Tagarchief: Website kiezen

Website kiezen: mogelijkheden genoeg. Als je een website gaat kiezen, dan kies je voor een langere termijn. Het is dan zaak je keuze af te wegen en niet direct met een type website in zee te zijn. Ik heb gekozen voor een zelfgehoste website van WordPress.org, maar dat is niet je enige mogelijkheid.

Mogelijkheden

Kiezen: je kunt een website laten bouwen en je kunt een standaard model nemen dat je met eigen kleuren aanpast. Welk type je zou moeten nemen hangt o.a. af van welk type jezelf bent.

Onderhoudsvrije website op WordPress.com: dit is een mogelijkheid waar je zelden over leest omdat hier in de meeste situaties erg veel nadelen aan zitten. Maar die nadelen zijn niet voor iedereen nadelen. Als jij een heel eenvoudige website wilt dan zou dit – afhankelijk van verschillende factoren, zelfs een goede keuze kunnen zijn.

Plate onderhoudsvrije websites: met Plate onderhoudsvrije websites heb je een eenvoudige website. De technische kant is helemaal geregeld dus daar hoef je nooit aan te denken. En je krijgt er ook nog support als er iets niet lukt. En de support is goed.


WordPress voor Jip en Janneke

WordPress voor Jip en Janneke

WordPress inrichten voor Jip en Janneke: de artikelen in de categorie WordPress heb ik meestal geschreven omdat een klant een uitleg nodig had om zelf iets aan z’n website te kunnen doen.

Ik heb deze artikelen op mijn blog gezet want als één persoon niet weet hoe iets moet, dan zijn er altijd meer mensen die behoefte hebben aan een uitleg. De artikelen met elkaar vormen een cursus WordPress voor beginners.

Lees verder WordPress voor Jip en Janneke
plate websites

Plate onderhoudsvrije websites

Plate websites: voor mijn klanten houd ik altijd mijn ogen en oren open, op zoek naar gemakkelijke, tijdbesparende oplossingen die ook echt doen wat ze moeten doen. Een poosje geleden kwam ik een dergelijke oplossing tegen. Ik kreeg een klant die een Plate website had. Toen ik met haar website aan het werk was raakte ik geïnteresseerd want WordPress vind ik voor sommige van mijn klanten minder geschikt.

Lees verder Plate onderhoudsvrije websites