Over Judith

Over Judith
Judith de Vries
Judith de Vries

Over Judith: ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat webpagina’s vindbaar worden. Zowel zoekmachineoptimalisatie als social media marketing en  e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”.

Misschien vind ik dit zo leuk omdat ik me er bij “thuis voel”. Ik ben opgegroeid als dochter van een reclameman en in mijn jeugd gingen de gesprekken thuis aan tafel vaak over reclame en marketing. En ik heb jaren bij een grote krant gewerkt, op de advertentieafdeling natuurlijk.

Ik heb een brede interesse en ik ontwikkel me graag verder.

Meerwaarde

checkmarkIk neem deel aan het Expert Exchange Program van MailChimp, waardoor je zeker weet dat je te maken hebt met een door MailChimp goedgekeurde expert. MailChimp geeft je zelfs korting op je abonnement bij MailChimp als je mij inhuurt.

checkmarkOmdat ik het een sport vind om webpagina’s “naar boven te sturen” in de zoekresultaten volg ik hier cursussen over. Ik ben door Yoast gecertificeerd en door Karel Geenen gecertificeerd.

Over Judith

Ik wil mijn kennis graag inzetten om je te ondersteunen. Je kunt van mijn kennis gebruik maken door me in te huren en aan het werk te zetten.

Hieronder vind je verwijzingen naar overzichtspagina’s met cursussen die ik recentelijk heb gevolgd. En mocht je deze cursussen zelf ook willen volgen, je vindt bij de cursussen ook verwijzingen naar de aanbieders waar ik ze gevolgd heb. Ik heb het aantal cursussen bij ieder onderwerp vermeld.

MailChimp erkenningen (4)

MailChimp erkenningen

Ik ben een erkende MailChimp expert sinds 16 januari 2015.

Op deze verzamelpagina kun je lezen op welke datum ik een erkenning gekregen heb en voor welk deelgebied dat was: setup, design, training en strategie.

Lees meer

E-mailmarketing (3)

e-mailmarketing cursussen

E-mailmarketing is een vak en net als voor ieder ander vak is vakkennis nodig.

Om mijn vak goed uit te kunnen oefenen heb ik bij verschillende aanbieders cursussen gevolgd. De inhoud kun je hier vinden.

Lees meer

SEO (5)

seo zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk omdat mensen die van plan zijn te kopen een zoekmachine gebruiken.

Zoekmachineoptimalisatie boeit me en ik heb cursussen gevolgd bij verschillende aanbieders.

Lees meer

Marketing (3)

Marketing Marketing is het overkoepelende begrip: hoe kom je aan klanten. Deze cursussen hebben me verder gebracht met mijn eigen bedrijf en als je me inhuurt is de kennis uit deze cursussen ook beschikbaar voor jouw bedrijf.

Lees meer

Social media (4)

social media De social media zijn niet meer weg te denken als het om marketing gaat. Om te weten hoe je de verschillende platforms goed kunt inzetten heb ik een aantal cursussen gevolgd die je hier kunt vinden.

Lees meer

Persoonlijk

Ik woon in Heiloo, een dorpje bij Alkmaar. Hier woon ik met man, kat en twee kippen.

Ik houd van wandelen en heb mezelf beloofd om dit jaar 2017 km te wandelen. Het gaat goed, mijn afstand is netjes volgens het schema. Daarnaast houd ik van quilten. Als je niet weet wat dat is: dekens maken van lapjes.

Over Judith was last modified: by