Stijgen in Google

Stijgen in Google door kwaliteit

Stijgen in Google door kwaliteit is een duurzame SEO-strategie die je steeds meer zal opleveren.

Mikken op een steeds betere kwaliteit van je website is eigenlijk de enige logische manier.  Besef gewoon dat Google er alle belang bij heeft om de beste zoekresultaten bovenaan te plaatsen. En richt je inspanningen daar dus op.

Je kunt hier een checklist aanvragen waarin ik de 20 punten noem waar je op moet letten bij het schrijven van je pagina’s en artikelen. En als je dat doet en alles goed uitvoert, dan is het onvermijdelijk dat je webpagina’s gaan stijgen in de zoekresultaten.

Stijgen in Google door kwaliteit

Stijgen in Google

Je kunt hier kosteloos een checklist aanvragen die je helpt om de kwaliteit van je website te verbeteren én die je helpt de interne structuur van je website te verbeteren.

 

Wat doen we met je adres?

We gebruiken MailChimp als onze ditigale marketingtool. Door dit formulier te versturen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid van MailChimp.

Ons privacy beleid

Als je nog meer wilt lezen over SEO, lees dan verder op het SEO blog. En als je meer gratis downloads wilt meenemen, kijk dan hier even.

En hier kun je de training SEO met resultaat vinden.

training seo met resultaat

Met dank aan Stef Ringoot voor de afbeelding van de SEO speurder.

Stijgen in Google door kwaliteit was last modified: by