Over Judith

Over Judith

Over Judith: ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat webpagina’s vindbaar worden. Zowel zoekmachineoptimalisatie als social media marketing en  e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”.

Misschien vind ik dit zo leuk omdat ik me er bij “thuis voel”. Ik ben opgegroeid als dochter van een reclameman en in mijn jeugd gingen de gesprekken thuis aan tafel vaak over reclame en marketing. En ik heb jaren bij een grote krant gewerkt, op de advertentieafdeling natuurlijk.

Ik heb een brede interesse en ik ontwikkel me graag verder.

Ik ben een ondersteuner, daar voel ik me fijn bij. Ik vind het leuk voor andere ondernemers kennis toe te voegen en tijd te besparen.

Judith de Vries

Ik woon in Heiloo, een dorpje bij Alkmaar. Hier woon ik met man, kat en een paar kippen. Ik houd van wandelen en heb mezelf beloofd om in 2018 ook 2018 km te wandelen. Daarnaast houd ik van quilten. Als je niet weet wat dat is: dekens maken van lapjes.

 

Meerwaarde

Ik neem deel aan het Expert Exchange Program van MailChimp, waardoor je zeker weet dat je te maken hebt met een door MailChimp goedgekeurde expert.

Omdat ik het een sport vind om webpagina’s “naar boven te sturen” in de zoekresultaten volg ik hier cursussen over. Ik ben door Yoast gecertificeerd en door Karel Geenen gecertificeerd.

Over Judith

Ik wil mijn kennis graag inzetten om je te ondersteunen. Je kunt van mijn kennis gebruik maken door me in te huren en aan het werk te zetten.

Hieronder vind je verwijzingen naar overzichtspagina’s met cursussen die ik recentelijk heb gevolgd. En mocht je deze cursussen zelf ook willen volgen, je vindt bij de cursussen ook verwijzingen naar de aanbieders waar ik ze gevolgd heb.

 

E-mailmarketing en MailChimp
SEO
Marketing
Social media

 

Over Judith was last modified: by

Recente berichten

Toegang tot je mailinglijst is toegang tot je data

Met het oog op de GDPR of AVG is het zaak eens te kijken wie er toegang heeft tot je mailinglijst.

Ik moet vaak iets doen in de MailChimp accounts van anderen en dan komt het voor dat ik zie dat er aardig wat mensen toegang hebben tot de adressenlijst. En ik vraag me dan soms af waarom zoveel mensen die toegang nodig hebben.

Als ik dit navraag, dan blijkt het vaak te gaan om mensen die vroeger, ooit, voor de eigenaar van het account gewerkt hebben. Dat is al lang verleden tijd, maar die mensen zijn nooit uit het account verwijderd. Lees verder

Toegang tot je mailinglijst is toegang tot je data was last modified: by
  1. SEO geoptimaliseerde websites Geef een reactie
  2. Pogo sticking en bounces Reacties uitgeschakeld voor Pogo sticking en bounces
  3. MailChimp Social Profiles Reacties uitgeschakeld voor MailChimp Social Profiles
  4. Facebook publicaties Reacties uitgeschakeld voor Facebook publicaties
  5. Aanklikbare link of hyperlink maken Reacties uitgeschakeld voor Aanklikbare link of hyperlink maken
  6. Back-up maken van Gmail Reacties uitgeschakeld voor Back-up maken van Gmail
  7. Breadcrumbs en SEO Reacties uitgeschakeld voor Breadcrumbs en SEO
  8. Checklist zakelijk bloggen Reacties uitgeschakeld voor Checklist zakelijk bloggen
  9. LinkedIn profiel inrichten Reacties uitgeschakeld voor LinkedIn profiel inrichten