Tagarchief: Tandwiel van Yoast

Met het tandwiel van Yoast kun je bepalen of een pagina, blogpost of bestand in getoond moet worden in de zoekresultaten. Dit geeft geen 100% garantie dat het ook echt niet zal gebeuren. Maar het Internet is sowieso geen geschikte plaats om geheimen te bewaren. In de meeste situaties zullen de zoekmachines zich hier aan houden.

Tandwiel van Yoast

Het tandwiel van Yoast vind je bij de velden van de plugin van Yoast. Als je het daar niet ziet staan heb je te lage rechten op de website.

Tandwiel van Yoast

Als je op het tandwiel klikt kun je bepalen of je pagina, je een pagina, blogpost of bestand in de zoekresultaten wilt tonen.

Dit is niet de enige plaats waar je deze instellingen kunt wijzigen. Dit is de plaats waar je de standaardinstellingen kunt wijzigen voor een individuele blogpost.

Hieronder vind je artikelen in de categorie SEO. Voor de inhoud van deze artikelen is het van belang is dat je weet hoe je de instellingen van het tandwiel kunt veranderen.


Virtueel Present marketing voor eenpersoons dienstverlenende bedrijven: open venster met uitzicht op bloemenzee

Blog vernieuwen en optimaliseren

Je blog vernieuwen is een uitstekend idee als je website minder goed presteert. Denk aan het herzien en herschrijven van blogposts, of het samenvoegen van twee blogposts. Of haal sommige blogposts uit de index. Blog vernieuwen is een goed idee als je blog al wat langer bestaat. Blogposts die voor vernieuwing in aanmerkingen komen zijn blogsposts die:

Lees verder Blog vernieuwen en optimaliseren