Over Judith

Judith: vindbaarheid

Als klein meisje droomde ik ervan om een filmster te worden.

Niet een gewone filmster, maar een filmster in een reclamefilm!

Dat is nu gelukt ;)

Altijd goed om je dromen waar te maken.

Judith

Marketing

Judith: ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat webpagina’s vindbaar worden. Zowel zoekmachineoptimalisatie  e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”. Maar ik vind ook dat je je moet realiseren dat het Internet een prachtige tool is die je beslist moet gebruiken. Maar je moet niet totaal op leunen.

Misschien vind ik marketing zo leuk omdat ik me er bij “thuis voel”. Ik ben opgegroeid als dochter van een reclameman en in mijn jeugd gingen de gesprekken thuis aan tafel vaak over reclame en marketing. En ik heb jaren bij een grote krant gewerkt, op de advertentieafdeling natuurlijk.


Dat betekent niet dat ik mijn kennis cadeau heb gekregen. Integendeel. Ik ben opgegroeid in de tijd waarin het Internet nog in de verre toekomst lag. Ik heb alles met inspanningen moeten leren.

Begonnen met Mailchimp tot op de bodem uit te zoeken zodat Mailchimp me officieel kon erkennen als expert, verder gegaan met SEO, toen MailerLite.

En uiteindelijk Get Clients Now!™ facilitator, vanuit het bewustzijn dat tools erg handig zijn, maar dat het bij marketing niet gaat om tools maar om relaties.

Leren vind ik heerlijk, ik heb een brede interesse en ik ontwikkel me graag verder.

Ondersteunen vind ik fijn: kennis toe voegen en tijd besparen.

Vergaderen met Meet
Zo zie je me als we met elkaar praten met vergadersoftware

Ik woon in Heiloo, een dorpje bij Alkmaar. Hier woon ik met man en kat. Ik houd van wandelen en dat doe ik vaak. Daarnaast houd ik van quilten. Als je niet weet wat dat is: dekens maken van lapjes.


Meerwaarde

Ik ben sinds januari 2015 een door MailChimp goedgekeurde expert.

En sinds november 2018 ook een door MailerLite goedgekeurde expert.

Omdat ik het een sport vind om webpagina’s “naar boven te sturen” in de zoekresultaten volg ik hier cursussen over. Ik ben door Yoast gecertificeerd en Karel Geenen gecertificeerd.

Sinds begin 2019 mag ik het marketingprogramma Get Clients Now!™ geven. Dit is een marketingprogramma dat geknipt is voor 1-persoons dienstverlenende bedrijven.

Ik wil mijn kennis graag inzetten om je te ondersteunen. Je kunt van mijn kennis gebruik maken door me in te huren en aan het werk te zetten.

LinkedIn Twitter Pinterest Facebook

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Over Judith was last modified: by

Over Judith was last modified: by