Tagarchief: WordPress iDEAL betalen

WordPress iDEAL betalen: voor je boek, of voor je online cursus, of misschien gewoon voor een vooruitbetaling. Dat kan en er zijn zelfs meerdere manieren om te regelen.

WordPress iDEAL betalen

In deze rubriek noem ik een aantal manieren die voor dienstverleners handig zijn om klanten met iDEAL te laten betalen. Sommige van deze manieren zijn heel erg gemakkelijk in het gebruik. Maar de keerzijde is dan dat er een flink prijskaartje aan hangt. Andere manieren kosten bijna niets, maar die zijn weer iets minder handig bij het verzamelen van gegevens.

En dan zijn er ook nog manieren die goed voldoen. Als je op zoek bent naar een mogelijkheid om met iDEAL te laten betalen, lees deze rubriek dan rustig door. Weeg alles rustig af en kies een oplossing die zowel bij je doelen als bij je budget past.


Gravity forms

Gravity, MailChimp en iDEAL

Gravity Mailchimp iDEAL, een mooie combinatie. Stel dat je een betaalde e-mailserie wilt verkopen of dat je een klein aantal producten online wilt verkopen. Als een webshop te veel van het goede is, juist dan is Gravity Mailchimp iDEAL een prachtige combinatie. Gewoon iets kleins  voor een paar producten.

Lees verder Gravity, MailChimp en iDEAL