Facebook ads met MailChimp

Facebook ads met MailChimp: beschikbaar in alle MailChimp accounts vanaf 2 februari 2017. MailChimp werkt samen met Facebook om het je gemakkelijk te maken een Facebook advertentie te plaatsen.

Dat is een erg mooie aanvulling op Mailchimp want je kunt nu adverteren op Facebook zonder je mailinglijst naar Facebook te uploaden. Door Facebook ads via MailChimp kun je op een heel gemakkelijke manier je advertentiecampagne naadloos laten aansluiten op je nieuwsbrief. Lees verder

Klanttevredenheidsonderzoek en reviews verzamelen 12 oktober

Klanttevredenheidsonderzoek en reviews verzamelen. Workshop van een middag waarin we een specifieke Automation workflow gaan maken. Door het klanttevredenheidsonderzoek voorkom je dat ontevreden klanten weg gaan en door reviews te verzamelen trek je meer klanten aan. Lees hier hoe dit precies werkt en wat we precies gaan doen. Zowel voor webshops als voor dienstverleners.

Thunderclap lancering

Een Thunderclap lancering is een spannende lancering die veel aandacht kan trekken. Met Thunderclap krijg je toegang tot het netwerk achter je netwerk.

Thunderclap werkt als een donderslag bij heldere hemel Thunderclap. Dit is een tool die enorm kan helpen als je iets op spectaculaire wijze wilt lanceren. Lees verder

Vriendschapsverzoeken verwijderen

Facebook vriendschapsverzoeken verwijderen

Te lang openstaande vriendschapsverzoeken kun je beter verwijderen van je Facebookprofiel om je account schoon te houden.

Vriendschapsverzoeken op Facebook mag je alleen naar mensen sturen die je in werkelijke leven ook echt kent en als je je daar niet aan houdt, dan kun je problemen met Facebook krijgen. Lees verder

Facebook fanpage verwijderen of verbergen

Hoe je een Facebook fanpage kunt verwijderen of verbergen en wat je moet doen als je een nalatenschap aan het afronden bent en geen wachtwoord hebt.

Er kunnen allerlei redenen zijn om een Facebook fanpage te willen verwijderen of te willen verbergen.

Bijvoorbeeld: de eigenaar van de fanpage is overleden, of de bedrijfspagina loopt gewoon niet goed en je wilt je er niet voor inspannen om ‘m aan de praat te krijgen.

Lees verder

Social Cards

Met behulp van de Social Cards kun je regisseren welke afbeelding uit je nieuwsbrief je lezers delen op de social media. Op 12 augustus 2015 is Pinterest toegevoegd aan de MailChimp Social Cards.

Het is fijn dat je zelf kunt bepalen welke afbeelding getoond wordt,  maar een afbeelding die leuk is in je nieuwsbrief komt niet altijd mooi over op de Social Cards. Soms is staat hij er maar half op. Lees verder