Klanttevredenheidsonderzoek en reviews verzamelen 12 oktober – 65 euro

Klanttevredenheidsonderzoek en reviews verzamelen. Workshop van een middag waarin we Automation gaan inzetten om tevreden klanten van ontevreden klanten te onderscheiden. Door het klanttevredenheidsonderzoek voorkom je dat ontevreden klanten weg gaan en door reviews te verzamelen trek je meer klanten aan. Lees hier wat we precies gaan doen. Deze middag is voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf.

MailMunch inschrijfformulier

Inschrijfformulier met plugin MailMunch maken. In dit artikel wil ik je uitleggen wat de voor- en de nadelen zijn van de plugin MailMunch die je kunt gebruiken om een inschrijfformulier op je website te zetten. En in welke gevallen je de betaalde versie van de plugin nodig hebt en wanneer de gratis plugin genoeg is.

Je hoeft niet beslist een inschrijfformulier te plaatsen, je kunt ook de URL van je inschrijfformulier aan een button vastmaken. Maar het punt is: een inschrijfformulier op je website doet net ietsje meer voor je dan een aanklikbare button. Daarom is het aan te raden om een inschrijfformulier te plaatsen. Lees verder