Gratis focusgesprek

strategie

Focusgesprek

Hier kun je een gratis focusgesprek met me reserveren.

Doel van het gesprek: in dit gesprek ga je uitvinden of jij er vertrouwen in hebt dat ik je kan helpen. En ik ga ook goed opletten of ik jou wel echt kan helpen. Gewoon even kennismaken en kijken of het past. En we kijken dan gelijk ook wat je precies nodig hebt. Dit gesprek is van beide kanten vrijblijvend.

Uiteraard wil je de kosten van mijn hulp ook weten. Deze prijzen zijn excl. btw. Het gesprek dat je hier reserveert is uiteraard gratis, want we gaan eerst kijken of het iets voor je is en of ik je wel kan helpen.

En als we allebei denken dat ik je kan helpen, dan krijg je eerst een offerte.

Rachelle Aignee

Precies wat ik nodig had

Als iemand die helemaal niks weet over marketing was Judith precies wat ik nodig had. Zij heeft een goed inzicht in de marketingwereld en daardoor heeft ze mij goed kunnen begeleiden. Als ik vragen had, kwam Judith er altijd op terug met zo veel meer inzicht dan wat ik zelf kon bedenken. Door met Judith …

Precies wat ik nodig had Nu lezen »

Niche kwalificeren: €250

  1. Een gesprek waarin ik je vertel aan welke voorwaarden een goede niche voldoet.
  2. Dan ga je zelf aan de slag.
  3. Je stuurt me je onderbouwde keuze per e-mail toe en ik zoek naar de zwakke punten.
  4. Een gesprek achteraf waarin we de resultaten doorspreken.

Strategisch plan: €800

  • Leren hoe je het plan maakt ( 4 tot 6 uur) + boek en handleiding in het Nederlands.
  • In de eerste maand 4 individuele contactmomenten om de vinger aan de pols te houden en al je vragen te kunnen stellen. De duur hangt af van wat je nodig hebt en van hoeveel vragen je hebt. Een sessie duurt maximaal een uur.
  • Daarna 3x deelname aan de ondersteuningsgroep Houthakken en water halen. Eens per maand, ongeveer een uur.

Afspraak maken

Hier vind je mijn agenda. Je kunt hier een datum en een tijd kiezen die die je goed uitkomt. Als je de agenda niet ziet staan, dan kun je ‘m hier ook vinden. Dit gesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Privacybeleid

Scroll naar boven