Over Judith

Je bent hier: Home » Over Judith


Judith: filmster worden

Als klein meisje droomde ik ervan om een filmster te worden. Niet een gewone filmster, maar een filmster in een reclamefilm!

Die belofte aan dat kleine meisje heb ik eindelijk ingelost zoals je hier in “mijn film” kunt zien.

Altijd goed om je dromen waar te maken

Ik ben geboren in de tijd het nog niet normaal was dat ieder huis een telefoon had.

Judith

Internet

Toen het Internet er ineens was ben ik compleet gevallen voor de mogelijkheden hiervan.

Ik vind het geweldig dat ieder bedrijf zichzelf tegenwoordig vindbaar kan maken en dat dat dit ook niet veel hoeft te kosten, waardoor dit haalbaar is voor bedrijven met een klein budget.

Marketing

Zowel zoekmachineoptimalisatie  e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”. Maar ik vind ook dat je je moet realiseren dat het Internet een prachtige tool is die je beslist moet gebruiken maar waar je niet op moet leunen. Want even met elkaar praten kan vaak effectiever zijn, dus ook in de marketing en sales moet je het gesprek niet afschaffen. Want dan wordt het Internet een verarming terwijl je het ook kunt inzetten als verrijkende tool.

Thuis voelen

Misschien vind ik marketing zo leuk omdat ik me er bij “thuis voel”. Ik ben opgegroeid als dochter van een reclameman en in mijn jeugd gingen de gesprekken thuis aan tafel vaak over reclame en marketing. En ik heb jaren bij een grote krant gewerkt, op de advertentieafdeling natuurlijk.

Kennis

Mijn kennis over digitale marketing niet cadeau gekregen. Integendeel. Ik heb alles met inspanningen moeten leren. En dat is eigenlijk heel handig. Want als ik jou leer “hoe het moet” dan begrijp ik precies waar jij mee worstelt, want daar heb ik zelf ook mee geworsteld.

Route

Begonnen met Mailchimp tot op de bodem uit te zoeken zodat Mailchimp me officieel kon erkennen als expert, verder gegaan met SEO, toen MailerLite. En uiteindelijk Get Clients Now!™ facilitator. Vanuit het bewustzijn dat tools erg handig zijn, maar dat het bij marketing niet gaat om tools maar om relaties.

En ik ben nu cursussen aan het volgen over hacken, want door te begrijpen hoe hackers werken is het ook makkelijker te begrijpen hoe je dingen moet beveiligen.


Leren en ondersteunen

Leren vind ik heerlijk, het is een soort hobby van me. Ondersteunen vind ik ook fijn: kennis toe voegen en tijd besparen en ondertussen kan ik dan mijn ei kwijt.

Vergaderen met Meet
Zo zie je me als we met elkaar praten via vergadersoftware

Ik woon in Heiloo, een dorpje bij Alkmaar. Hier woon ik met man en kat. Ik houd van wandelen en dat doe ik vaak. Daarnaast houd ik van quilten. Als je niet weet wat dat is: dekens maken van lapjes.


Meerwaarde

Ik ben sinds januari 2015 een door MailChimp goedgekeurde expert.

En sinds november 2018 ook een door MailerLite goedgekeurde expert.

Omdat ik het een sport vind om webpagina’s “naar boven te sturen” in de zoekresultaten volg ik hier cursussen over. Ik ben door Yoast gecertificeerd en Karel Geenen gecertificeerd.

Sinds begin 2019 mag ik het marketingprogramma Get Clients Now!™ geven. Dit is een marketingprogramma dat geknipt is voor 1-persoons dienstverlenende bedrijven. Hier heb ik zelf jaren mee gewerkt en ik wil het jou ook graag leren.


Ik wil mijn kennis graag inzetten om je te ondersteunen. Je kunt van mijn kennis gebruik maken door me in te huren en aan het werk te zetten.Praktische info: diensten

Hieronder vind je ingangen naar mijn diensten zodat je een indruk krijgt van waar je me precies voor kunt inzetten.

Tijdlijn

Hier vind je allerlei cursussen en opleidingen die ik gedaan heb. Er is nog meer, maar ik vind 9 stuks toch wel genoeg om een indruk te krijgen van wat ik voor je kan betekenen.

De rest van die cursussen heb ik lang geleden gedaan, want ik ben mijn bedrijf begonnen in 2006. Maar mocht je de rest ook willen zien, stuur je me dan even een e-mail en dan stuur ik jou een link naar alles.

En als je op de pagina’s van mijn diensten kijkt, dan vind je daar ook meer cursussen want daar staan alleen relevante cursussen, waardoor ze zijn uitgesplitst.


Hubspot

Hubspot Inbound

Hubspot Inbound is een grote cursus over alle aspecten van het aantrekken van klanten en klantgericht werken.

Mailchimp e-mail marketing gecertificeerd

Mailchimp e-mail

Mailchimp e-mail marketing ging zowel over e-mailstrategie als over eventuele problemen met de aflevering van je nieuwsbrief.

Mailchimp Automations

Mailchimp Automations

Mailchimp heeft tegenwoordig 2 soorten Automations: de lineaire classis Automation en de Customer Journey.

Mailchimp foundations

Mailchimp Foundations

Mailchimp Foundations is een heel erg grote cursus over alles wat Mailchimp te bieden heeft. En dat is veel.

end user awaresness

End user awareness

End user awareness is een cursus over veilig omgaan met je spullen: met je telefoon, met laptop en met welk device dan ook.

Open Source Intelligence

OSINT

Open Source Intelligence ofwel OSINT gaat over de informatie die wij zelf overal op het web plaatsen en hoe riskant dat kan zijn.

phishing e-mails

Phishing e-mails

Phishing e-mails was een verdiepingscursus. Want als je weet hoe hackers phishing e-mails maken, dan begrijp je ook waardoor je eigen e-mails evt. de spamfilters triggeren.

Google Analytics voor gevorderden

Analytics gevorderden

Google Analytics voor gevorderden gaat over het verzamelen van gegevens, het maken van filters en een meetplan en segmenteren.

google analytics voor beginners

Analytics beginners

Google Analytics voor beginners is een echte basiscursus over het waarom van data analyse en over hoe het platform in elkaar zit.

Over Judith was last modified: by