Strategisch marketingplan

Get Clients Now!™Kies je nicheMaak je planHoud het volGratisMaak een afspraak
strategisch marketingplan

Strategisch marketingplan

Een marketingplan moet persoonlijk zijn. Want jij bent net even anders dan alle anderen. En jouw bedrijf is ook net even anders dan alle andere bedrijven.

Daarom moet je strategische marketingplan zijn toegesneden op zowel jou als je bedrijf.

Het moet uitvoerbaar voor je zijn en daarbij rekening houden met je persoonlijke omstandigheden. Het moet effectief zijn, want je wilt er resultaten me bereiken. En je moet er ook zin in hebben, want als je elke dag tegen heug en meug met je marketing aan de slag moet dan zul je niet veel verder komen.

En het moet ook meetbaar zijn. Want als het niet meetbaar is dan kun jij je vreselijk druk maken met van alles en nog wat, maar dan kom je geen stap vooruit. Daarom moet je plan dagelijks je voortgang meten.

Balans tussen werk en privé

Je marketingplan is als het ware je handleiding en je richtsnoer. Het beschrijft wat je elke dag gaat doen. En als je daarmee klaar bent, dan heb je je marketing voor die dag gedaan en dan kun je dus iets anders gaan doen.

Hierdoor bewaakt je marketingplan ook de balans tussen je werk- en privéleven. En daardoor functioneer jij lekkerder.

Strategisch marketingplan

Het marketingplan van Get Clients Now!™ zit ingenieus in elkaar en doet hierdoor al deze dingen.

Als je met dit plan wilt gaan werken, maak dan een afspraak met me, dan gaan we kijken wat dit marketingplan voor jou kan betekenen.

Ik ben Get Clients Now!™ facilitator en ik help je graag met het maken van een plan dat echt bij je bedrijf en bij jou past.

maak je plan
Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO

Hier kun je me vinden op LinkedIn

marketing voor dienstverleners