groei naar succes

Groei naar succes met Get Clients Now!™

Groei naar succes met Get Clients Now!™. Marketing voor eenpersoons dienstverlenende bedrijven.

Een beproefd systeem dat al aan duizenden ondernemers z’n waarde bewezen heeft. Voor dit fantastische marketing systeem ben ik licentiehouder in Nederland en daar kun jij je voordeel mee doen.

Get clients now facilitator Nederlands

Een effectief systeem waarbij je zelf die vormen van marketing kiest die bij jou en bij je doelgroep passen. Daardoor wordt marketing leuk en doe je met plezier wat je doen moet om de klanten te krijgen die je nodig hebt.

Dit is een no nonsense systeem. Praktische marketing voor mensen die een-op-een werken. Een uitvoerbaar systeem dat het Internet in zich opneemt, maar dat niet afhangt van het Internet. Een systeem dat verder kijkt.


Groei naar succes met Get Clients Now!™

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor zelfstandig dienstverleners. Als ik het heb over zelfstandig dienstverleners krijg vaak vragen als:

Het antwoord is: ja.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Het programma is uitstekend geschikt voor dienstverleners die niet “langs de deuren” kunnen gaan om aan te bellen en te vragen of er nog behoefte is aan hun diensten.

Groei naar succes met Get Clients Now!™ is juist heel geschikt voor dienstverleners die het moeten hebben van verwijzingen en mond-tot-mond.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Dit programma is voor jou als je weet dat je marketing moet inzetten om meer klanten te krijgen en om de juiste klanten te krijgen, maar je niet weet hoe. Marketing is gewoon je vak niet.

  • Hoe kom je in contact met je doelgroep?
  • Welke mogelijkheden heb je hier voor?
  • Hoe ziet een aanpak die werkt eruit?
  • Wat moet je doen en hoe weet je of je genoeg hebt gedaan?

Met al deze zaken kan ik je helpen. Hiervoor hoef je nergens naartoe, dit kan gewoon op je eigen werkplek. Het enige dat je nodig hebt is een werkboek, een open mind, een dosis inzet, een pc en een internetverbinding.


Groei naar succes met Get Clients Now!™

Hoe werkt het?

Voor dit programma heb je een werkboek nodig. Dat werkboek is in het Amerikaans en je kunt het kopen bij bol.com.

Ik weet het, een boek lezen in je moedertaal gaat lekkerder, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je ermee helpen.

In 6 lessen ga ik je leren hoe je dit systeem gebruikt en hoe dit je klanten gaat brengen.


Wanneer je iemand een boek verkoopt, verkoop je hem niet zoveel ons papier en inkt en stijfsel – je verkoopt hem een heel nieuw leven.


CHRISTOPHER MORLEY


Omdat dit systeem zo’n goed doordacht systeem is, hoef je geen kostbare tijd te verliezen aan “proberen” of “kijken of dit lukt”. En je hoeft ook geen geld te verliezen aan adverteren op bijvoorbeeld Facebook.

Duizenden ondernemers gebruiken dit systeem en hebben al bewezen dat het werkt.

Als jij er genoeg van hebt om aan te modderen en van alle kanten andere verhalen te horen over “hoe het moet” met marketing, aarzel dan niet.


Marketing strategie

Besef dat marketing een strategie is en dat sommige strategieen beter werken dan andere strategieën. Doe jezelf een plezier en kies direct voor een strategie die z’n waarde al bewezen heeft.

Kies gelijk ook voor een erkende facilitator, dan kun je alle marketing fouten overslaan en snel resultaten boeken.

Contact


Groei naar succes met Get Clients Now!™

Wat zegt de klant?

Marketing met een hart

5,0 rating
9 oktober 2018

Judith is een fijne coach, die het vermogen heeft zich aan te passen aan haar cursist. Ze heeft een onmetelijke schat aan kennis en ervaring, die ze gul deelt. Ze is gewoon een pareltje dat me op verschillende vlakken verder helpt bij de op- en uitbouw van mijn bedrijf.

Tanja Cavaljé
groei naar succes

Groei naar succes met Get Clients Now!™

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Groei naar succes met Get Clients Now!™ was last modified: by

Meer details lezen

Groei naar succes met Get Clients Now!™ was last modified: by