Gratis

LinkedIn

In sommige beroepsgroepen is het heel lastig om zelf klanten te gaan werven. Dat doe je gewoon niet omdat sommige vormen van hulp gevraagd moeten worden.

En dan heb je eigenlijk verwijzers nodig die de klanten naar je toesturen. Maar dat doen ze niet zomaar. Daarvoor moeten die verwijzers eerst heel veel vertrouwen in jouw capaciteiten hebben.


Strategie

Ik heb lang en diep nagedacht hoe je dat vertrouwen kunt opbouwen en hoe je de mensen die naar je moeten verwijzen kunt verleiden om dit te gaan doen.

Ik heb het in deze serie niet over gewone mond-tot-mond want gewone mond-tot-mond reclame kan iedereen gebruiken. Dit is ook geen serie die gericht is op introverte mensen die het lastig vinden om anderen aan te spreken.

Deze special is voor jou als een beroep hebt waardoor je verwijzingen echt nodig hebt. Verwijzingen van mensen die het voor het zeggen hebben.

Bij verwijzers denk ik aan artsen, UWV, gemeenteambtenaren etc. Verwijzers die niet zo makkelijk te benaderen zijn en die nog veel lastiger te verleiden zijn om naar jou te gaan verwijzen.


Verknallen

Als je beslist verwijzingen nodig hebt van verwijzers die het voor het zeggen hebben dan kun je je het niet permitteren het te verknallen bij die mensen. En juist daar houd ik in deze serie rekening mee.

LinkedIn voor dienstverleners

LinkedIn kan je helpen om de juiste mensen zover te krijgen dat ze naar jou gaan verwijzen. Hoe je dit aan kunt pakken bespreek ik in deze special.

Special ontvangen

Review

Claudia van Wezel

Onderwerp: Marketingondersteuning

Ik houd mij graag bezig met de inhoud van mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut: mensen helpen met een gezonde(re) leefstijl. Maar in de wirwar van gezondheidszorg is het voor de klant steeds moeilijker om iemand te vinden die bij je past. Men moet weten wat je aanbod precies is: wat ze bij je kunnen “halen”. En daar ondersteunt Judith mij al meer dan 6 jaar bij tot volle tevredenheid. Judith heeft aan een half woord genoeg en blijft ook zelf mooie nieuwe ideeën aandragen.
Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel

Terug naar de inhoudsopgave


Gratis was last modified: by