Home » Uitleg
Filter
alt tekst

Alt tekst of alt tag

De alt tekst of alt tag is de tekst die wordt weergegeven in plaats een afbeelding. En de alt tekst verschijnt wanneer je wanneer wanneer je je muis over een afbeelding zweeft.

""

Backlinks

Back links of inkomende links zijn links die op een andere website dan de jouwe staan en die verwijzen naar jouw website. 

Betaalde legacy versie

Je hebt de betaalde legacy versie als je voor 15 mei 2019 de betaalde versie van Mailchimp hebt gekocht.

Wat is een Mailchimp campaign

Campaign

Een campaign is een e-mail ofwel nieuwsbrief. Een campaign stuur je naar een volledige lijst of naar een segment, groep of tag binnen een lijst.

copyright

Copyright van afbeeldingen

Copyright van afbeeldingen: je hebt toestemming nodig

Afbeeldingen die je ergens op het web vindt mag je niet zonder toestemming van de maker gebruiken op je website, op de social media of in je nieuwsbrief. Hier vind je een lijstje van websites waar je afbeeldingen kunt vinden die je wel mag gebruiken.

Delivary

Wat is delivary? Delivary betekent dat je e-mail met succes is afgeleverd bij de ontvangende server.

Deliverability

Wat is deliverability Deliverability betekent dat je e-mail met succes is afgeleverd in de mailbox van de geadresseerde.

""

E-mail authenticatie

E-mails authenticeren doe je bij de hosting van je website door 2 codes in te voeren. Op deze pagina vind je instructies over hoe je dit doet bij Mailchimp of bij MailerLite.

gravatar maken

Gravatar maken

Gravatar betekent Geo Recognized Avatar: een wereldwijd herkende afbeelding. Een gravatar is een profiel van jezelf dat zichtbaar wordt als je een commentaar of review geeft op een WordPress website van een ander. Hoe er eentje maakt lees je hier.

MailerLite link trigger

Link trigger

Link trigger is het starten van een automation workflow door een klik op een link in een nieuwsbrief. Hierdoor kun je bestaande abonnees toevoegen aan een Automation workflow zonder dat ze zich hier speciaal voor in hoeven te schrijven.

Scroll naar boven