kerst voor kiva

2018 Midwinterschool

Midwinter school Mailchimp: privé workshops Mailchimp mét korting in de periode van 17 december t/m 21 december 2018. Je kunt deze prive workshop gebruiken voor wat je maar wilt als het om Mailchimp gaat. Bijvoorbeeld om je e-mailmarketing voor heel 2019 in orde te maken met een prachtige RSS nieuwsbrief.

Maar je kunt ook iets heel anders gaan leren, net wat je wilt. Jij bent aan zet.

Midwinterschool Mailchimp

Midwinterschool 2018

door erkende Mailchimp expert

17 december – 21 december

15% korting voor jou en 15% voor KIVA

In de periode van 17 december t/m 21 december kun je een privé workshop Mailchimp volgen met maar liefst 15% korting. En omdat deze workshop voor jou alleen is, kun jij het onderwerp van je eigen workshop bepalen.

Inspiratie

Hieronder vind je een beetje inspiratie van wat je zoal zou kunnen doen. Maar beschouw dit ook echt als inspiratie, want als je iets heel anders wilt doen dan kan dat ook.

Beginners workshop

Je zou deze workshop kunnen gebruiken om allerlei “beginnersproblemen” op te lossen zodat het allemaal wat gemakkelijker gaat. Dan hoef je niet zo te worstelen met de software van Mailchimp.

Als je nog helemaal van start moet gaan dan kun je deze workshop daar ook voor gebruiken, maar 2 uur is niet genoeg om alles te leren wat je weten moet.

E-mailmarketing voor 2019 in orde maken

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om in deze workshop je e-mailmarketing voor heel 2019 in orde te maken. Dan maken we een prachtige RSS-nieuwsbrief waar je daarna niets meer aan hoeft te doen. En je leert gelijk hoe het moet als je extra teksten of extra afbeeldingen toe zou willen voegen. Als je dit een leuk idee vindt, dan kun je meer over deze workshop lezen op de pagina over de workshop RSS. Daar staan ook voorbeelden van mooie RSS nieuwsbrieven.

Opfriscursus

Je weet wel dat je marketing het nodig heeft om regelmatig te mailen, maar je doet het niet. En nu weet eigenlijk niet meer hoe het moet. Je adressenlijst is ook behoorlijk oud. Eigenlijk is het allemaal een beetje hopeloos. Als je dit herkent dan is een opfriscursus een oplossing.

Template maken

Als je niet tevreden bent over het template dat je gebruikt, dan zou je deze kans ook kunnen gebruiken om samen een mooi template te maken waar je het hele volgende jaar en langer profijt van zult hebben.

E-mailmarketing voor 2019 in orde maken

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om in deze workshop je e-mailmarketing voor heel 2019 in orde te maken. Dan maken we een prachtige RSS-nieuwsbrief waar je daarna niets meer aan hoeft te doen. En je leert gelijk hoe het moet als je extra teksten of extra afbeeldingen toe zou willen voegen.

Midwinter school Mailchimp: praktisch

De midwinter school Mailchimp zal plaatsvinden in mijn kantoor in Heiloo:

  • Willibrordus Business Centrum
  • Kennemerstraatweg 464, kamer 02.28
  • 1851 NG Heiloo

En je doet er ook nog iets goeds voor een ander mee, want niet alleen jij krijgt korting. Van jouw investering wordt ook een microlening gegeven aan iemand die ook graag leren wil.

Omdat je in het gebouw gebruik maakt van gedeeld Internet is het een goed idee om vooraf een VPN te installeren.

kerst 2015 hulp voor hulp

2015: SOS voor SOS

De kerstactie van 24 december 2015 10 – 16 uur: individuele begeleiding – SOS Mailchimp….

Lees meer


Scroll naar boven