Tagarchief: Zichtbaarheid

Met zichtbaarheid of visibility begint marketing. Want zolang je niet gevonden en gezien bent, is het uitgesloten dat iemand iets van je gaat kopen. Daarom moet je er voor zorgen dat je zichtbaar wordt.

Voor zichtbaarheid of visibility moet je iets doen en dat kan op heel veel manieren. Denk aan adverteren, beurzen, publiceren op je blog maar ook aan het schrijven van bijv. een column in een plaatselijke krant of in een vaktijdschrift. Denk ook aan spreken voor publiek. En dat hoeft niet direct een hele speech te zijn. Je wordt ook gezien als je de andere sprekers aankondigt. En denk aan de social media. Mogelijkheden genoeg.

Zichtbaarheid

In deze rubriek heb ik een aantal artikelen verzameld over wat je zou kunnen doen om je zichtbaarheid te versterken. Deze artikelen gaan niet alleen over online marketing want de wereld is groter dan alleen het web. Daarom vind je hier ook artikelen over hoe jij en je bedrijf ook offline beter zichtbaar kunt worden.

Checklist zakelijk bloggen

Checklist zakelijk bloggen

Checklist zakelijk bloggen: alles op een rijtje. Als je niet voor de lol blogt maar er iets mee wilt bereiken dan wil je er waarschijnlijk een doel mee bereiken.

Je wilt bijvoorbeeld gevonden worden, gelezen worden, je wilt dat je bezoekers ergens op klikken, ergens voor inschrijven en liefst direct je klant worden. Dan kun je deze checklist zakelijk bloggen goed gebruiken.

Lees verder Checklist zakelijk bloggen