Home » Inchecken » Beschermd: Check in » Gesprek over een Mailchimp training

Gesprek over een Mailchimp training

Mailchimp Pro Partner badge

Persoonlijk gesprek reserveren

Hier kun je een persoonlijk gesprek reserveren over waar jouw Mailchimp cursus over zou moeten gaan.

En wat betreft de kosten van een Mailchimp training moet je denken aan 400 euro voor een kortere training van een halve dag en 800 euro voor een training van een hele dag voor 1 persoon. Als je een training met meer mensen wilt, reken dan op een opslag van 200 euro p.p. per dagdeel. Dit kan alleen op voorwaarde dat we het over 1 account hebben en ik werk met maximaal 2 personen.

Hierbij zijn koffie, thee, een handleiding en nazorg achteraf voor iedere deelnemer inbegrepen. En bij een hele dag is ook een lunch inbegrepen.

Privacybeleid

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Heiloo

Annuleringsvoorwaarden training in Heiloo

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn. Bij annulering in de week vóór een training of op de …

Annuleringsvoorwaarden training in Heiloo Lees verder »

Aangepaste annuleringsvoorwaarden trainingen in Heiloo

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleringsvoorwaarden met Google Meet

Annulering, normale voorwaarden en via Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.