Groei naar succes

Groei naar succes: marketing ondersteuning en praktische hulp

Voor wie

Jij bent een zelfstandig dienstverlener met een WordPress website en je verdient je brood met je kennis. Ik kan je niet helpen als je iets anders doet dan een dienst verlenen. Dat kan niet want we gaan het hebben over een strategie en niet iedere strategie werkt voor iedere beroepsgroep.

Je weet dat je marketing moet inzetten om meer klanten te krijgen en om de juiste klanten te krijgen, maar je weet niet hoe.

Hoe kom je in contact met je doelgroep?

En welke mogelijkheden heb je hier voor?

Hoe ziet een aanpak die werkt eruit?

En hoe weet je of je genoeg hebt gedaan?

Met al deze zaken kan ik je helpen. Hiervoor hoef je nergens naartoe, dit kan gewoon op je eigen werkplek. Het enige dat je nodig hebt is een open mind, een dosis inzet, een pc en een internetverbinding.

Groei naar succes: hoe werkt het?

We spreken een aantal Skype sessies af. In deze sessies gaan we een eenvoudig plan bespreken en uitvoeren.  Je leert in deze sessies te sturen naar je gewenste omzet, je leert de basis van SEO, de basis van e-mailmarketing en de basis van socialmediamarketing. Een praktisch plan van aanpak zodat je precies weet wat je moet doen en wanneer je dat moet doen.

Hoe we je sessies precies invullen hangt af van waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke doelgroep je wilt bereiken. Neem contact op, dan kunnen we hier even over praten en kijken of mijn aanbod bij jouw behoeften past.

 

 

Op het blog

Er staat 2 artikelen op het blog die ik je beslist wil aanraden als het om marketing gaat. Deze artikelen raad ik je aan omdat ik het vaak fout zie gaan op deze 2 punten.

Eigen content is je schat

Zonder eigen content hoef je je niet druk te maken over SEO want als je geen content hebt kun je ook niet optimaliseren. Maar op de social media kun je ook de aandacht trekken door content van anderen te delen. Soms kom ik ook mensen tegen die uitsluitend content van anderen delen en die zelf op hun website alleen dienstenpagina’s hebben. Dit lijkt een slimme oplossing, maar dit heeft een heel ander effect dan je denkt. In dit artikel lees je er alles over: Eigen content is je schat.

Prijsopbouw van je dienstenaanbod

Het andere artikel dat ik je beslist aan wil raden is het artikel over de prijsopbouw van je dienstenaanbod. Want ook daar gaat het vaak fout. En als het daar fout gaat dan lijkt het alsof klanten je te duur vinden. En zeggen ze soms ook. Maar in werkelijkheid is de prijsopbouw van je dienstenaanbod niet goed.

 

Wat zegt de klant?

Tanja Cavaljé

Onderwerpen: E-mailmarketing, Zoekmachine optimalisatie, Marketing

Samenwerken met Judith is een cadeautje. Ze is mijn vraagbaak voor e-mailmarketing in het algemeen en MailChimp in het bijzonder. Ook volg ik een jaartraject scholing bij Judith. Daarin deelt ze haar kennis op het gebied van SEO en marketing. Op een manier die bij Judith past: duidelijk, praktisch en gul. Jammer dat er geen zes sterren zijn op Google.

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
Groei naar succes was last modified: by

 

Kwalificaties

Marketing
SEO
E-mailmarketing en MailChimp
Social media

Op het blog

Groei naar succes was last modified: by

Recente berichten

Toegang tot je mailinglijst is toegang tot je data

Met het oog op de GDPR of AVG is het zaak eens te kijken wie er toegang heeft tot je mailinglijst.

Ik moet vaak iets doen in de MailChimp accounts van anderen en dan komt het voor dat ik zie dat er aardig wat mensen toegang hebben tot de adressenlijst. En ik vraag me dan soms af waarom zoveel mensen die toegang nodig hebben.

Als ik dit navraag, dan blijkt het vaak te gaan om mensen die vroeger, ooit, voor de eigenaar van het account gewerkt hebben. Dat is al lang verleden tijd, maar die mensen zijn nooit uit het account verwijderd. Lees verder

Toegang tot je mailinglijst is toegang tot je data was last modified: by
  1. SEO geoptimaliseerde websites Geef een reactie
  2. Pogo sticking en bounces Reacties uitgeschakeld voor Pogo sticking en bounces
  3. MailChimp Social Profiles Reacties uitgeschakeld voor MailChimp Social Profiles
  4. Facebook publicaties Reacties uitgeschakeld voor Facebook publicaties
  5. Aanklikbare link of hyperlink maken Reacties uitgeschakeld voor Aanklikbare link of hyperlink maken
  6. Back-up maken van Gmail Reacties uitgeschakeld voor Back-up maken van Gmail
  7. Breadcrumbs en SEO Reacties uitgeschakeld voor Breadcrumbs en SEO
  8. Checklist zakelijk bloggen Reacties uitgeschakeld voor Checklist zakelijk bloggen
  9. LinkedIn profiel inrichten Reacties uitgeschakeld voor LinkedIn profiel inrichten