Over Judith

Over Judith
Judith de Vries
Judith de Vries

Over Judith: ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat webpagina’s vindbaar worden. Zowel zoekmachineoptimalisatie als social media marketing en  e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”.

Misschien vind ik dit zo leuk omdat ik me er bij “thuis voel”. Ik ben opgegroeid als dochter van een reclameman en in mijn jeugd gingen de gesprekken thuis aan tafel vaak over reclame en marketing. En ik heb jaren bij een grote krant gewerkt, op de advertentieafdeling natuurlijk.

Ik heb een brede interesse en ik ontwikkel me graag verder.

 

Meerwaarde

Ik neem deel aan het Expert Exchange Program van MailChimp, waardoor je zeker weet dat je te maken hebt met een door MailChimp goedgekeurde expert.

Omdat ik het een sport vind om webpagina’s “naar boven te sturen” in de zoekresultaten volg ik hier cursussen over. Ik ben door Yoast gecertificeerd en door Karel Geenen gecertificeerd.

Over Judith

Ik wil mijn kennis graag inzetten om je te ondersteunen. Je kunt van mijn kennis gebruik maken door me in te huren en aan het werk te zetten.

Hieronder vind je verwijzingen naar overzichtspagina’s met cursussen die ik recentelijk heb gevolgd. En mocht je deze cursussen zelf ook willen volgen, je vindt bij de cursussen ook verwijzingen naar de aanbieders waar ik ze gevolgd heb.

 

E-mailmarketing en MailChimp
SEO
Marketing
Social media
Persoonlijk

Ik woon in Heiloo, een dorpje bij Alkmaar. Hier woon ik met man, kat en een paar kippen.

Ik houd van wandelen en heb mezelf beloofd om in 2018 ook 2018 km te wandelen. Daarnaast houd ik van quilten. Als je niet weet wat dat is: dekens maken van lapjes.

Over Judith was last modified: by