Link trigger in Mailchimp gebruiken

Link trigger in Mailchimp: vaak hoor ik dat dingen bij Mailchimp niet kunnen. Omdat Mailchimp ze niet heeft. Of omdat het systeem ergens niet geschikt voor zou zijn. Link trigger is één van de dingen waarover ik vaak hoor dat Mailchimp het niet heeft. Maar Mailchimp heeft dat wel. Hier kun je lezen hoe je link trigger gebruikt in Mailchimp.  Lees verder

MailChimp template maken

MailChimp template maken

We gaan deze middag een MailChimp template maken en we gaan diep in op de kenmerken van een goed template.

Een goed template is méér dan alleen mooi. Een goed template is:

  • mooi
  • technisch in orde waardoor er niets in zit dat de spamfilters triggert
  • responsive: goed leesbaar op ieder device

Een goed template is een investering die zichzelf heel snel terug betaalt en als je het eenmaal hebt kun je het telkens opnieuw gebruiken.

MailChimp template maken

We gaan dit doen in mijn werkruimte in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. Je kunt meedoen met een groepje van maximaal 6 mensen.

Met zo’n kleine groep is er genoeg tijd en aandacht om je te helpen met het maken van jouw eigen unieke template, zoals jij het leuk vindt. En dat is makkelijker dan je denkt. Het is niet nodig dat je iets begrijpt van html of codes of zo want we gaan niets moeilijks doen.

Deze workshop is niet geschikt voor mensen die een custom template willen leren maken. We gaan iets moois maken van het responsive design dat MailChimp aanbiedt.

Het je altijd al graag een mooi template willen hebben? Dan is dit je kans!

Het is niet nodig dat je iets weet over codes en andere moeilijke dingen want dat heb je hier niet bij nodig.

 

 

Workshop MailChimp template maken: inhoud

  • Je gaat een template maken zoals jij dat leuk vindt
  • een template dat zowel desktop als mobiel goed leesbaar is
  • en waarbij er niets in het design zit dat de spamfilters triggert

Hieronder vind je een aantal templates om je te inspireren, want jij gaat natuurlijk iets heel anders maken dat jij leuk vindt. En ik ga je daarbij helpen.

Je gaat naar mijn agenda waar je je plaats kunt reserveren

Privacy beleid

 

 

Onderwerp: e-mailmarketing uitbestedenDeze review heeft Claudia spontaan op Facebook geplaatst.

Claudia van Wezel

Judith de Vries heeft weer een prachtige nieuwsbrief voor mij in elkaar gezet! Zoek je iemand die werkelijk ALLES weet van MailChimp en aan een half woord genoeg heeft om voor jou een fantastische nieuwsbrief in elkaar te zetten? Dan is Virtueel Present een aanrader!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel

Wat je kunt maken

portfolio tijdschriftkwaliteit

portfolio workshop mailchimp template maken

portfolio badkamers

portfolio nagels

 

Je gaat naar mijn agenda

 

 

Privé les

Een workshop voor jou alleen

Wanneer je maar wilt

MailChimp workshops in Heiloo privé training

Privé workshop

Als je een workshop over een heel ander onderwerp wilt of als het nog lang duurt voor er een workshop over jouw onderwerp komt, dan kun je ook een privé workshop reserveren.

Een privé workshop is een-op-een, alleen voor jou, een privé workshop duurt 2 uur en kost 150 euro excl. btw. Neem contact met me op als je dit wilt, dan gaan we een datum prikken.

 

 

Aangepaste CSS

Met aangepaste CSS kun je de vormgeving van je website aanpassen. En Jetpack heeft een functie om de CSS van je website aan te passen. “Aangepaste CSS” klinkt erg moeilijk, dus waarschijnlijk heb je geen idee wat dit betekent en wat je ermee zou kunnen doen. Lees verder

Vormgeving nieuwsbrief

Over de vormgeving van je nieuwsbrief. Er is op het web een heleboel geschreven over de effecten van kleurgebruik in je marketing. Sommige verhalen hiervan snijden hout, andere zijn niet goed onderbouwd waardoor de gevonden effecten ook andere oorzaken kunnen hebben,  maar dat kleuren effecten hebben, dat weten we allemaal ook zonder onderbouwing. Lees verder