Gravity forms, Mercedes onder de contacformulieren

Gravity forms is de Mercedes onder de contactformulieren. Het is een stabiel formulier met heel veel mogelijkheden doordat je add ons kunt toevoegen.

Dit formulier kun je niet vinden in de plugin directory, want er is geen gratis versie van Gravity forms.  Je vindt daar wel een hele berg aanvullingen, maar het formulier zelf staat daar niet.

Dit formulier is zo goed en bij developers ook zo bekend dat Gravity geen gratis versie nodig heeft om het formulier te verkopen.

Gravity forms gebruiken

Gravity kun je gebruiken als

  • contactformulier
  • inschrijfformulier
  • betaalformulier voor een mini-webshop

Gravity forms contactformulier

De basis van Gravity forms is een contactformulier. Daarnaast kun je het gebruiken als inschrijfformulier en als betaalformulier.

Gravity forms betaalformulier

Je kunt Gravity Forms ook gebruiken als betaalformulier. Dit formulier is buitengewoon geschikt voor betaalde e-mail series. Het is hier zo geschikt voor doordat je de zaken zo kunt instellen dat mensen alleen instromen op je mailinglijst op voorwaarde dat de betaling voltooid is.

Om het formulier te kunnen gebruiken als betaalformulier heb je niet genoeg aan een licentie voor Gravity Forms, je hebt ook een betalingsprovider en een verbinding met een betalingsprovider nodig. Hier kom ik op terug.

Je kunt hier meer lezen over Gravity als betaalformulier.

Andere mogelijkheden

Daarnaast biedt het formulier nóg een mogelijkheid. Vaak kun je dit formulier integreren met je CRM en dat maakt het formulier nóg aantrekkelijker. Om een integratie met je CRM tot stand te brengen heb je een Developer licentie nodig. Die is nog iets duurder, maar die heb je dan voor een onbeperkt aantal websites, dus dan kun je een winkeltje beginnen.

Gravity Forms

Als je bedenkt dat dit formulier de Mercedes onder de contactformulieren is, dan is het geen duur formulier en door de ruime mogelijkheden die het formulier biedt, lijkt het me een erg goede investering voor mensen die zich willen voorbereiden op succes.

Als je dit formulier wilt kopen, lees dan hier verder op de website van dit formulier.

En als je hulp nodig hebt bij het configureren van Gravity, dan kun je me natuurlijk inhuren als virtueel assistent want ik neem ook kleine, tijdelijke opdrachten aan.

Gratis SEO tips

WordPress inrichten voor Jip en Janneke

WordPress is gebruikersvriendelijk, maar als je niet zo handig bent met de pc kan het toch een flinke kluif zijn om je website in te richten. In het artikel WordPress inrichten voor Jip en Janneke vind je een wegwijzer naar behulpzame artikelen.

 

Gravity forms, Mercedes onder de contacformulieren was last modified: by

Gravity forms met iDEAL

Gravity forms, Mercedes onder de contacformulieren was last modified: by