Home » Inchecken

Archieven: Inchecken

Betalen MailerLite klik op een link

Bedankt voor je interesse. Je reservering is voltooid nadat je betaald hebt. Op deze pagina kun je betalen met iDEAL. Als je in Belgie gevestigd bent en btw wilt verleggen, betaal hier dan niet want dan maak ik handmatig een factuur voor je.

SEO focus gesprek reserveren

Mijn SEO trainingen zijn voor mensen die niets of nauwelijks iets over SEO weten. Je hebt een website laten maken en daarna hoopte je er het beste van, maar wat je hoopte is niet gebeurd en je weet niet wat je daaraan moet doen. Herken je dat? Maak dan een afspraak zodat we kunnen uitvinden …

SEO focus gesprek reserveren Lees meer »

Lead nurturing funnel betalen

Hier kun je de pdf met daarin de blauwdruk voor een lead nurturing funnel kopen. De prijs is €25 excl. btw, dat is €30,25 incl. btw. Ons privacybeleid  

Kerstactie betalen

Kerstactie 2021 betalen Leuk dat je meedoet! Privacybeleid Deze afspraak kun je niet verzetten naar een andere dag en als je ‘m annuleert of niet komt krijg je geen geld terug, want je betaling wordt direct omgezet in een microlening.

Mailchimp helpdesk betalen

Hier vind je het privacybeleid en de Algemene Voorwaarden van Virtueel Present zijn van toepassing. Ik maak geen opname en jij mag dat ook niet doen. Je kunt wel aantekeningen en screenshots maken als je dat wilt.