linkedin uitzendingen uitzetten

LinkedIn uitzendingen uitzetten

Get clients now facilitator

Geschatte leestijd: 3 minuten

LinkedIn uitzendingen uitzetten

LinkedIn uitzendingen uitzetten: in sommige situaties is het een goed idee dit te doen voordat je je profiel gaat bewerken. In dit artikel vertel ik je hoe je dit kunt doen.

En natuurlijk ook hoe je de uitzendingen weer kunt aanzetten als je klaar bent met het bewerken van je profiel. Het is heel sociaal om dit te doen, want lang niet alle wijzigingen aan je profiel zijn interessant voor je netwerk.

LinkedIn uitzendingen uitzetten

Wat ervaart je netwerk?

Krijgt je hele netwerk bericht als je iets wijzigt aan je LinkedIn profiel? Ja, als je iets wijzigt aan je Linkedin profiel dan krijgt je hele netwerk daar bericht van, tenzij je broadcasts uitzet.

Als het om een nieuwe blogpost gaat is het prima als iedereen dat weet, maar het is minder leuk als je fouten aan het corrigeren bent. Of, zoals Linkedin zelf over de broadcast-functie zegt:

U kunt misschien het beste deze optie uitschakelen indien u op zoek bent naar een baan of u wilt niet dat uw huidige werkgever ziet dat u uw profiel bijwerkt.

Bericht niet gevonden

LinkedIn uitzendingen uitzetten

Hoe LinkedIn broadcasts uitzetten

Benodigde tijd: 3 minuten.


Op welke pagina je ook bent op Linkedin account, overal staat rechts bovenaan je naam. Onder je naam staat een klein pijltje waarmee je een menu kunt openen. Hier kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden. Kies voor:

  1. Instellingen en privacy

    Hier zie je 3 tabbladen: “Account”, “Privacy” en “Communicatie”.

  2. Broadcasts aan- en uitzetten

    Hier kun je de functie broadcasts uitzetten. Als je deze functie uitzet, denk er dan wel even aan om ‘m weer aan te zetten als je klaar bent met wijzigen, want anders heeft het geen enkele zin om je nieuwste blogpost op LinkedIn te publiceren. Want als je broadcasts uit hebt staan dan wordt er niets gedeeld met je netwerk.

  3. Meer privacy instellingen

    Onder dit tabblad vind je nog meer privacy instellingen. Loop ze even na en stel ze in op een manier waardoor je je er comfortabel bij voelt.

Marketing voor diensten

Ik stuur regelmatig tips rond over dienstenmarketing. Hier kun je je inschrijven en dan krijg je als eerste 5 makkelijk toepasbare tips om meer klanten te krijgen.

Dit is dus niet zo moeilijk. Maar het is wel erg fijn voor je netwerk. Je voorkomt hierdoor dat je je netwerk irriteert. Meer ideeën nodig? Ga eens naar social media zakelijk inzetten.

Dit is dus niet zo moeilijk. Maar het is wel erg fijn voor je netwerk. Je voorkomt hierdoor dat je je netwerk irriteert. Meer ideeën nodig? Ga eens naar social media zakelijk inzetten.

Bron: Helpcentrum van LinkedIn

Gepubliceerd op: 5-11-2018
Voor het laatst bijgewerkt op: 16-3-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.