MailChimp expert

MailChimp expert
MailChimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Maar MailChimp erkent niet zomaar iemand als MailChimp expert. Deze erkenning brengt een nadeel voor MailChimp met zich mee: het kost MailChimp geld.

Wat is expert korting

Expert korting

MailChimp logo Fredddie

Omdat ik een erkende MailChimp expert ben geeft mijn factuur aanspraak op expert korting. Dit houdt in dat je op basis van mijn factuur gedurende 3 maanden geen abonnementsgeld aan MailChimp hoeft te betalen. Dit kan natuurlijk alleen als je een betaald account hebt.

Eenmalig

Je komt in aanmerking voor deze expert korting op voorwaarde dat je nooit eerder van deze regeling gebruik hebt gemaakt. Deze expert korting kun je eenmaal krijgen en daarna nooit weer.

Je kunt deze korting niet meer krijgen als je ooit eerder gebruik hebt gemaakt van de diensten van een MailChimp expert en toen aanspraak hebt gemaakt op expert korting.

MailChimp expert was last modified: by
Ook voor jou?

Je kunt dus ook in aanmerking komen voor expert korting als je mijn hulp inroept voor een klein dingetje waar ik je een lage factuur voor toestuur. Als je dit doet terwijl je duizenden abonnees bij MailChimp hebt en honderden of misschien zelfs duizenden euro’s per maand aan abonnementskosten kwijt bent, kun je door mijn hulp in te roepen niet alleen je probleem oplossen, maar er ook geld aan overhouden! MailChimp beseft natuurlijk dat ze dit risico lopen.

pijltje

MailChimp expert
Expertise

MailChimp is heel erg uitgebreid, de meeste MailChimp experts zijn daarom expert op een deelgebied van MailChimp. Op welk gebied iemand expertise heeft kun je zien op het profiel in de expert directory. Bovenaan het profiel zie je grijze labels staan met daarop de expertise van die persoon. Daar kun je ook mijn portfolio vinden.

MailChimp expert diensten

Voor sommige diensten moet ik eerst meer weten over wat er precies gedaan moet worden voordat ik je een prijs kan geven. En soms werk ik op basis van uurtarief.

Offerte
Nieuwsbrieven
Evt. met lijstbeheer
 • Professionele nieuwsbrieven
 • Verzorgd en aantrekkelijk
 • Als je dat wilt incl. lijstbeheer
Offerte
Automation
Geautomatiseerde marketing
 • Geautomatiseerde marketing
 • Betaalde cursussen
 • Aftersales en periodieke herinneringen
Expert diensten

 

375 euro
Startpakket
Incl. inschrijfformulier
 • Kant-en-klaar
 • Gewone nieuwsbrief
 • RSS-nieuwsbrief
Vanaf 550 euro
Trainingen
Op locatie 1-op-1
 • Op jouw locatie
 • Of in Heiloo
 • Of in Den Bosch

pijltje

Recensies

Hieronder vind je een aantal recensies. Niet alle recensies natuurlijk want dat leest niet lekker. Als je wel alle recensies wilt zien dan kun je een compleet overzicht vinden op een aparte pagina met recensies.

Joop NefkensFrank SmeuldersMiranda HaasKarin de KnegtAnna RaymannSelma Smid
Joop Nefkens
De vakkennis van Judith is voor ons de sleutel tot het succes van e-mailing met MailChimp! Helder, snel, betrokken en bereikbaar! Wat een verademing als je een vraag, probleem of idee hebt en je krijgt ook nog, vrijwel direct, een antwoord.
Joop Nefkens, Uw chef Tricht
Joop Nefkens
MailChimp expert was last modified: by
Frank Smeulders

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
MailChimp expert was last modified: by
Miranda Haas

De MailChimpkennis en begeleiding van Judith is super! Ze heeft goede ideeën waar we echt iets mee kunnen en denkt met ons mee. Dat is precies wat ik zocht. Als ze iets anders tegen komt wat voor verbetering vatbaar is laat ze dat weten zodat dit aangepakt kan worden.

Ik was ook erg blij verrast toen ik merkte hoe snel ze werkte! Of het nu formulieren waren of aanpassingen in een nieuwsbrief, in een vloek en een zucht was het gepiept. Iets waar ik me anders het hoofd over zou breken en uren aan kwijt zou zijn besteed ik nu met een gerust hart aan Judith uit. Geweldig. Judith bedankt en tot snel weer!

Miranda Haas, Magic Nails
Miranda Haas

 

MailChimp expert was last modified: by
Karin de Knegt

Toen ik vastliep met het ontwerpen van mijn nieuwsbrief, kwam ik Judith via Google tegen … wat een geluk! Judith heeft mij geweldig geholpen! Ze reageert heel snel en vakkundig op de vragen die je stelt. En prettig ook om naderhand nog een bericht te ontvangen met de vraag of “Alles gelukt?”

Veel betrokkenheid en erg toegankelijk om nog een vervolgvraag te stellen. Daarbij krijg ik tussen de bedrijven door erg veel info over MailChimp toegestuurd! Bedankt!

Karin de Knegt, Karin de Knegt
Karin de Knegt
MailChimp expert was last modified: by
Anna Raymann
Alle lof voor Judith, die me elke keer weer super helpt wanneer ik tegen problemen aanloop. Ze staat altijd voor je klaar en weet zelfs een digibeet als ik nog te leren hoe ik het de volgende keer zelf kan doen.
Anna Raymann, Boek en Steun
Anna Raymann
MailChimp expert was last modified: by
Selma Smid

Judith is ontzettend goed in wat ze doet en heeft ons bedrijf al meerdere malen geholpen. Ze staat snel voor je klaar en probeert je op alle mogelijke manieren te helpen. Het was een hele fijne samenwerking en ik ga haar zeker aanbevelen als iemand een MailChimp expert nodig heeft! Heel erg bedankt Judith

Selma Smid
MailChimp expert was last modified: by

 

 

pijltje

Kwalificaties

Natuurlijk ben ik niet als MailChimp expert geboren. Hier heb ik hard aan gewerkt en er zitten veel studie uren in. Ik niet alleen werk gemaakt van het MailChimp platform, maar ook cursussen gevolgd op het gebied van e-mailmarketing.

Over de cursussen die ik gevolgd heb en waar ik certificaten voor behaald heb kun je hier meer lezen: direct naar de kwalificaties →

Rondsnuffelen

Als je nog niet met MailChimp werkt kun je natuurlijk ook eerst een account aanmaken en even rondsnuffelen. Een MailChimp account kun je hier aanmaken. En in het artikel MailChimp en wat je er over weten wilt schets ik een beeld van wat MailChimp zoal te bieden heeft.

MailChimp expert

Inhoudelijke tips voor het gebruiken van de software van MailChimp kun je lezen op het MailChimp blog.

MailChimp expert was last modified: by