Tagarchief: Zoekmachine

Zoekmachine: hoe laat je ‘m in je voordeel werken?

Verschillen

  • Kun je je nieuwsbrief op je website zetten alsof het een blog is? Of is er een wezenlijk verschil tussen een nieuwsbrief en een blog?
  • Waarin verschilt concurrentie op het web met andere vormen van concurrentie? Is er een verschil of is concurrentie gewoon concurrentie?

Zoekmachine

Er zijn meer zoekmachines dan alleen Google, maar toch hebben we het altijd over Google. Dat komt doordat Google bijna alle zoekopdrachten krijgt en doordat de werking van zoekmachines niet veel verschilt. Daarom mikken we op Google en dan gaat de rest ook goed.

De artikelen die je hieronder vindt geven je antwoord op deze vragen. Waarschuwing: de antwoorden kunnen schokkend zijn. Maar na de schok zal alles veel beter gaan. Scrol verder om ze te lezen.


Verschillen tussen een nieuwsbrief en een blog

Verschillen tussen nieuwsbrief en blog

Wat zijn de verschillen tussen nieuwsbrief en blog? De verschillen tussen een nieuwsbrief en een blog wil ik in dit artikel op een rijtje zetten. Hierbij ga ik het zowel over de specifieke kenmerken van een nieuwsbrief als over de specifieke kenmerken van een blog hebben. Daarna ga ik het over de verschillen hebben en dan over een handige en tijdbesparende aanpak.

Lees verder Verschillen tussen nieuwsbrief en blog