LinkedIn broadcasts uitzetten

LinkedIn broadcasts uitzetten: in sommige situaties is het een goed idee dit te doen voordat je je profiel gaat bewerken. In dit artikel vertel ik je hoe je dit kunt doen. En natuurlijk ook hoe je de broadcasts weer kunt aanzetten als je klaar bent met het bewerken van je profiel. Het is heel sociaal om dit te doen, want lang niet alle wijzigingen aan je profiel zijn interessant voor je netwerk.

Krijgt je hele netwerk bericht als je iets wijzigt aan je LinkedIn profiel? Ja, als je iets wijzigt aan je Linkedin profiel dan krijgt je hele netwerk daar bericht van, tenzij je broadcasts uitzet.

Als het om een nieuwe blogpost gaat is het prima als iedereen dat weet, maar het is minder leuk als je fouten aan het corrigeren bent. Of, zoals Linkedin zelf over de broadcast-functie zegt:

U kunt misschien het beste deze optie uitschakelen indien u op zoek bent naar een baan of u wilt niet dat uw huidige werkgever ziet dat u uw profiel bijwerkt.

Hoe LinkedIn broadcasts uitzetten

Op welke pagina je ook bent op Linkedin account, overal staat rechts bovenaan je naam. Onder je naam staat een klein pijltje waarmee je een menu kunt openen. Hier kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden. Kies voor:

  • Instellingen en privacy

Instellingen

Hier zie je drie tabbladen

  • Account
  • Privacy
  • Communicatie

Kies voor het tabblad Privacy. Je krijgt nu een lijstje te zien, waarin je o.a. ziet staan:

  • Profielwijzigingen delen

Kies of uw netwerk op de hoogte wordt gesteld van profielwijzigingen

broadcasts op LinkedIn privacy

LinkedIn broadcasts aan- en uitzetten

Hier kun je de functie broadcasts uitzetten. Als je deze functie uitzet, denk er dan wel even aan om ‘m weer aan te zetten als je klaar bent met wijzigen, want anders heeft het geen enkele zin om je nieuwste blogpost op LinkedIn te publiceren. Want als je broadcasts uit hebt staan dan wordt er niets gedeeld met je netwerk.

Onder dit tabblad vind je nog veel meer privacy-instellingen. Loop ze even na en stel ze in op een manier waar je je comfortabel bij voelt.

Gratis tips en series over:

  • Mailchimp
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Marketing

Gewoon kiezen wat je hebben wilt en meenemen.

Gratis producten

Gratis producten

LinkedIn broadcasts uitzetten was last modified: by

Bronnen en credits

  • Helpcentrum van LinkedIn
  • LinkedIn broadcasts uitzetten: met dank aan GraphicMama-team voor het beeldmateriaal in de uitgelichte afbeelding.
LinkedIn broadcasts uitzetten was last modified: by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *