Tagarchief: Mailchimp betaald

Mailchimp betaald: een betaald account heeft een aantal voordelen. Deze voordelen heb ik in de artikelen op deze pagina beschreven.

Uitleg hoe je kunt upgraden

Als je wilt upgraden naar de betaalde versie, volg dan deze navigatie:

  • Log in bij Mailchimp
  • Ga naar je gebruikersnaam (rechtsboven) en open het menu bij je gebruikersnaam
  • Kies voor Account

Op de pagina waar je dan bent staat een menu, kies voor Billing en voor Monthly plan or credits. Je kunt betalen met een creditcard, met PayPal en tegenwoordig met iDEAL. Als je iDEAL instelt moet je eerst klein bedrag betalen met iDEAL. Het lijkt alsof je dat extra moet betalen, maar dat krijg je op je volgende factuur weer terug. Dus dat komt goed.

Betaalde versie van Mailchimp

Op deze pagina vind je niet alle artikelen over de betaalde versie van Mailchimp, want de betaalde versie van Mailchimp heeft natuurlijk ook alles dat de gratis versie ook heeft. Er is dus meer te lezen en je kunt alle artikelen over MailChimp vinden op het blog. Naast de gewone betaalde versie van Mailchimp kent Mailchimp ook een Pro versie.

Problemen bij MailChimp betaald

Steeds meer betalen bij Mailchimp: als je steeds meer gaat betalen bij Mailchimp terwijl je niet meer abonnees krijgt dan is je account verkeerd ingericht. Vraag me dan om hulp want dat gaat je meer opleveren dan dat het je kost.

En op deze website staat ook een handleiding Mailchimp die je zeker verder zal helpen.


MailChimp social profiles

Mailchimp Social Profiles

Mailchimp social profiles: als ondernemer is het belangrijk voor je dat je je doelgroep kunt vinden op de social media. Want waar je doelgroep is, daar moet jij ook zijn.

Om uit te vinden op welke platforms je doelgroep precies te vinden is kun je algemene data gebruiken die gebaseerd is op enquêtes. Je kunt hier vinden op welk platform je de verschillende leeftijdsgroepen kunt vinden.

Lees verder Mailchimp Social Profiles