Groepen op Facebook

Groepen op Facebook: wat het zijn en wat je ermee kunt doen. Op Facebook kun je een groep aanmaken. In die groep kunnen gelijkgestemden elkaar ontmoeten. Je kunt bijvoorbeeld een groep aanmaken voor je familie, of een groep om te communiceren met je collega’s en je kunt ook een groep aanmaken voor mensen met wie je een hobby deelt om maar iets te noemen.

Maar voor een ondernemer wordt het natuurlijk pas echt interessant als je een groep aanmaakt om klanten aan te trekken.  Lees verder

Facebook ads met Mailchimp

Facebook ads met Mailchimp: beschikbaar in alle Mailchimp accounts vanaf 2 februari 2017. Mailchimp werkt samen met Facebook om het je gemakkelijk te maken een Facebook advertentie te plaatsen.

Dat is een erg mooie aanvulling op Mailchimp want je kunt nu adverteren op Facebook zonder je mailinglijst naar Facebook te uploaden. Door Facebook ads via Mailchimp kun je op een heel gemakkelijke manier je advertentiecampagne naadloos laten aansluiten op je nieuwsbrief. Lees verder

Klanttevredenheidsonderzoek – workshop

Klanttevredenheidsonderzoek en reviews verzamelen. Workshop van een middag waarin we Automation gaan inzetten om tevreden klanten van ontevreden klanten te onderscheiden. Door het klanttevredenheidsonderzoek voorkom je dat ontevreden klanten weg gaan en door reviews te verzamelen trek je meer klanten aan. Lees hier wat we precies gaan doen. Deze middag is voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf.

Vriendschapsverzoeken verwijderen

Facebook vriendschapsverzoeken verwijderen

Te lang openstaande vriendschapsverzoeken kun je beter verwijderen van je Facebookprofiel om je account schoon te houden.

Vriendschapsverzoeken op Facebook mag je alleen naar mensen sturen die je in werkelijke leven ook echt kent en als je je daar niet aan houdt, dan kun je problemen met Facebook krijgen. Lees verder

Facebook fanpage verwijderen of verbergen

Hoe je een Facebook fanpage kunt verwijderen of verbergen en wat je moet doen als je een nalatenschap aan het afronden bent en geen wachtwoord hebt.

Er kunnen allerlei redenen zijn om een Facebook fanpage te willen verwijderen of te willen verbergen.

Bijvoorbeeld: de eigenaar van de fanpage is overleden, of de bedrijfspagina loopt gewoon niet goed en je wilt je er niet voor inspannen om ‘m aan de praat te krijgen.

Lees verder

Social Cards

Met behulp van de Social Cards kun je regisseren welke afbeelding uit je nieuwsbrief je lezers delen op de social media. Op 12 augustus 2015 is Pinterest toegevoegd aan de MailChimp Social Cards.

Het is fijn dat je zelf kunt bepalen welke afbeelding getoond wordt,  maar een afbeelding die leuk is in je nieuwsbrief komt niet altijd mooi over op de Social Cards. Soms is staat hij er maar half op. Lees verder