Erkende Mailchimp trainer

Mailchimp trainer erkend door Mailchimp

Een erkende Mailchimp trainer geeft volgens Mailchimp goede trainingen over hun software. Ik geef individuele trainingen en ben een erkende Mailchimp trainer sinds 17 mei 2016. Dat vind ik leuker dan groepstrainingen omdat ik bij individuele trainingen echt kan kijken hoe iemand Mailchimp wil gebruiken en wat dan een goede oplossing is.

Mailchimp cursussen sinds 2012

Ik geef cursussen sinds 2012 en ik ben sinds 17 mei 2016 door Mailchimp erkend als Mailchimp trainer.

In die tijd was het niet zo gemakkelijk om een erkende Mailchimp trainer te worden, want Mailchimp betaalde in die tijd een deel van de rekening van mijn klant. En dat had uiteraard als gevolg dat Mailchimp erg selectief was bij het erkennen van de expertise van mensen zoals ik.

Ze wilden een lijst van klanten die ik had opgeleid. Ze deden navraag bij die mensen en wilden in de accounts van mijn klanten kijken om te zien wat ik ze geleerd had. En pas toen ze daar tevreden over waren kreeg ik een erkenning. Mijn Mailchimp trainingen vind je hier.

Ook voor gevorderden

Wat mij opgevallen is aan de meeste Mailchimp trainingen is dat ze zelden verder gaan dan beginnersniveau: je leert een nieuwsbrief maken en een lijst uploaden en dat is het dan. Maar Mailchimp wordt echt interessant als je goed leert werken met groepen, segmenten en tags. Want zolang je dat niet kunt heb je eigenlijk niets.

Als erkende Mailchimp trainer stuit het me tegen de borst om je naar huis te laten gaan terwijl je eigenlijk nog niet echt weet wat je moet doen.

Individuele Mailchimp trainingen

Bij een training in een groep kan dat lastig zijn, want hoe je groepen, segmenten en tags gaat gebruiken hangt af van wat jij wilt doen met je e-mail marketing. Daarom geef ik uitsluitend individuele trainingen, zodat we echt in kunnen gaan op hoe jij Mailchimp gebruikt.


Scroll naar boven