Les voor les 2019

Les voor les 2019

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Les voor les 2019: ook dit jaar kun je voor een gereduceerd tarief een uur les krijgen. De opbrengst wordt gebruikt voor microleningen aan mensen in ontwikkelingslanden die ook graag leren willen. Over vorige jaren kun je hier lezen.

VOL


Les voor les 2019: 24 december

Les voor les 2019: net als andere jaren zal dit spektakel plaatsvinden vlak voor Kerst:

dinsdag 24 december

Op de dag voor Kerst werk ik niet voor winst, maar voor jou en voor mensen in ontwikkelingslanden.

Als jij op deze speciale dag een les inkoopt, wordt het geld als volgt besteed:

  • 25 euro gaat een microlening
  • 3,75 doneer ik aan KIVA om de kosten te dekken
  • en die 1,25, tja, minder dan het minimumloon …
30 euro excl. brw

Over KIVA en les voor les 2019

KIVA is een organisatie die voor deze microleningen bemiddelt: ze onderhouden het contact met de persoon die leent, ze hebben een website en plaatsen daar een profiel van zowel degene die leent als de mensen die de leningen geven. Mijn profiel kun je hier zien. En als je dan even scrolt kun je zien aan welke leningen deze acties hebben bijgedragen.

De organisatie KIVA regelt dat de leners het geld krijgen en dat de leninggevers terugbetalingen krijgen. Hiervoor werken ze samen met andere, lokale partijen.


Is een microlening altijd behulpzaam?

Nee, ik vind van niet. Ik zie soms mensen die een lening vragen terwijl ik denk dat ze met deze vorm van hulp niet geholpen zijn maar dieper in de problemen komen. Of ik daar gelijk in heb weet ik natuurlijk niet.

Studie voor een betere toekomst

Ikzelf leen uit aan mensen die een lening vragen om een studie te volgen waardoor ze betere toekomstkansen krijgen. En als er op het moment dat ik de lening geef geen mensen zijn die een studie willen volgen, dan leen ik aan kleine ondernemingen die een lening nodig hebben om uit te breiden.

Je gaat naar mijn agenda

Ik leen bij voorkeur uit aan vrouwen. Niet omdat ik mannen niet aardig vind, ik heb er een andere reden voor. Vrouwen die het goed gaat zijn sterker geneigd hun kinderen en de rest van de gemeenschap mee te laten profiteren van de toegenomen welvaart.

En dat is het uiteindelijke doel van mijn Kerst-acties: minder armoede en meer welvaart voor iedereen.


Reviews les voor les 2019

Dit zijn reviews van een korte les MailerLite of een Mailchimp minicursus op maat. Deze mensen hebben precies hetzelfde gehad als jij krijgt.

Ik begrijp wat ik doe.

5,0 rating

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke

Heel praktisch

5,0 rating

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Adressen uploaden in Mailchimp

5,0 rating

Zoals altijd heeft Judith mij weer gered en geholpen om super snel structuur en overzicht te creëren in mijn Mailchimp bestand. Zij heeft gelukkig heel veel geduld en dat is heel fijn!
Dank je wel lieve Judith!

Eva de Jong

Gered!

5,0 rating

Ik had een uur consult van Judith waarin ze allerhande MailChimp-zaken uitlegde (en me ook duidelijk maakte dat MailChimp soms kuren heeft waardoor je wat minder aan jezelf hoeft te twijfelen). De volgende dag, bij het versturen van m’n eerste nieuwsbrief die ik van onder-naar-boven, links-naar-rechts en-weer-terug had gecheckt, ging toch iets mis en Judith was zo aardig om meteen mee te kijken, gerust te stellen en te redden wat er nog te redden viel. Heel fijn :-)

Karen Ekker

Heldere uitleg

5,0 rating

Ik ben blij dat ik Virtueel Present in de persoon van Juidth de Vries heb ontdekt.
Ze gaf heldere uitleg over een onderdeel van Mailchimp, dat ik zelf niet begreep.
In een uurtje was ik volledig bijgepraat voor een eerlijk tarief!
In de toekomst ga ik zeker vaker gebruik maken van de kennis van Judith!

Wout Gerstel - SEUN Media

HARTelijk

5,0 rating

Ik vind dit wel een goed woord wat wat de service van Judith omschrijft, ‘HARTelijk’, met de klemtoon op Hart. Judith is een kundig persoon en weet goed waar ze het over heeft. Ze geeft goed advies en maakt er geen probleem van om het nog een keer te herhalen. Wat ik bovenal merkte was dat ze communiceert en adviseert vanuit haar hart. Dit verklaart alles in wie ze is als eerste en als tweede in wat ze doet. Judith, bedankt voor de bemoedigende woorden. Je voelt goed aan met wie je te maken hebt. Je hebt een creatieve geest en je zet dit hoofdzakelijk in om anderen weer te helpen. Het systeem waarmee je contact legt met je klanten, werkt uitstekend. Het was fijn communiceren met je. Ik hoop op meer! Judith bedankt voor de fijne online hulp die je mij verleend hebt. Tot de volgende keer.

Vaderhart.nl

Mailchimp expert
MailerLite expert

Resultaten

En dan de resultaten van deze actie. Het duurde lang dit jaar voor eens iets gebeurde, maar op 16 december

Emrah

Emrah, een jongeman van 24 jaar uit Albanië heeft een lening gekregen om zijn masters degree te financieren. Hierdoor creëert hij een kans op een goede baan en een betere toekomst.

Les voor les 2019 was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Ik ben facilitator voor de marketingmethode Get Clients Now!™ en door Hubspot gecertificeerd voor inbound marketing. Ik kan je helpen met klanten krijgen via de organische zoekresultaten, door Yoast gecertificeerd. En ik kan je helpen met e-mailmarketing. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *