groei naar succes

Groei naar succes met Get Clients Now!™

Marketing strategie

Als we het over marketing hebben dan hebben we het over strategieën en niet over een exacte wetenschap.

Voor ik koos voor de strategie van Get Clients Now!™ heb ik ook andere cursussen gevolgd, want dat is de beste manier om het onderwerp van alle kanten te bekijken.

Ik heb marketing cursussen gevolgd bij Laura Babeliowsky (In 7 stappen floreren), bij Linda Spaanbroek (Het vinden van je hongerige markt) en bij Hubspot (Inbound marketing).

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Marketingplan

Teveel strategieën gelijktijdig gebruiken is hetzelfde als geen strategie gebruiken. Te hooi en te gras iets doen voor je marketing is ook hetzelfde als geen strategie gebruiken.

Ik heb daarom gekozen voor een programma dat me een duidelijke structuur en samenhang biedt en dat is het programma van Get Clients Now!™

Een programma met een glasheldere structuur waardoor je precies weet wat je vandaag moet doen voor je marketing. En als je dat gedaan hebt mag je weer iets anders gaan doen.

En wat je ervoor moet is niet eens schokkend veel. De kracht van het programma is dat de dingen die je ervoor doet een zo duidelijke samenhang hebben dat ze elkaar versterken. En daarom is dit programma zo effectief.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Licentiehouder en gecertificeerd

Voor dit programma ben ik nu licentiehouder in Nederland. Dat betekent dat ik dit programma mag onderwijzen en dan ook weet wat ik doe. Neem contact met me op als je meer klanten wilt.

Het programma kenmerkt zich door een helder “frame” dat voor iedereen hetzelfde is. Maar hoe je dat frame invult bepaal je zelf. Want dat hangt af van wie jij bent en van wat je jij leuk vindt om te doen. En het hangt af van de doelgroep: welke acties zijn passend en welke niet?

Met dit programma ga je niets forceren, maar op een heel natuurlijke manier klanten aantrekken.

Omdat je zelf bepaalt hoe je het frame invult, is het programma dat jij volgt een uniek marketing programma dat precies bij jou past. Want je hebt het zelf gekozen.

Contact

groei naar succes

Groei naar succes met Get Clients Now!™

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Groei naar succes met Get Clients Now!™ was last modified: by
Groei naar succes met Get Clients Now!™ was last modified: by