over judith de vries

Over Judith

Judith: filmster worden

Als klein meisje droomde ik ervan om een filmster te worden. Niet een gewone filmster, maar een filmster in een reclamefilm!

Die belofte aan dat kleine meisje heb ik eindelijk ingelost zoals je hier in “mijn film” op deze pagina kunt zien.

Judith

Over Judith

Internet

Internet

Ik ben ouder dan Google en toen het Internet en ik kan daarom marketingplannen maken waar Google niet in voorkomt. Maar ineens was het internet er en ik ben compleet gevallen voor de mogelijkheden hiervan.

Ik vind het geweldig dat ieder bedrijf zichzelf tegenwoordig vindbaar kan maken en dat dat dit ook niet veel hoeft te kosten, waardoor dit haalbaar is voor bedrijven met een klein budget. Ik vind het web een fantastische extra tool die je kunt inzetten voor je marketing.

Over Judith

Marketing

Zowel zoekmachineoptimalisatie  e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”. Maar ik vind ook dat je je moet realiseren dat het Internet een prachtige tool is die je beslist moet gebruiken maar waar je niet op moet leunen. Want even met elkaar praten kan vaak effectiever zijn, dus ook in de marketing en sales moet je het gesprek niet afschaffen. Want dan wordt het Internet een verarming terwijl je het ook kunt inzetten als verrijkende tool.

Thuis voelen

Misschien vind ik marketing zo leuk omdat ik me er bij “thuis voel”. Ik ben opgegroeid als dochter van een reclameman en in mijn jeugd gingen de gesprekken thuis aan tafel vaak over reclame en marketing. En ik heb jaren bij een grote krant gewerkt, op de advertentieafdeling natuurlijk.

Kennis

Mijn kennis over digitale marketing heb ik niet cadeau gekregen. Integendeel. Ik heb alles met inspanningen moeten leren. En dat is eigenlijk heel handig. Want als ik jou leer “hoe het moet” dan begrijp ik precies waar jij mee worstelt, want daar heb ik zelf ook mee geworsteld.

Route

Ik ben begonnen met Mailchimp tot op de bodem uit te zoeken zodat Mailchimp me officieel kon erkennen als expert, daarna ben ik verder gegaan met SEO, toen MailerLite. En uiteindelijk Get Clients Now!™ facilitator. Vanuit het bewustzijn dat tools erg handig zijn, maar dat het bij marketing niet gaat om tools maar om relaties.

En ik ben nu cursussen aan het volgen over hacken, want door te begrijpen hoe hackers werken is het ook makkelijker te begrijpen hoe je dingen moet beveiligen. Bovendien is het natuurlijk gewoon leuk om te kunnen hacken ;)

Leren en ondersteunen

Leren vind ik heerlijk, het is een soort hobby van me. Ondersteunen vind ik ook fijn: kennis toevoegen en tijd besparen en ondertussen kan ik dan mijn ei kwijt.

Vergaderen met Meet
Zo zie je me tijdens een sessie met vergadersoftware

Ik woon in Heiloo, een dorpje bij Alkmaar. Hier woon ik met man en kat. Ik houd van wandelen en dat doe ik vaak. Liefst meerdaagse tochten. Daarnaast houd ik van quilten. Als je niet weet wat dat is: dekens maken van lapjes.

Over Judith

Waarde en meerwaarde

In januari 2022 werd ik Mailchimp Pro partner. Dat is een uiterst ervaren Mailchimp partner.

Ik ben sinds januari 2015 een door Mailchimp goedgekeurde expert.

En sinds november 2018 ook een door MailerLite goedgekeurde expert.

Omdat ik het een sport vind om webpagina’s “naar boven te sturen” in de zoekresultaten volg ik hier cursussen over. Ik ben door Yoast gecertificeerd en Karel Geenen gecertificeerd.

Sinds begin 2018 mag ik het marketingprogramma Get Clients Now!™ geven. Dit is een marketingprogramma dat geknipt is voor 1-persoons dienstverlenende bedrijven. Hier heb ik zelf jaren mee gewerkt en ik wil het jou ook graag leren.


Ik wil mijn kennis graag inzetten om je te ondersteunen. Je kunt van mijn kennis gebruik maken door me in te huren en aan het werk te zetten. Beschouw me als een gespecialiseerde virtueel assistent. Een virtueel assistent is een assistent op afstand.

Je kunt me al vanaf een uurtje inhuren om je iets te leren of je te helpen een probleem op te lossen. Maar er zijn ook ondernemers met wie ik vaste verkering heb en die mij hun blogposts laten plaatsen zodat ik ze gelijk kan optimaliseren. En er zijn mensen die maandelijks terug komen om mij hun nieuwsbrief te laten maken.

Daarnaast heb ik een vaste groep mensen die maandelijks langskomt voor marketing inspiratie.

Over Judith

Visie

Mijn bedrijf bestaat sinds 2006 en ik heb in de loop der jaren een visie ontwikkeld op marketing en internetmarketing. In de artikelen hieronder kun je deze visie lezen.

Over Judith

Persoonlijk

Waar kun je me voor wakker maken?

Bij een training vroeg een trainer me laatst waar hij me voor wakker kan maken. Doe dat vooral niet. Je kunt erop vertrouwen dat ik al wel wakker ben.

Als je nog meer persoonlijke dingen over me wilt weten, dan wil ik je een paar artikelen aanreiken waar persoonlijke verhaaltjes in staan.

Ik houd van wandelen en dan liefst langeafstandswandelen. Ik vind het geweldig om daar vakanties aan te besteden. Maar dat doe ik wel individueel, je zult mij niet vinden bij de 4-daagse want langeafstandswandelen betekent letterlijk dat je een veraf gesteld doel wilt bereiken, maar dat hoeft niet te betekenen dat je met een heleboel mensen op dezelfde dag een grote afstand gaat lopen.

Ik ben meer het type om van Pieterburen naar de St. Pietersberg te lopen en dat heb ik ook gedaan. Santiago staat op mijn verlanglijstje, maar ik weet niet of het gaat gebeuren.

Weet je nu genoeg? Neem gerust contact met op.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.