Gravity forms

Gravity forms, Mercedes onder de contacformulieren

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Gravity forms is de Mercedes onder de contactformulieren. Het is een stabiel formulier met heel veel mogelijkheden doordat je add ons kunt toevoegen.

Dit formulier kun je niet vinden in de plugin directory, want er is geen gratis versie van Gravity forms.  Je vindt daar wel een hele berg aanvullingen, maar het formulier zelf staat daar niet.

Dit formulier is zo goed en bij developers ook zo bekend dat Gravity geen gratis versie nodig heeft om het formulier te verkopen.

Waar kun je het voor gebruiken

Gravity kun je gebruiken als

Contactformulier

De basis van Gravity forms is een contactformulier. Je hebt dan een goed en betrouwbaar contactformulier.


Gravity forms betaalformulier

Je kunt Gravity Forms ook gebruiken als betaalformulier. Dit formulier is buitengewoon geschikt voor betaalde e-mail series. Het is hier zo geschikt voor doordat je de zaken zo kunt instellen dat mensen alleen instromen op je mailinglijst op voorwaarde dat de betaling voltooid is.

Om het formulier te kunnen gebruiken als betaalformulier heb je niet genoeg aan een licentie voor Gravity Forms, je hebt ook een betalingsprovider en een verbinding met een betalingsprovider nodig. Hier kom ik op terug.

Je kunt hier meer lezen over Gravity als betaalformulier.


Andere mogelijkheden

Daarnaast biedt het formulier nóg een mogelijkheid. Vaak kun je dit formulier integreren met je CRM en dat maakt het formulier nóg aantrekkelijker. Om een integratie met je CRM tot stand te brengen heb je een Developer licentie nodig. Die is nog iets duurder, maar die heb je dan voor een onbeperkt aantal websites, dus dan kun je een winkeltje beginnen.


Gravity Forms

Als je bedenkt dat dit formulier de Mercedes onder de contactformulieren is, dan is het geen duur formulier en door de ruime mogelijkheden die het formulier biedt, lijkt het me een erg goede investering voor mensen die zich willen voorbereiden op succes.

Als je dit formulier wilt kopen, lees dan hier verder op de website van dit formulier.


Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op


5 geheimen

SEO voor dummies, geen technische kennis nodig.

Gravity forms, Mercedes onder de contacformulieren was last modified: by
Gravity forms, Mercedes onder de contacformulieren was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Ik ben facilitator voor de marketingmethode Get Clients Now!™ en door Hubspot gecertificeerd voor inbound marketing. Ik kan je helpen met klanten krijgen via de organische zoekresultaten, door Yoast gecertificeerd. En ik kan je helpen met e-mailmarketing. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *