevert. Een plan dat je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Meer dan 100 marketingtactieken en die je eenvoudig kunt implementeren om je bedrijf in de markt te zetten.

Hoe je precies kunt bepalen wat je eerst moet doen en wat je daarna moet doen. Zonder het hopeloze gevoel dat het allemaal zo veel is dat je van narigheid maar niets doet.

Hoe je gedrag overwint dat effectief handelen in de weg staat. Denk hierbij aan angst, weerstand, uitstelgedrag en het gevoel “niet goed genoeg” te zijn.

Hoe je met het doen van slechts 10 eenvoudige handelingen op een dagelijkse of wekelijkse basis alle klanten kunt krijgen die je nodig hebt.

Hoe je een plan maakt dat ook nog eens een gezonde balans tussen je werk en je privé leven bevordert.


Grow your audience and build a profitable online business.

Precies wat ik nodig had

Als iemand die helemaal niks weet over marketing was Judith precies wat ik nodig had. Zij heeft een goed inzicht in de marketingwereld en daardoor heeft ze mij goed kunnen begeleiden.

Als ik vragen had, kwam Judith er altijd op terug met zo veel meer inzicht dan wat ik zelf kon bedenken. Door met Judith samen te werken had ik binnen 4 maanden tijd mijn eerste coaching klant en dat tijdens de corona crisis.

Judith werkt hard om te zorgen dat je zo snel mogelijk resultaat krijgt. Ik vind het ‘Get clients now’ programma makkelijk en eenvoudig om te mee werken.

En samen met het ‘Houthakken’ programma krijg ik structuur een ondersteuning, samen met andere zzp’ers, en veel meer informatie en tips en trucs. Ik wil Judith bedanken voor haar harde werk, ik had het niet kunnen redden zonder haar.

Rachelle Aignee, Expat Life Coaching
Rachelle Aignee
Strategisch marketingplan was last modified: by


Wat kost het

Zolang we afstand van elkaar moeten houden kun je deze persoonlijke lessen een-op-een volgen met vergadersoftware Google Meet. Maar dat hoeft niet, want ik heb goede corona maatregelen genomen.

  • We besteden een lang dagdeel of als dat nodig is een hele dag aan het maken van een uitstekend marketingplan. We nemen zoveel tijd als je nodig hebt.
  • Je maakt daarna je plan in Google Drive, zodat ik de eerste maand met je mee kan kijken en feedback kan geven op eventuele structuur-fouten.
  • Plus het werkboek in het Engels en een toolkit in het Nederlands.
  • We hebben het over privé les! Alle aandacht voor jou en jouw bedrijf.
  • Daarna 6 maanden lang online ondersteuning in een groep met gelijkgestemden.

Geen eindeloze theorieën, maar een praktisch plan waardoor je elke dag opnieuw precies weet wat je moet doen! Zo krijgt je marketing handen en voeten.

650 euro

Aangepaste annuleringsvoorwaarden


Niet inbegrepen: niche kiezen, dat is een aparte les.

Je kunt ineens vooraf betalen. Maar als dat bezwaarlijk voor je is kun je ook een maandbetaling met me afspreken.

Neem gewoon contact met me op dan kan ik je alles vertellen dat je wilt weten. Praten kan geen kwaad en het verplicht je tot niets.


5 sterren

Zo blij met Judith…

Toon meer

Jaren geleden heb ik Judith online ontmoet om hulp te vragen met het programma Mailchimp. Nieuwsbrieven wilde ik versturen maar ik had geen idee hoe. Van het een kwam het ander ze hielp me slimmer te worden in de opmaak, gaf me tips voor mijn website en nog veel meer. Wat ik heel fijn vond was haar inzicht in mijn vragen, ze snap gelijk wat je bedoeld. Haar antwoorden op regelmatige vragen waren supersnel. Ik kon haar niet meer missen en heb haar dat ook regelmatig laten weten.

Wat ik erg verwaarloosd had was mijn marketing plan, er was eigenlijk helemaal geen plan, en daar wilde ik nu eens echt aan gaan werken. Wie kan mij daar beter bij helpen als Judith, maar ze woont zo ver weg. Toch een planning gemaakt en de afspraak stond. Pfft ik woon in Duitsland en zag op tegen de afstand.

Maar wat was ik die snel vergeten toen ik eenmaal bij haar was. Wat een resoluut mens, en ja hoor we hebben de dag goed besteed, erg hard gewerkt aan mijn zwakke plekken. Het was zeer intensief voor beiden, ik geloof dat ik 10 kilo afgevallen ben maar dan niet in gewicht maar in verlichting.

Ik kan nu veel dingen loslaten die nutteloos waren maar die me veel tijd gekost hebben. Nu werk ik met een concreet plan op mijn lijf geschreven en wat ik ook snap.

Dat ik zelf ook veel sterke punten had, was me ontschoten. Zij kon me overtuigen dat ze er wel degelijk waren en wees me op deze nog beter in te zetten. Daar werd ik vrolijk van en wist, Judith ondersteunt me komende weken hierbij en ik begin het ook nog leuk te vinden.

We hebben heerlijk samen geluncht en zijn arm in arm terug gelopen, wat een leuk mens is Judith een mensenmens, heel duidelijk met veel kennis en gevoel. Er is me veel duidelijk geworden. Daarom ben ik zo blij met Judith…omdat dit plan gaat lukken !!

Ervine, Poetsendoejezo
Ervine
Strategisch marketingplan was last modified: by
Groei naar succes met Get clients now strategisch smarketingplan

Wat kun je na deze dag

Na deze dag kun je inschatten wat een marketingstrategie voor jou kan doen.

Je weer hierdoor of het zinvol is een specifieke strategie in je plan op te nemen. Of juist niet.

Je kunt afgewogen keuzes maken voor je marketing.

Je bent in staat om nieuwe ideeën te wegen en te beslissen of je er tijd en geld in moet steken.

En jeweet iedere periode opnieuw precies waar je in je plan op moet focussen.

Groei naar succes met Get clients now

Veelgestelde vragen

Misschien heb je nu vragen en waarschijnlijk zijn sommige van deze vragen al aan me gesteld. Hieronder veelgestelde vragen.

Kan ik dit marketingplan ook gebruiken als ik …

pijltje
Kan ik dit marketingplan ook gebruiken als ik met groepen wil gaan werken?

Ja, dit plan is ook geschikt als je met groepen wilt gaan werken.

Is het plan geschikt als ik online trainingen wil gaan geven?

Dit is een marketingprogramma voor dienstverleners. Dienstverleners hebben ook wel eens online trainingen en dan helpt deze marketingcursus ook om klanten te krijgen. Maar als je je diensten uitsluitend als online training aan wilt bieden, dan vind ik dit marketingplan minder geschikt.

Ik volg een opleiding maar ik ben nog niet klaar. Kan ik alvast meedoen om me voor te bereiden?

Nee, dit programma is een “hands on” programma: je gaat direct beginnen met dagelijkse acties om klanten te krijgen. Als je nog niet klaar bent om met klanten te gaan werken kun je beter voor dit programma inschrijven als je zover bent.

Heeft het zin om vooraf het boek te gaan lezen?

De prijs van het boek is inbegrepen bij de cursus, maar als je vooraf wilt gaan lezen, lees dan hoofdstuk 1 t/m 3.Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Annulering training in Heiloo

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.


Annulering, normale voorwaarden

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Strategisch marketingplan was last modified: by
Annulering training met Google Meet

Annuleren als je kiest voor werken met Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Strategisch marketingplan was last modified: by

Strategisch smarketingplan maken: met dank aan Stef Ringoot voor de afbeelding op deze pagina.


Strategisch marketingplan was last modified: by