Recensies

recensies

Het is altijd beter zelf te zwijgen en je klanten aan het woord te laten.

Niet alle recensies staan hier. Grote bedrijven staan het hun medewerkers vaak niet toe om een recensie te schrijven. Mocht je niet genoeg hebben aan de recensies die je hieronder ziet staan dan kun je contactgegevens van anderen bij me opvragen en even bellen.

Recensies

Rob Scipio

Rob Scipio Vrijwilliger MailChimp helpdesk 29 juni 2017

Ik ben gepensioneerd en doe vrijwilligerswerk waarbij ik incidenteel met MailChimp te maken heb. Bij een triviaal probleem met vervelende consequenties heb ik eerst vruchteloos zelf lopen zoeken naar een oplossing. Na enig zoekwerk op internet kwam ik in een review voor Judith de zin tegen:

“Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik direct gestopt met zelf hannesen.”

Dit sprak me zo aan, dat ik Judith direct belde en binnen 1 uur kwam ze met de oplossing en ongevraagd met een tip om het in een toekomstige identieke situatie makkelijk zelf te kunnen oplossen. Judith ervoer ik als zeer vriendelijk, geduldig en duidelijk.

Recensies was last modified: by
Marjolijn Engelhard

Marjolijn Engelhard marjolijnengelhard.nl/ SEO 7 juni 2017

Ik wilde je laten weten dat mijn sessie met jou om beter vindbaar te worden, vruchten afwerpt. Het is opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg voor workshops pottenbakken en cursus pottenbakken. Leuk dus!

Recensies was last modified: by
default gravatar

Fenny Brandsma tekstpaleis.nl SEO 29 mei 2017

Via Skypesessie met Judith aan je SEO werken, gaat top. Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO. Dat is een verademing te midden van al het aanbod aan SEO-experts.

Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

Recensies was last modified: by
Hubert Haenen

Hubert Haenen ahrwijn.nl en stoppenmetroken.in Online marketing, MailChimp, e-mailmarketing, SEO, socialmediamarketing 27 april 2017

De meeste mensen denken dat je een techneut nodig hebt om je website op orde te houden. Zo dacht ik vroeger ook. Maar nu weet ik wel beter.

Je hebt een VA nodig, een virtueel assistent, die gewoon de dagelijkse kleine klussen kan opknappen zoals het netjes plaatsen van content, foto’s en blogs op een manier zoals bijvoorbeeld Google dat graag wil. En als je een beetje naar Google luistert dan scoor je ook hoog.

Een betrokken VA past ook plugins aan, stroomlijnt je e-mailmarketing met je website en je socialmedia: kortom ze zorgt dat je een goedlopende internet machine hebt. Ze denkt vooral ook met je mee, kan je uitdagen om actief te zijn, vertelt je wat nodig is.

Ik schrijft “ze” en ik bedoel ook ze. Ik heb het hier over Judith de Vries, “mijn” VA . Toen ik stopte met mijn restaurant zorgde ze ervoor dat alles wat daarmee te maken had op internet snel en goed “gesaneerd” werd en nu ik bezig ben met andere activiteiten helpt ze me geweldig met het vormgeven van mijn nieuwe site en vooral de structuur ervan. En als we een technische man/vrouw nodig hebben dan geeft ze dat aan.

Ik heb inmiddels geleerd dat de “techniek” een ding is (websitebouwers) en het echt werken met die machine een zaak van andere specialisten is, zoals “mijn” VA Judith.

Interessant is ook dat een VA als Judith door haar grote kennis ook ontzagwekkend snel werkt en dus veel doet in een korte tijd en daar ook tot op de minuut verantwoording van aflegt. Ook dat is heel plezierig.

Recensies was last modified: by
Alles WP

AllesWP AllesWP.nl MailChimp startpakket, Nieuwsbrieven 26 april 2017

Judith van VirtueelPresent.nl verzorgt voor ons de nieuwsbrieven die via MailChimp lopen. Zij is Mailchimp expert en is een lopende encyclopedie als het gaat om settings, do’s en don’ts en weet razendsnel perfecte nieuwsbrieven op te zetten. Topwerk!

Recensies was last modified: by
claudia van wezel

Claudia van Wezel groeisprong.nl Online marketing 25 april 2017

Zoek je een top V.A.?

Ik heb zeer goede ervaringen met Judith de Vries VA.

Recensies was last modified: by
Karin de Knegt

Karin de Knegt karindeknegt.nl Online marketing 17 februari 2017

Opnieuw heel goed geholpen bij mijn vragen over marketing en het gebruik van MailChimp door Judith de Vries VA.

Recensies was last modified: by
Ammy van Bedaf

Ammy van Bedaf loslaten.nu SEO 28 december 2016

Judith, dankzij jouw kennis en inzet ben ik enorm gestegen in de zoekresultaten! Ik wist niet dat er zoveel te verbeteren was aan een website. Je hebt enorm veel kennis en vindt elke keer een oplossing. Heel bedankt daarvoor!

Recensies was last modified: by
Petra Wouters Hondenschool Renga

Petra Wouters hondenschoolrenga.nl MailChimp helpdesk 24 november 2016

Geweldige ondersteuning! Ze houdt niet op tot het probleem is opgelost. Geweldig, helemaal blij mee. Zodra ik weer ergens mee zit, ga ik niet meer zelf lopen klungelen maar zoek ik direct contact met Judith.

Recensies was last modified: by
Anna Raymann Boek-en-steun

Anna Raymann boek-en-steun.nl MailChimp helpdesk 7 november 2016

Alle lof voor Judith, die me elke keer weer super helpt wanneer ik tegen problemen aanloop. Ze staat altijd voor je klaar en weet zelfs een digibeet als ik nog te leren hoe ik het de volgende keer zelf kan doen.

Recensies was last modified: by
Joop Nefkens Uw Chef Tricht

Joop Nefkens uwcheftricht.nl MailChimp cursus online 7 oktober 2016

De vakkennis van Judith is voor ons de sleutel tot het succes van e-mailing met MailChimp! Helder, snel, betrokken en bereikbaar! Wat een verademing als je een vraag, probleem of idee hebt en je krijgt ook nog, vrijwel direct, een antwoord.

Recensies was last modified: by
Cindy Collier

Cindy Collier cijferwijzer-academy.be MailChimp helpdesk 12 augustus 2016

Judith heeft mij op een snelle, gestructureerde manier verder geholpen met het instellen van MailChimp en de koppeling met Facebook. Ze is echt een kei in haar vak! Een aanrader.

Recensies was last modified: by
Selma Smid

Selma Smid onlineaccountantsmkb.nl MailChimp helpdesk 8 augustus 2016

Judith is ontzettend goed in wat ze doet en heeft ons bedrijf al meerdere malen geholpen. Ze staat snel voor je klaar en probeert je op alle mogelijke manieren te helpen. Het was een hele fijne samenwerking en ik ga haar zeker aanbevelen als iemand een MailChimp expert nodig heeft! Heel erg bedankt Judith

Recensies was last modified: by
Marjolijn Engelhard

Marjolijn Engelhard marjolijnengelhard.nl MailChimp startpakket en WordPress 10 mei 2016

Als je in sneltempo een zelf in elkaar geknutselde website wil opplussen naar een professionele website met goede PR dan moet je bij Judith de Vries zijn. In korte tijd heeft ze mij door de digitale jungle heengeleid, zodanig dat die jungle ineens een redelijk overzichtelijk plantsoen blijkt te zijn.

Judith heeft daarbij een nieuwe theme op mijn website marjolijnengelhard.nl gezet en de CSS aangepast naar mijn wensen. Daarnaast heeft ze een “Makkelijke nieuwsbrief” opgezet en mij geleerd hoe ik die kan beheren.

En dit alles op een heldere wijze en met een prettige manier van communiceren. Een absolute aanbeveling.

Recensies was last modified: by
Joyce Dunnewold

Joyce Dunnewold haalmeeruitoffice.nl MailChimp helpdesk 1 mei 2016

Judith is fantastisch. Al langere tijd lees ik haar blogs, waardoor mijn kennis van MailChimp enorm gegroeid is. Regelmatig lees ik dingen waarvan ik denk “oh, kan dat ook?” of “laat ik dat ook eens proberen”. Inmiddels kan ik me goed redden met MailChimp, maar natuurlijk loop ik ook wel eens tegen een probleem aan. Het is dan fijn dat ik Judith snel kan benaderen voor een deskundig antwoord.

Recensies was last modified: by
Heilet van Vugt

Heilet van Vugt lette-fotografie.nl MailChimp cursus online 20 maart 2016

Na 3 maanden internet afstruinen en alle tips en filmpjes over MailChimp op te slurpen was mijn vertrouwen om zelf een MailChimp account in te richten bedroevend. De site van Judith wekte vertrouwen en na 2 mailtjes bestelde ik haar online cursus.

Met haar heldere bewoording en presentatie, complete opzet voorzien van toegespitste illustraties was het zelfs leuk en binnen een week is mijn nieuwsbrief online. Buiten de online cursus is ze meer dan bereid extra feedback te geven en verbluffend snel in het reageren.

Recensies was last modified: by

Tijmen van Steeg keukenervaringen.nl MailChimp helpdesk 2 maart 2016

Ik vind het super zoals Judith na een paar mailwisselingen en telefoontjes zich verdiept in de materie om er dan een passende MailChimp oplossing bij te bedenken en gelijk ook voor me inricht. Niet te benauwd om kennis te delen en voortvarend te werk gaat. En op de vraag wanneer denk je er aan te kunnen beginnen? het antwoord te krijgen Dat doe ik vanmiddag even is toch wat iedere ondernemer wil :)

Recensies was last modified: by
Marieke van Nispen

Marieke van Nispen demarketingassistent.nl MailChimp op maat 17 februari 2016

Ik heb de MailChimp cursus voor professionals gevolgd bij Judith. Een cursus die heel goed aansloot bij mijn wensen, in eigen tempo opdrachten maken, zodat ik nog meer ervaring kreeg met MailChimp. Sommige opdrachten waren makkelijk, maar er zaten ook behoorlijk pittige opdrachten tussen. Judith zet je aan het werk, geeft je een hint en laat je zelf tot het inzicht komen. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen.

Recensies was last modified: by
Danielle Branje

Danielle Branje 15 oktober 2015

SEO wil zeggen dat je goed gevonden wordt met jouw bedrijf in de zoekmachines, van met name Google.

Ik ging op zoek naar een expert die mij hier meer over kon vertellen. Het intypen van relevante zoektermen bracht mij bij Judith de Vries van Virtueel Present. “Bij haar moet ik zijn,” dacht ik. Als je zelf op nummer 1 staat, dan weet je heel goed waar je mee bezig bent.

Recensies was last modified: by

Margreet hetwoordisaanjou.nl MailChimp helpdesk 15 oktober 2015

Ik had een idee voor een gratis online training. Toen die klaar was, liep ik tegen allerlei technische vraagstukken op. Ik dacht dat ik dat zelf wel kon fixen. En ik zou de boel zeg wel “even” online zetten. Nou dat had ik verkeerd gezien. Er kwam behoorlijk wat technische dingen bij kijken.

Ik kwam bij Judith terecht en die had in no time alles geregeld. Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik direct gestopt met zelf hannesen. Nu weet ik: als ik vragen heb over MailChimp, contact opnemen met Judith en die regelt het! En ook nog supersnel. Fijne service! Dank Judith!

Recensies was last modified: by
Miranda Haas

Miranda Haas magicnails.nl Nieuwsbrieven 25 juni 2015

De MailChimpkennis en begeleiding van Judith is super! Ze heeft goede ideeën waar we echt iets mee kunnen en denkt met ons mee. Dat is precies wat ik zocht. Als ze iets anders tegen komt wat voor verbetering vatbaar is laat ze dat weten zodat dit aangepakt kan worden.

Ik was ook erg blij verrast toen ik merkte hoe snel ze werkte! Of het nu formulieren waren of aanpassingen in een nieuwsbrief, in een vloek en een zucht was het gepiept. Iets waar ik me anders het hoofd over zou breken en uren aan kwijt zou zijn besteed ik nu met een gerust hart aan Judith uit. Geweldig. Judith bedankt en tot snel weer!

Recensies was last modified: by
Frank Smeulders

Frank Smeulders jachtkledingkopen.com MailChimp op maat 19 juni 2015

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf. Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Recensies was last modified: by
Karin de Knegt

Karin de Knegt karindeknegt.nl MailChimp helpdesk 9 april 2015

Toen ik vastliep met het ontwerpen van mijn nieuwsbrief, kwam ik Judith via Google tegen … wat een geluk! Judith heeft mij geweldig geholpen! Ze reageert heel snel en vakkundig op de vragen die je stelt. En prettig ook om naderhand nog een bericht te ontvangen met de vraag of “Alles gelukt?”

Veel betrokkenheid en erg toegankelijk om nog een vervolgvraag te stellen. Daarbij krijg ik tussen de bedrijven door erg veel info over MailChimp toegestuurd! Bedankt!

Recensies was last modified: by

Willie MailChimp helpdesk 12 februari 2015

Ik kwam er niet uit en bedacht, misschien is er een helpdesk ergens, even Googlen en ik kwam bij Judith uit die mij promt “te woord stond” en uit de brand hielp. Vlot, vriendelijk en ook nog eens navraag doen of het gelukt was. Heel prettig en handig.

Recensies was last modified: by

Miriam Basiscursus MailChimp 12 februari 2015

Super tevreden ben ik met onze Expert Judith. Het lijkt of ze dag en nacht achter de computer zit. Bij elk klein of groot probleem helpt zij je uit de brand. Altijd met een vriendelijke toon en uitgebreide info zodat je ook begrijpt wat je verkeerd gedaan hebt.

Recensies was last modified: by

Jeroen MailChimp helpdesk 9 februari 2015

Een probleem en ik kom niet verder. Ben al uren aan het zoeken waar het aan ligt. Op dat soort momenten is dat gewoon heel vervelend. Dankzij Judith was ik binnen een half uur weer aan de gang. En dat is volgens mij waar deze expert haar waarde toont. Dank.

Recensies was last modified: by
Ruo Yu Fang marketing ondersteuning

Ruo Yu Fang ontspannenindeovergang.nl Nieuwsbrieven en website 5 januari 2015

Ik laat al jaren mijn nieuwsbrieven door Judith maken en ik laat mijn blog door Judith onderhouden. Hier heb ik de juridische screening bij ingekocht. Dit bevalt me uitstekend want het geeft me rust doordat ik weet dat al mijn teksten netjes geplaatst worden en dat ze aan de wetgeving voldoen.

Recensies was last modified: by
claudia van wezel

Claudia van Wezel groeisprong.nl Online marketing, MailChimp nieuwsbrieven, SEO, WordPress 15 november 2014

Al weer 3 jaar werken we heel plezierig samen Judith de Vries V.A. en wat mij betreft mag die samenwerking nog lang doorlopen! Jubileum.

Recensies was last modified: by
claudia van wezel

Claudia van Wezel groeisprong.nl Nieuwsbrieven 5 november 2014

Judith de Vries heeft weer een prachtige nieuwsbrief voor mij in elkaar gezet! Zoek je iemand die werkelijk ALLES weet van MailChimp en aan een half woord genoeg heeft om voor jou een fantastische nieuwsbrief in elkaar te zetten? Dan is Virtueel Present een aanrader!

Recensies was last modified: by
Frank Schuurman

Frank Schuurman opzoeknaarmijntoekomstigberoep.nl Nieuwsbrieven 14 september 2014

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details. Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar.

Recensies was last modified: by
freek houtepen

Freek Houtepen greenthumb.nl Social media 21 augustus 2014

Judith maakt ons bedrijf virtueel present op internet. Judith luistert, onderzoekt, adviseert en voert haar diensten snel, vakkundig en conform de laatste ontwikkelingen op social media gebied uit. Wij ervaren Judith als een betrouwbare zakenpartner met verstand van zaken.

Ingewikkelde socialmedia kwesties worden simpel uitgelegd en uitgevoerd. Beter communiceren met bestaande en nieuwe relaties is voor ons bedrijf nu stukken eenvoudiger geworden. De samenwerking met Virtueel Present en de diensten van Judith zijn een eyeopener voor ons gebleken. Wij kunnen de diensten van Judith van harte aanbevelen!

Recensies was last modified: by

Jolanda Tervoort jolandatervoort.nl MailChimp helpdesk 14 februari 2014

Bedankt voor de snelle service, ik ben hier heel blij mee want ik liep vast.

Recensies was last modified: by
Tanja Cavalje

Tanja Cavaljé vlinderss.nl MailChimp cursus online 9 februari 2014

Heel sterk is de persoonlijke begeleiding tijdens de cursus. Eventuele vragen worden bijzonder snel beantwoord. Een ander sterk punt is de praktische toepasbaarheid van de tips, waardoor MailChimp echt gaat leven.

Recensies was last modified: by
default gravatar

Waldien Burger netraamwoordwerk.nl MailChimp op maat 5 december 2013

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt.

Recensies was last modified: by
claudia van wezel

Claudia van Wezel groeisprong.nl MailChimp nieuwsbrieven 11 november 2013

Judith beschikt over de gave zich in te leven in de onderwerpen en je hoeft haar niet te vragen met je mee te denken: dit doet ze uit zichzelf al. Bovendien beschikt ze over het inzicht om e.e.a. zo aan te passen dat het zeer helder leesbaar wordt voor de doelgroep. Zoek je iemand om je nieuwsbrief voor je in elkaar te zetten en dat op een pro-actieve manier doet? Ik beveel je Judith van harte aan!

Recensies was last modified: by
Recensies was last modified: by