Filter
afbeeldingen verkleinen

Afbeeldingen verkleinen

Afbeeldingen verkleinen is belangrijk als je een nieuwsbrief gaat versturen. Soms komt je nieuwsbrief vervormd aan. Dat kan allerlei oorzaken hebben, maar te grote afbeeldingen kunnen een oorzaak zijn. Afbeeldingen op je website moet je ook op formaat maken omdat de laadtijd van je website anders te lang kan worden. Hier lees je hoe je afbeeldingen kunt verkleinen met fotoaanpassen.nl

alt tekst

Alt tekst of alt tag

De alt tekst of alt tag is de tekst die wordt weergegeven in plaats een afbeelding. En de alt tekst verschijnt wanneer je wanneer wanneer je je muis over een afbeelding zweeft.

""

Backlinks

Back links of inkomende links zijn links die op een andere website dan de jouwe staan en die verwijzen naar jouw website. 

behoefte

Behoeften

Een behoefte is het idee dat het je aan iets ontbreekt.

Betaalde legacy versie

Je hebt de betaalde legacy versie als je voor 15 mei 2019 de betaalde versie van Mailchimp hebt gekocht.

Wat is een Mailchimp campaign

Campaign

Een campaign is een e-mail ofwel nieuwsbrief. Een campaign stuur je naar een volledige lijst of naar een segment, groep of tag binnen een lijst.

copyright

Copyright van afbeeldingen

Copyright van afbeeldingen: je hebt toestemming nodig

Afbeeldingen die je ergens op het web vindt mag je niet zonder toestemming van de maker gebruiken op je website, op de social media of in je nieuwsbrief. Hier vind je een lijstje van websites waar je afbeeldingen kunt vinden die je wel mag gebruiken.

""

E-mail authenticatie

E-mails authenticeren doe je bij de hosting van je website door 2 codes in te voeren. Op deze pagina vind je instructies over hoe je dit doet bij Mailchimp of bij MailerLite.

gravatar maken

Gravatar maken

Gravatar betekent Geo Recognized Avatar: een wereldwijd herkende afbeelding. Een gravatar is een profiel van jezelf dat zichtbaar wordt als je een commentaar of review geeft op een WordPress website van een ander. Hoe er eentje maakt lees je hier.

Vergaderen met Meet

Hoe werkt Google Meet

Als je met mij een afspraak maakt voor sessie met vergadersoftware, dan gaan we vergaderen met Google Meet. Hier lees je hoe deze vergadering werkt.

Lees dit vooral als je nooit eerder met Meet vergaderd hebt en in het bijzonder als je een Mac hebt.

Door je vooraf voor te bereiden kunnen we de tijd van de sessie goed gebruiken.