Hygiëne maatregelen Corona

Corona maatregelen

Om de trainingen veilig te kunnen geven heb ik een aantal maatregelen genomen:

In mijn kamer is een wastafel aanwezig, dus je kunt direct als je binnenkomt je handen wassen.

Mijn werkruimte is 21 m2, dus ruim voldoende om anderhalve meter afstand te houden. Ik heb de kamer in tweeën gedeeld met in het midden een grote werktafel van 1.60 x 1.60 meter.

Judith in kantoor
Plexiglas scherm

In het midden van de werktafel staat een plexiglas scherm en we blijven allebei aan onze eigen kant van dat scherm.

Skippy krijgt Mailchimp training
Plexiglas scherm

In het kantorencomplex maken we gebruik van gemeenschappelijke toiletten. In de toiletten vind je naast water, zeep en papieren handdoekjes ook desinfecterende handgel. En als op de terugweg deurklinken hebt aangeraakt, dan kun je bij terugkomst in mijn kamer je handen nogmaals wassen bij mijn wastafel.

Omdat het leven onvoorspelbaar is en de incubatietijd bij corona lang is, heb ik de annuleringsvoorwaarden aangepast. Je kunt ze onderaan de pagina en in je afspraakbevestiging vinden.

Als je je kort voor de training ziek voelt, of hoest, of koorts hebt, dan annuleer je gewoon. We bespreken dan even hoe we dit oplossen: on hold houden en de training later doen, of gewoon je geld terug.

Voor mij geldt dat natuurlijk net zo. Als ik hoest, koorts heb of me niet lekker voel dan krijg je een telefoontje van me dat het niet door kan gaan.

Want we doen er alles aan om veilig en hygiënisch te werken.