Groei naar Succes

Groei naar succes: marketing voor eenpersoons dienstverlenende bedrijven. Als je een bedrijf bent begonnen terwijl je weinig over marketing weet, dan gebeurt het heel vaak dat je de hoeveelheid contacten die je nodig hebt om 1 klant te krijgen onderschat.

En als je daarnaast ook nog niet weet welke marketingmethoden effectief zijn en welke marketingmethoden stukken minder effectief zijn, dan kan het ook heel gemakkelijk gebeuren dat je focus ligt op zaken die je niet werkelijk verder gaan helpen. Dat kan allemaal ook heel anders.

Voor wie

Jij bent een zelfstandig dienstverlener met een WordPress website en je verdient je brood met je kennis. Ik kan je niet helpen als je iets anders doet dan een dienst verlenen. Dat kan niet want we gaan het hebben over een strategie en niet iedere strategie werkt voor iedere beroepsgroep.

Je weet dat je marketing moet inzetten om meer klanten te krijgen en om de juiste klanten te krijgen, maar je weet niet hoe.

  • Hoe kom je in contact met je doelgroep?
  • En welke mogelijkheden heb je hier voor?
  • Hoe ziet een aanpak die werkt eruit?
  • En hoe weet je of je genoeg hebt gedaan?

Met al deze zaken kan ik je helpen. Hiervoor hoef je nergens naartoe, dit kan gewoon op je eigen werkplek. Het enige dat je nodig hebt is een open mind, een dosis inzet, een pc en een internetverbinding.

Groei naar Succes: hoe werkt het?

In 10 uur les met vergadersoftware ga ik je vertellen wat je moet doen om klanten te krijgen.

We gaan het hebben over je website en een klein beetje SEO, we gaan het hebben over de rol van de social media en de rol van e-mailmarketing. En we kijken ook naar de mogelijkheden die je offline hebt.

Je kunt hier een voorbereidende serie opvragen waar je ook iets aan hebt als je besluit dat je de cursus niet wilt doen.

 

Groei naar Succes: wat is de investering?

Groei naar Succes bestaat uit 10 uur les en daarna weet je wat je moet doen. In deze persoonlijke begeleiding investeer je 650 euro excl. btw. Hiervoor krijg je persoonlijk les. En als je dat vergelijkt met de prijzen van andere marketingcursussen dan zul je ontdekken dat je hier heel veel krijgt voor heel weinig geld. Je kunt in termijnen betalen. Doen? Neem dan contact met me op.

Wat zegt de klant?

Marketing met een hart

9 oktober 2018

Judith is een fijne coach, die het vermogen heeft zich aan te passen aan haar cursist. Ze heeft een onmetelijke schat aan kennis en ervaring, die ze gul deelt. Ze is gewoon een pareltje dat me op verschillende vlakken verder helpt bij de op- en uitbouw van mijn bedrijf.

Tanja Cavaljé

Kwalificaties

Marketing
Hubspot inbound marketing

Hubspot inbound marketing

Hubspot Inbound marketing is het soort marketing waarbij je mensen niet lastig valt. In plaats daarvan help je mensen en wacht je rustig af tot ze je klant worden op hun eigen tijd. Deze cursus gaat dus over internet marketing, … Lees verder

Het vinden van je hongerige markt

Vinden van je hongerige markt

Het vinden van je hongerige markt is een online training van Linda Spaanbroek ofwel Infomarketeers. Deze cursus gaat over het bepalen van je niche. In deze training legt Linda heel duidelijk uit waarom het niet gaan lukken zonder hongerige markt. … Lees verder

In 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren is een online programma waarin Laura Babeliowsky onderwijst hoe je je online marketing handen en voeten kunt geven. In deze cursus leer je hoe je een niche kunt kiezen en hoe je een specialisme kunt kiezen. … Lees verder

Groei naar Succes was last modified: by
SEO
Groei naar Succes was last modified: by
E-mailmarketing en MailChimp

Lees alles over mijn kwalificaties >>

Groei naar Succes was last modified: by
Social media
365 dagen facebook succes

365 dagen Facebooksucces

365 dagen Facebooksucces: Anne Raaijmakers biedt een betaalde serie e-mails over Facebook. Op deze serie kun je je abonneren. Je krijgt dan een jaar lang dagelijks een e-mail met daarin inspiratie voor je Facebook fanpage. 365 dagen Facebooksucces was last … Lees verder

Twitter strategisch tweeten portfolio

Twitter: strategisch tweeten

Strategisch tweeten: Twitter lijkt niet zo heel erg moeilijk waardoor ik soms hoor dat iemand zich afvraagt waarom je een cursus over zou volgen. Als jij je dat ook afvraagt, lees dan vooral verder. Twitter: strategisch tweeten was last modified: … Lees verder

Facebook optimaal inzetten

Facebook optimaal inzetten

Facebook optimaal inzetten: Facebook is een platform dat je heel erg veel kan opleveren, want je kunt je doelgroep er heel erg gericht benaderen. Maar Facebook is ook een medium dat flink ingewikkeld in elkaar zit. Facebook heeft heel veel … Lees verder

Groei naar Succes was last modified: by

 

Judith de Vries

 

Over Judith de Vries

Marketing voor eenpersoons dienstverlenende bedrijven:

  • erkende Mailchimp expert
  • erkende Mailerlite expert
  • SEO Yoast gecertificeerd
  • Inbound marketing gecertificeerd

Groei naar Succes was last modified: by
Groei naar Succes was last modified: by