Instagram desktop gebruiken

Instagram desktop gebruiken

Instagram desktop gebruiken: als je altijd desktop werkt en al je foto’s op je pc staan, dan moest je in allerlei bochten wringen om je foto’s op Instagram te plaatsen, want dit platform is voor mobiel.

Gelukkig is dat voorbij, je kunt Instagram ook desktop gebruiken. Er is een Chrome extensie waarmee je via je pc naar Instagram kunt gaan en er ook foto’s kunt plaatsen.


Google Chrome

Een voorwaarde om Instagram desktop te kunnen gebruiken is dat je werkt met Google Chrome, anders gaat het niet lukken.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Instagram desktop gebruiken:

  1. Ga naar de Chrome shop en installeer de Chrome plugin User Agent Switcher.

    Daarna staat er rechtsboven op je pc een klein poppetje met een zwart brilletje op.

  2. Ga nu naar Instagram en log daar in.

  3. En ga dan naar je User Agent Switcher en klik op het poppetje.

    Als je daarop klikt opent er een menu. In dat menu zie je o.a. staan: IOS. Klik daarop en kies daarna voor iPhone6.

Nu kun zie bovenin je Instragram account de icoontjes staan zoals je ze ook op je telefoon ziet. En als je op het icoontje van de camera klikt dan kun je een foto uploaden vanaf je pc. Zo makkelijk kan het zijn.

Instagram en Mailchimp

Een andere mogelijkheid om Instagram desktop te gebruiken is: publiceer er via Mailchimp. Met Mailchimp organische social posts kun je ook Instagram publiceren.


Instagram: zit je doelgroep er?

Helemaal leuk, nu kun je met Instagram spelen of Instagram zakelijk gebruiken zonder van je pc weg te gaan en zonder ingewikkelde dingen te doen. Maar heeft dat nut?

Als je gewoon wilt spelen dan is dat natuurlijk altijd nuttig. Maar als je Instagram zakelijk wilt inzetten dan is het belangrijk dat je doelgroep er actief is.

Het artikel over je doelgroep op Instagram werk ik jaarlijks bij. Je ziet in dit artikel dus niet alleen waar je doelgroep nu zit, maar ook waar je doelgroep in voorgaande jaren zat.

Zo kun je de trend zien en je activiteiten aanpassen aan de activiteiten van je doelgroep. Als je ook wilt weten of je doelgroep op andere social media zit, ga dan naar het overzicht: waar zit je doelgroep op social media.


Meer marketing

pijltje
Instagram desktop gebruiken was last modified: by

De social kunnen enorm bijdragen aan een goed marketingplan, maar laat niets afhangen van de social media, want ze zijn niet van jou en je hebt er niets over te zeggen.

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Instagram desktop gebruiken was last modified: by

Instagram desktop gebruiken: met dank aan kirstyfields voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Instagram desktop gebruiken was last modified: by