Over Judith

Je bent hier: Home » Over Judith


Judith: filmster worden

Als klein meisje droomde ik ervan om een filmster te worden. Niet een gewone filmster, maar een filmster in een reclamefilm!

Die belofte aan dat kleine meisje heb ik eindelijk ingelost zoals je hier in “mijn film” kunt zien.

Altijd goed om je dromen waar te maken

Ik ben geboren in de tijd het nog niet normaal was dat ieder huis een telefoon had.

Judith

Internet

Toen het Internet er ineens was ben ik compleet gevallen voor de mogelijkheden hiervan.

Ik vind het geweldig dat ieder bedrijf zichzelf tegenwoordig vindbaar kan maken en dat dat dit ook niet veel hoeft te kosten, waardoor dit haalbaar is voor bedrijven met een klein budget.

Marketing

Zowel zoekmachineoptimalisatie  e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”. Maar ik vind ook dat je je moet realiseren dat het Internet een prachtige tool is die je beslist moet gebruiken maar waar je niet op moet leunen. Want even met elkaar praten kan vaak effectiever zijn, dus ook in de marketing en sales moet je het gesprek niet afschaffen. Want dan wordt het Internet een verarming terwijl je het ook kunt inzetten als verrijkende tool.

Thuis voelen

Misschien vind ik marketing zo leuk omdat ik me er bij “thuis voel”. Ik ben opgegroeid als dochter van een reclameman en in mijn jeugd gingen de gesprekken thuis aan tafel vaak over reclame en marketing. En ik heb jaren bij een grote krant gewerkt, op de advertentieafdeling natuurlijk.

Kennis

Mijn kennis over digitale marketing niet cadeau gekregen. Integendeel. Ik heb alles met inspanningen moeten leren. En dat is eigenlijk heel handig. Want als ik jou leer “hoe het moet” dan begrijp ik precies waar jij mee worstelt, want daar heb ik zelf ook mee geworsteld.

Route

Begonnen met Mailchimp tot op de bodem uit te zoeken zodat Mailchimp me officieel kon erkennen als expert, verder gegaan met SEO, toen MailerLite. En uiteindelijk Get Clients Now!™ facilitator. Vanuit het bewustzijn dat tools erg handig zijn, maar dat het bij marketing niet gaat om tools maar om relaties.

En ik ben nu cursussen aan het volgen over hacken, want door te begrijpen hoe hackers werken is het ook makkelijker te begrijpen hoe je dingen moet beveiligen.


Leren en ondersteunen

Leren vind ik heerlijk, het is een soort hobby van me. Ondersteunen vind ik ook fijn: kennis toe voegen en tijd besparen en ondertussen kan ik dan mijn ei kwijt.


Vergaderen met Meet
Zo zie je me als we met elkaar praten met vergadersoftware

Ik woon in Heiloo, een dorpje bij Alkmaar. Hier woon ik met man en kat. Ik houd van wandelen en dat doe ik vaak. Daarnaast houd ik van quilten. Als je niet weet wat dat is: dekens maken van lapjes.


Meerwaarde

Ik ben sinds januari 2015 een door MailChimp goedgekeurde expert.

En sinds november 2018 ook een door MailerLite goedgekeurde expert.

Omdat ik het een sport vind om webpagina’s “naar boven te sturen” in de zoekresultaten volg ik hier cursussen over. Ik ben door Yoast gecertificeerd en Karel Geenen gecertificeerd.

Sinds begin 2019 mag ik het marketingprogramma Get Clients Now!™ geven. Dit is een marketingprogramma dat geknipt is voor 1-persoons dienstverlenende bedrijven. Hier heb ik zelf jaren mee gewerkt en ik wil het jou ook graag leren.


Ik wil mijn kennis graag inzetten om je te ondersteunen. Je kunt van mijn kennis gebruik maken door me in te huren en aan het werk te zetten.


Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Helpt met marketing

Gecertificeerd Get Clients Now!™ facilitator, gecertificeerd Mailchimp expert en MailerLite expert, Yoast SEO gecertificeerd en je kunt ook nog met me lachen.


Praktische info: kwalificaties

Hieronder vind je mijn kwalificaties zodat je een indruk krijgt van waar je me precies voor kunt inzetten.


End user awareness

End user awareness

Hoe ga je veilig om met je spullen. Denk hierbij aan je telefoon, je laptop en eventuele andere devices. In deze cursus leerde ik wat ik kan doen en hoe ik dat kan doen.

Open Source Intelligence OSINT

Open Source Intelligence (OSINT)

Open Source Intelligence gaat over de informatie die wij met z’n allen op het web laten rondslingeren. Informatie die op zich geen nieuws is, maar die gecombineerd heel veel over ons prijsgeeft.

Google analytics

Google Analytics cursus

Google Analytics is een groot en uitgebreid platform dat je niet gemakkelijk intuïtief gebruikt. Omdat dit nou eenmaal zo is heeft Google cursussen over Analytics. Ik heb er 2 voltooid: voor beginners en voor gevorderden.

Get Clients Now licensed facilitator

Marketing portfolio

Hier vind je de cursussen over marketing die ik heb gevolgd: Get Clients Now!™ facilitator, Elevator pitch, Het vinden van je hongerige markt en In 7 stappen floreren.

Yoast site structuur

Yoast site structuur

De cursus site structuur van Yoast. De eerste keer behaalde ik het certificaat in 2016. Daarna heb ik een update gedaan en in december 2018 ontving ik het certificaat voor de update.

Yoast SEO voor beginners

Yoast SEO voor beginners

Yoast SEO is een echte beginnerscursus. Erg leuk om te doen. En deze cursus is nog gratis ook.

Yoast technische SEO

Technische SEO Yoast

Yoast Technische SEO was een cursus waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had. Maar ik heb geen spijt dat ik ‘m gedaan heb, want … alle kwartjes zijn gevallen.

yoast basis SEO

Yoast basis SEO

SEO vind ik leuk en interessant. Ik ben hierdoor al een poosje aan het leren over SEO. In 2012 volgde ik mijn eerste cursus over SEO en ik ben er nog niet klaar mee. Hieronder vind je mijn cursussen en badges van Yoast SEO cursussen. Zoekmachine optimalisatie Zelf geef ik ik ook een SEO cursus … Lees verder Yoast basis SEO

Yoast SEO voor WordPress

Yoast SEO voor WordPress

Yoast SEO voor WordPress in 2016. En later in 2018 een herhaling van Yoast SEO voor WordPress met de Gutenberg editor.

365 dagen facebook succes

365 dagen Facebooksucces

365 dagen Facebooksucces: Anne Raaijmakers biedt een betaalde serie e-mails over Facebook. Op deze serie kun je je abonneren. Je krijgt dan een jaar lang dagelijks een e-mail met daarin inspiratie voor je Facebook fanpage. 365 dagen Facebooksucces was last modified: februari 21st, 2019 by Judith de Vries

Strategisch tweeten

Twitter: strategisch tweeten

Strategisch tweeten: Twitter lijkt niet zo heel erg moeilijk waardoor ik soms hoor dat iemand zich afvraagt waarom je een cursus over zou volgen. Als jij je dat ook afvraagt, lees dan vooral verder. Twitter: strategisch tweeten was last modified: juli 16th, 2020 by Judith de Vries

KGOM SEO certificaten

KGOM SEO certificaten

De SEO cursussen van KGOM hebben een enorm pluspunt: ze zijn in het Nederlands. Op deze pagina vind je de SEO cursussen die ik bij KGOM heb gevolgd. KGOM SEO certificaten was last modified: november 1st, 2020 by Judith de Vries

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Over Judith was last modified: by
Over Judith was last modified: by