Tagarchief: Mailchimp Pro

Mailchimp Pro is een extra module bovenop een betaald abonnement.

Mailchimp Pro is niet noodzakelijk om bijvoorbeeld statistieken te krijgen. Deze extra module biedt prachtige extra mogelijkheden aan bedrijven die een echt grote mailinglijst hebben.

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Mailchimp Pro

Bijvoorbeeld: als je maandabonnement hebt en segmenten wilt maken, dan kun je segmenten maken op basis van maximaal 5 condities. Met deze extra module is de mogelijkheid om segmenten samen te stellen ongelimiteerd.

Denk aan maar liefst 80 mogelijkheden voor merge tags (bij gewone versie van Mailchimp heb je er 60). En denk aan multivariate testen. Of aan de mogelijkheid de verzending van je nieuwsbrief tijdens de verzending te stoppen. En aan predicted demographics.

Deze extra module is heel erg interessant op voorwaarde dat je mailinglijst groot genoeg is. Denk aan rond 40.000 abonnees, want dan kun je alle extra functies ook werkelijk gebruiken en dan kun je hier ook werkelijk je voordeel mee doen. Lees er meer over in deze rubriek.


Verzending stoppen MailChimp Pro

Verzending stoppen met Pro

Verzending stoppen: je klikt op de verzendknop en op dat moment ontdek je dat er een fout in je nieuwsbrief staat. Wat zou het heerlijk zijn als je die klik op de verzendknop dan terug zou kunnen draaien. Met MailChimp Pro kan dat.

MailChimp Pro biedt de mogelijkheid om de verzending van je nieuwsbrief te stoppen als je al op de verzendknop hebt geklikt. Dat is ideaal als je – te laat – een fout in je nieuwsbrief ontdekt. Lees verder Verzending stoppen met Pro