Tagarchief: Forever free plan Mailchimp

Mailchimp forever free plan: de gratis versie van Mailchimp. Of je ook werkelijk altijd de gratis versie van Mailchimp kunt blijven gebruiken staat nog te bezien, want dat hangt af van de groei van je mailinglijst.

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Mailchimp forever free plan

Met deze gratis versie van Mailchimp krijg je niet alle functionaliteiten die het systeem te bieden heeft. Met de betaalde versie krijg je een paar extra dingen. Maar ik heb zelf jaren met de gratis versie gewerkt en ik kan je daarom vertellen dat het niet echt een probleem is dat je niet alles kunt gebruiken.

Tegenwoordig is Mailchimp Automation in elk geval inbegrepen bij de gratis versie en dat is wel erg handig. In deze rubriek vind je een aantal artikelen die specifiek over de gratis versie van Mailchimp gaan. Hier is natuurlijk veel meer over te zeggen dus als je meer tips wilt, lees dan verder op het blog. Daar vind je artikelen over alle versies van Mailchimp. Of lees verder in de rubriek over e-mailmarketing waar je artikelen vind die gelden voor om het even welk platform je gebruikt.

En je kunt ook beginnen bij de handleiding Mailchimp.


2000 abonnees en dan

2000 abonnees en dan?

Wat er gebeurt als je 2000 abonnees bij Mailchimp hebt? Mailchimp is software die je kunt gebruiken om een nieuwsbrief te versturen.

Het gebruik van deze software is gratis tot je 2000 abonnees hebt,  of tot je meer dan 12.000 e-mails per maand wilt versturen, of tot je gebruik wilt gaan maken van betaalde functies.

Misschien ben jij bijna zover vraag je je nu af wat er gebeurt op het moment dat je mailinglijst het aantal van 2000 abonnees bereikt.

Lees verder 2000 abonnees en dan?