Groei naar succes

Groei naar succes marketing ondersteuning

Groei naar succes: marketing ondersteuning en praktische hulp.

Groei naar succes: voor wie

Jij bent een zelfstandig dienstverlener met een WordPress website en je verdient je brood met je kennis. Je bent een coach, consulent, je oefent een alternatieve geneeswijze uit etc. Ik kan je niet helpen als je iets heel anders doet. Dat kan niet want we gaan het hebben over een strategie en niet iedere strategie werkt voor iedere beroepsgroep.

Je weet dat je marketing moet inzetten om meer klanten te krijgen en om de juiste klanten te krijgen, maar je weet niet hoe.

Hoe kom je in contact met je doelgroep?

En welke mogelijkheden heb je hier voor?

Hoe werken de online tools die je hiervoor kunt gebruiken?

Hoe ziet een aanpak die werkt eruit?

En hoe weet je of je genoeg hebt gedaan?

Met al deze zaken kan ik je helpen. Hiervoor hoef je nergens naartoe, dit kan gewoon op je eigen werkplek. Het enige dat je nodig hebt is een open mind, een dosis inzet, een pc en een internetverbinding.

Groei naar succes: hoe werkt het?

We spreken een aantal Skype sessies af. In deze sessies gaan we een eenvoudig plan bespreken en uitvoeren.  Je leert in deze sessies de basis van SEO, de basis van e-mailmarketing en de basis van socialmediamarketing.

Hoe we je sessies precies invullen hangt af van waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke doelgroep je wilt bereiken. Neem contact op, dan kunnen we hier even over praten en kijken of mijn aanbod bij jouw behoeften past.

 

 

 

Kwalificaties

Marketing
SEO
E-mailmarketing en MailChimp
Social media
Groei naar succes was last modified: by