hoe vaak een nieuwsbrief

Hoe vaak wil jij een nieuwsbrief ontvangen?

Bijgewerkt op 1 december 2023

Dit is een kort onderzoekje van 1 vraag naar jouw mening. Deze vraag is: als je je inschrijft voor een nieuwsbrief, hoe vaak wil je die dan ontvangen? Wat vind je een prettige frequentie?

Je kunt je antwoord hier neerzetten. Na afloop van het onderzoek ga ik je antwoord verwerken in een artikel. En ondertussen zijn ook al antwoorden, maar ik wil je niet beïnvloeden dus die antwoorden houd ik nog even geheim.

Gokken

Bij het bepalen van de optimale frequentie van een nieuwsbrief gokken de meeste mensen. En omdat ze dan voorzichtig willen zijn en hun klanten niet willen ergeren, gokken ze ook voorzichtig. Daardoor kan het gemakkelijk gebeuren dat je te weinig mailt. En dat kost je natuurlijk omzet.

Vul daarom hier jouw antwoord in. Dan ga ik je over een poosje vertellen wat de antwoorden waren en dan kun je daar je voordeel mee doen.

Als je de resultaten van dit onderzoek wilt weten, dan is het natuurlijk wel handig als je je ook inschrijft. Dat kun je hier doen, ongeacht of je meedoet met dit onderzoek.


,
Scroll naar boven