Hoe vaak een nieuwsbrief

Hoe vaak wil jij een nieuwsbrief ontvangen?

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Dit is een kort onderzoekje van 1 vraag naar jouw mening. Deze vraag is: als je je inschrijft voor een nieuwsbrief, hoe vaak wil je die dan ontvangen? Wat vind je een prettige frequentie?

Na afloop van het onderzoek ga ik je antwoord verwerken in een artikel.

Met dank aan Geralt voor de uitgelichte afbeelding.

Hoe vaak wil jij een nieuwsbrief ontvangen? was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Ik ben facilitator voor de marketingmethode Get Clients Now!™ en door Hubspot gecertificeerd voor inbound marketing. Ik kan je helpen met klanten krijgen via de organische zoekresultaten, door Yoast gecertificeerd. En ik kan je helpen met e-mailmarketing. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *