Groei naar succes

Groei naar succes: marketing ondersteuning en praktische hulp

Voor wie

Jij bent een zelfstandig dienstverlener met een WordPress website en je verdient je brood met je kennis. Ik kan je niet helpen als je iets anders doet dan een dienst verlenen. Dat kan niet want we gaan het hebben over een strategie en niet iedere strategie werkt voor iedere beroepsgroep.

Je weet dat je marketing moet inzetten om meer klanten te krijgen en om de juiste klanten te krijgen, maar je weet niet hoe.

Hoe kom je in contact met je doelgroep?

En welke mogelijkheden heb je hier voor?

Hoe ziet een aanpak die werkt eruit?

En hoe weet je of je genoeg hebt gedaan?

Met al deze zaken kan ik je helpen. Hiervoor hoef je nergens naartoe, dit kan gewoon op je eigen werkplek. Het enige dat je nodig hebt is een open mind, een dosis inzet, een pc en een internetverbinding.

Groei naar succes: hoe werkt het?

We spreken een aantal Skype sessies af. In deze sessies gaan we een eenvoudig plan bespreken en uitvoeren.  Je leert in deze sessies te sturen naar je gewenste omzet, je leert de basis van SEO, de basis van e-mailmarketing en de basis van socialmediamarketing. Een praktisch plan van aanpak zodat je precies weet wat je moet doen en wanneer je dat moet doen.

Hoe we je sessies precies invullen hangt af van waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke doelgroep je wilt bereiken. Neem contact op, dan kunnen we hier even over praten en kijken of mijn aanbod bij jouw behoeften past.

 

 

Op het blog

Er staat 2 artikelen op het blog die ik je beslist wil aanraden als het om marketing gaat. Deze artikelen raad ik je aan omdat ik het vaak fout zie gaan op deze 2 punten.

Eigen content is je schat

Zonder eigen content hoef je je niet druk te maken over SEO want als je geen content hebt kun je ook niet optimaliseren. Maar op de social media kun je ook de aandacht trekken door content van anderen te delen. Soms kom ik ook mensen tegen die uitsluitend content van anderen delen en die zelf op hun website alleen dienstenpagina’s hebben. Dit lijkt een slimme oplossing, maar dit heeft een heel ander effect dan je denkt. In dit artikel lees je er alles over: Eigen content is je schat.

Prijsopbouw van je dienstenaanbod

Het andere artikel dat ik je beslist aan wil raden is het artikel over de prijsopbouw van je dienstenaanbod. Want ook daar gaat het vaak fout. En als het daar fout gaat dan lijkt het alsof klanten je te duur vinden. En zeggen ze soms ook. Maar in werkelijkheid is de prijsopbouw van je dienstenaanbod niet goed.

 

Wat zegt de klant?

Tanja Cavaljé

Onderwerpen: E-mailmarketing, Zoekmachine optimalisatie, Marketing

Samenwerken met Judith is een cadeautje. Ze is mijn vraagbaak voor e-mailmarketing in het algemeen en MailChimp in het bijzonder. Ook volg ik een jaartraject scholing bij Judith. Daarin deelt ze haar kennis op het gebied van SEO en marketing. Op een manier die bij Judith past: duidelijk, praktisch en gul. Jammer dat er geen zes sterren zijn op Google.

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Groei naar succes was last modified: by

 

Kwalificaties

Marketing
Hubspot inbound marketing

Hubspot inbound marketing

  Hubspot Inbound marketing is het soort marketing waarbij je mensen niet lastig valt. In plaats daarvan help je mensen en wacht je rustig af tot ze je klant worden op hun eigen tijd. Hubspot Inbound marketing is een cursus … Lees verder

Het vinden van je hongerig markt

Het vinden van je hongerige markt

Het vinden van je hongerige markt is een online training van Linda Spaanbroek ofwel Infomarketeers. Hongerige markt vinden In deze training legt Linda heel duidelijk uit waarom het niet gaan lukken zonder hongerige markt: wie is je doelgroep waar wil … Lees verder

In 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren is een online programma waarin Laura Babeliowsky onderwijst hoe je je online marketing handen en voeten kunt geven: In 7 stappen floreren was last modified: juli 26th, 2018 by Judith de VriesIn 7 stappen floreren was … Lees verder

Groei naar succes was last modified: by
SEO
Groei naar succes was last modified: by
E-mailmarketing en MailChimp

Lees alles over mijn kwalificaties >>

Groei naar succes was last modified: by
Social media
365 dagen Facebooksucces

365 dagen Facebooksucces

  Anne Raaijmakers biedt een betaalde serie e-mails over Facebook. Op deze serie kun je je abonneren. Je krijgt dan een jaar lang dagelijks een e-mail met daarin inspiratie voor je Facebook fanpage. Naast inspiratie geeft ze ook regelmatig tips … Lees verder

KG Acacemy Strategisch tweeten

Twitter: strategisch tweeten

  Strategisch tweeten: Twitter lijkt niet zo heel erg moeilijk waardoor ik soms hoor dat iemand zich afvraagt waarom je een cursus over zou volgen. Als jij je dat ook afvraagt, lees dan vooral verder. Strategisch tweeten Als je Twitter … Lees verder

KG Academy Facebook optimaal inzetten

Facebook optimaal inzetten

  Facebook optimaal inzetten: Facebook is een platform dat je heel erg veel kan opleveren, want je kunt je doelgroep er heel erg gericht benaderen. Maar Facebook is ook een medium dat flink ingewikkeld in elkaar zit. Facebook heeft heel … Lees verder

Groei naar succes was last modified: by

Op het blog

Groei naar succes was last modified: by

Recente berichten

  1. Ansichtkaart sturen met MailChimp Geef een reactie
  2. Facebook integreren met MailChimp Geef een reactie
  3. Facebook ads met MailChimp Geef een reactie
  4. RSS naar e-mail Geef een reactie
  5. Button in MailChimp Geef een reactie
  6. Zomerschool SEO en MailChimp Geef een reactie
  7. AB testen met MailChimp Geef een reactie
  8. Inschrijfformulier van je nieuwsbrief Geef een reactie
  9. Persoonlijke gegevens verwijderen uit WordPress Geef een reactie