Gratis Mailchimp cursus inline editor

Gratis Mailchimp cursus inline editor

Bijgewerkt op 30 november 2023

De inline editor maakt het heel gemakkelijk om mooie, strakke nieuwsbrieven te maken. In de kopafbeelding kun je dat zien. Voorlopig niet gebruiken voor shops, want producten moet je in een codeblok zetten en dat vereist meer vaardigheden dan de Classic editor van je vraagt.

Er staan een aantal nieuwsbrieven “voorgekookt” klaar, maar als jouw kleur hier niet bij staat is er geen man overboord want je kunt de kleuren gewoon wijzigen.

inline editor

Mailchimp cursus inline editor

Deze Mailchimp inline editor geeft strakkere resultaten, is makkelijk in gebruik en veel minder gevoelig voor fouten die jij eventueel maakt. Hiermee bedoel ik niet dat je helemaal niets fout kunt doen, want dat kan natuurlijk altijd. Ik bedoel hiermee dat bij de inline editor allerlei noodzakelijke zaken niet meer verstopt staan.

Maar hij is nog Beta, hij is dus nog niet volmaakt en er verandert ook nog regelmatig iets.

Alt-tekst

Er zijn dingen die je moet doen als je een nieuwsbrief maakt, zoals bijvoorbeeld het invullen van een alt-tekst bij een afbeelding. Maar dat doet bijna niemand, want niemand ziet het linkje dat je moet aanklikken voor je die alt-tekst kunt invullen.

Bij de inline editor staat dit niet verstopt waardoor je dit ook niet zo makkelijk zult vergeten. In deze gratis Mailchimp cursus vertel ik je “hoe het moet”.

Plakvenster

Ik denk ook aan het plakvenster dat je bij Mailchimp drag-and-drop beslist moet gebruiken als je tekst plakt. Want als je dat niet doet, dan plak je opmaak mee en dat is een trigger voor de spamfilters. Maar niemand weet dat dit moet, dus niemand doet het. Maar bij de inline editor kun je dit hoofdstuk gewoon vergeten.

Met deze inline editor zijn deze problemen opgelost. Ik verwacht dat je nu gemakkelijk ziet wat je moet doen. En als je dat dan ook gewoon doet, dan gaat alles goed.

Haal deze gratis Mailchimp cursus op

Voor je gemak heb ik een gratis Mailchimp cursus gemaakt over deze inline editor. Ik ben enthousiast. Haal de gratis Mailchimp cursus nu direct op en ga aan de slag!


Scroll naar boven