Mailchimp Pro Partner Beter werken met Mailchimp

Mailchimp Expert

Over Mailchimp

Wat is Mailchimp

Mailchimp wat oorspronkelijk een e-mailmarketing platform dat is opgericht in 2001. Nu is het een marketingplatform waar je je marketing vorm kunt geven en beheren.
Je kunt er adressenlijsten beheren, nieuwsbrieven versturen en Customer Journeys maken die automatisch verstuurd worden.
Daarnaast kun je dit programma ook gebruiken voor organische social posts.
En je kunt op Mailchimp ook advertenties maken en plaatsen op Facebook en Instagram. Of Google remarketing advertenties.
Je kunt vanaf Mailchimp ansichtkaarten naar je klanten te versturen en enquêtes maken. Plus: je kunt er ook heel gemakkelijk een website en landingspagina’s maken.

Erkenningen

Mailchimp erkenningen: Mailchimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van Mailchimp partners en PRO partners. Mailchimp consultants die door Mailchimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Als Nederlandse Mailchimp specialist heb ik daar natuurlijk ook een profiel. Dat is een soort “keurmerk” want je krijgt daar alleen een profiel als Mailchimp je kennis en ervaring geverifieerd heeft.


Mailchimp hulp

Enorm geholpen

Wat een expert is Judith! Ze heeft ons enorm geholpen om binnen Mailchimp de weg…

vrouw


Mailchimp training maatwerk

Mailchimp training maatwerk

Mijn trainingen zijn hands-on, een-op-een en maatwerk. Ik pas iedere training aan aan de manier waarop jij Mailchimp gebruikt voor jouw bedrijf. Dat kan uitsluitend…

Lees meer
Mailchimp Omnivore warning

Mailchimp Omnivore warning

Een Mailchimp Omnivore warning is een zaak die je serieus moet nemen. Want Mailchimp Omnivore is de intelligente sofware van Mailchimp. Deze intelligente software moet…

Lees meer
Nieuwsbrief in spam

Nieuwsbrief in spam

Een nieuwsbrief in spam onderzoek is een onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief. Dit is zinvol als je denkt dat je nieuwsbrief in spam…

Lees meer


Prachtige nieuwsbrief

Judith de Vries heeft weer een prachtige nieuwsbrief voor mij in elkaar gezet! Zoek je…
claudia van wezel


Mailchimp expert sinds 2015

In 2011 werkte ik voor het eerst met Mailchimp en ik vond het geweldig om het systeem helemaal uit te pluizen. In januari 2015 erkende Mailchimp me als Mailchimp expert en toen kreeg k ook een profiel in de experts directory. In die tijd moest je zelf het wiel uitvinden. Er waren nog geen cursussen om je hier een handje mee te helpen. Tegenwoordig zijn die er wel en ik heb ze ook allemaal gevolgd waardoor ik ook gecertificeerd ben.

Interessant? Denk je dat ik je helpen kan? Dan moet je even met me gaan praten, dan ontdekken we dat snel genoeg.

Mailchimp en de AVG

De meeste populaire platforms hebben op dit moment hun zaken met de AVG helaas nog niet op orde. Hier vind je een artikel rond de vraag in welke mate Mailchimp AVG-proof is. En hier staat een artikel over een verwerkingsovereenkomst met Mailchimp.

Verwerkingsovereenkomst met Judith

Als je met mij gaat werken hebben we vaak een verwerkingsovereenkomst met elkaar nodig, maar niet altijd. Of dit nodig is hangt af van wat ik voor je ga doen. Als een verwerkingsovereenkomst nodig is, dan bied ik je die aan. Daar hoef jij niets voor te regelen.

Mailchimp hulp: hoe en waar?

Hoe Mailchimp hulp werkt hangt af van wat we gaan doen. Ik heb een kantoor in Heiloo bij Almaar. Daar geef ik trainingen en daar kun je na afspraak ook op bezoek komen. Maak vooral wel eerst een afspraak, want ik ben daar niet altijd.

En als Heiloo bij Alkmaar voor jou heel ver weg is, dan is er ook geen man overboord. Want dan werken we met vergadersoftware Google Meet. We kiezen gewoon wat handig is en jij bepaalt dat. Als je Mailchimp aan mij wilt uitbesteden, dan is werk ik op afstand.

De nieuwste artikelen op het Mailchimp blog

beschadigde verzenreputatie herstellen

Beschadigde verzendreputatie herstellen

Soms komt er iemand bij me met een ernstig beschadigde verzendreputatie. Dat is een serieus probleem, want als je verzendreputatie echt beschadigd is, dan kun je je lezer niet meer…

Lees meer
wat heb je in Mailchimp legacy

Mailchimp legacy uitbreiding

Mailchimp legacy is de oude versie van Mailchimp. Deze versie kun je alleen hebben als je je account hebt aangemaakt voor 15 mei 2019. Aanvankelijk was het de bedoeling dat…

Lees meer
Scroll naar boven