MailChimp expert

MailChimp expert

 

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Maar MailChimp erkent niet zomaar iemand als MailChimp expert. Deze erkenning brengt een nadeel voor MailChimp met zich mee: het kost MailChimp geld.

Op deze pagina

checkmarkKorting bij MailChimp, wat heb je eraan en wat zijn de voorwaarden

checkmarkMailChimp diensten met verwijzingen naar uitgebreidere beschrijvingen per dienst

checkmarkRecensies: ik heb een aantal relevante recensies voor je op deze pagina verzameld

checkmarkKwalificaties: opleidingen, cursussen e.d.

Een portfolio kun je vinden op mijn profiel op MailChimp.

MailChimp expert korting

Het kost MailChimp geld om iemand als expert te erkennen want als jij een erkende MailChimp expert inhuurt dan heb je aanspraak op expert korting. Expert korting houdt in dat je 3 maanden geen abonnementsgeld aan MailChimp hoeft te betalen. Hierbij maakt het niet uit hoeveel abonnees je hebt. Het maakt ook niet uit hoe hoog of laag mijn factuur is.

Je kunt dus ook in aanmerking komen voor expert korting als je mijn hulp inroept voor een klein dingetje waar ik je een lage factuur voor toestuur. Als je dit doet terwijl je duizenden abonnees bij MailChimp hebt en honderden of misschien zelfs duizenden euro’s per maand aan abonnementskosten kwijt bent, kun je door mijn hulp in te roepen niet alleen je probleem oplossen, maar er ook geld aan overhouden! MailChimp beseft natuurlijk dat ze dit risico lopen.

Voorwaarden MailChimp expert korting

Er zijn twee voorwaarden om in aanmerking te komen voor expert korting:

  • je hebt een betaalde factuur van een erkende MailChimp expert
  • je hebt nooit eerder van deze regeling gebruik gemaakt

Expertise

MailChimp is heel erg uitgebreid, de meeste MailChimp experts zijn daarom expert op een deelgebied van MailChimp. Op welk gebied iemand expertise heeft kun je zien op het profiel in de expert directory. Bovenaan het profiel zie je grijze labels staan met daarop de expertise van die persoon.

Ik heb een expert-label op de volgende gebieden

  • starten of het goed inrichten van je account
  • het geven van trainingen
  • en e-mailstrategie

contact

MailChimp expert diensten

In de blokjes hieronder vind je een menu. De menu-items brengen je naar andere pagina’s waarop ik specifieke diensten beschreven heb. Hier kun je meer informatie vinden over het onderwerp dat je in het menu ziet staan.

Nieuwsbrieven laten maken

Voor ondernemers die op regelmatige basis het laten maken van hun nieuwsbrieven willen uitbesteden

Lees meer >>

Startpakketten

Voor ondernemers die zelf hun hun nieuwsbrieven willen maken, maar die zo makkelijk mogelijk willen starten

Lees meer >>

Trainingen

Voor ondernemers die zelf hun nieuwsbrieven willen maken en goed beslagen ten ijs willen komen

Lees verder >>

Helpdesk

Voor ondernemers die zelf hun nieuwsbrieven maken en die een probleem zijn tegengekomen

Lees verder >>

E-mailstrategie

Voor ondernemers die op een sympathieke manier hun strategieën willen verbeteren

Naar de pagina >>

Automation

Voor ondernemers die een Automation workflow willen laten maken

Naar de pagina >>
Recensies

Hieronder vind je een aantal relevante recensies. Als je er nog meer wilt lezen, ga dan naar de pagina recencies en lees daar verder.

Nieuwsbrieven laten maken
Miranda Haas

Miranda Haas magicnails.nl Nieuwsbrieven 25 juni 2015

De MailChimpkennis en begeleiding van Judith is super! Ze heeft goede ideeën waar we echt iets mee kunnen en denkt met ons mee. Dat is precies wat ik zocht. Als ze iets anders tegen komt wat voor verbetering vatbaar is laat ze dat weten zodat dit aangepakt kan worden.

Ik was ook erg blij verrast toen ik merkte hoe snel ze werkte! Of het nu formulieren waren of aanpassingen in een nieuwsbrief, in een vloek en een zucht was het gepiept. Iets waar ik me anders het hoofd over zou breken en uren aan kwijt zou zijn besteed ik nu met een gerust hart aan Judith uit. Geweldig. Judith bedankt en tot snel weer!

MailChimp expert was last modified: by
MailChimp helpdesk
Selma Smid

Selma Smid onlineaccountantsmkb.nl MailChimp helpdesk 8 augustus 2016

Judith is ontzettend goed in wat ze doet en heeft ons bedrijf al meerdere malen geholpen. Ze staat snel voor je klaar en probeert je op alle mogelijke manieren te helpen. Het was een hele fijne samenwerking en ik ga haar zeker aanbevelen als iemand een MailChimp expert nodig heeft! Heel erg bedankt Judith

MailChimp expert was last modified: by
MailChimp startpakket
Marjolijn Engelhard

Marjolijn Engelhard marjolijnengelhard.nl MailChimp startpakket en WordPress 10 mei 2016

Als je in sneltempo een zelf in elkaar geknutselde website wil opplussen naar een professionele website met goede PR dan moet je bij Judith de Vries zijn. In korte tijd heeft ze mij door de digitale jungle heengeleid, zodanig dat die jungle ineens een redelijk overzichtelijk plantsoen blijkt te zijn.

Judith heeft daarbij een nieuwe theme op mijn website marjolijnengelhard.nl gezet en de CSS aangepast naar mijn wensen. Daarnaast heeft ze een “Makkelijke nieuwsbrief” opgezet en mij geleerd hoe ik die kan beheren.

En dit alles op een heldere wijze en met een prettige manier van communiceren. Een absolute aanbeveling.

MailChimp expert was last modified: by

contact

Kwalificaties

Natuurlijk ben ik niet als MailChimp expert geboren. Hier heb ik hard aan gewerkt en er zitten veel studie-uren in. Ik niet alleen werk gemaakt van het MailChimp platform, maar ook cursussen gevolgd op het gebied van e-mailmarketing.

Van de cursussen die ik gevolgd heb en waar ik certificaten voor behaald heb kun je hieronder voorproefjes vinden. Deze voorproefjes zijn aanklikbaar, je gaat naar pagina’s waar je meer kunt lezen over de cursus die je hebt aangeklikt.

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen

MailChimp erkenningen: MailChimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door MailChimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Mijn profiel kun je daar ook vinden. MailChimp erkenningen Ik ben een door MailChimp erkende expert op onderstaande deelgebieden: E-mailstrategie Trainer Template designer Setup E-mailstrategie: 30 … “MailChimp erkenningen” verder lezen

Hubspot e-mailmarketing

Hubspot e-mailmarketing

Hubspot e-mailmarketing is een uitgebreide cursus die ingaat op alle aspecten van e-mailmarketing: Hoe ga je e-mailmarketing inzetten Het belang van e-mailmarketing Hoe stuur je de juiste e-mail naar de juiste persoon Contactmanagement en segmentatie Relaties opbouwen d.m.v. lead nurturing Hoe maak je een goede e-mail Kenmerken van een goed presterende e-mail E-mail design en … “Hubspot e-mailmarketing” verder lezen

E-mailmarketing Karel Geenen Adacemy

E-mailmarketing KG Academy

Deze cursus e-mailmarketing heb ik gevolgd bij Mettix, dat is hetzelfde als de Karel Geenen Academy. E-mailmarketing 2015 In deze cursus is o.a. ingegaan op de technische kant van e-mailmarketing: hoe zorg je ervoor dat je nieuwsbrief niet in de spamfilters komt wat moet je beslist doen als je een dedicated IP-adres gebruikt en nog veel … “E-mailmarketing KG Academy” verder lezen

E-mailmarketing Schrijven voor Internet

E-mailmarketing Aartjan van Erkel

Onweerstaanbare e-mailmarketing: Aartjan van Erkel hield zich in 2007 al bezig met schrijven voor Internet. In 2013 gaf hij de cursus Onweerstaanbare E-mailmarketing en deze cursus heb ik gevolgd. Een greep uit de inhoud van deze cursus: hoe bouw je snel een grote mailinglijst op? hoe maak je nieuwsbrieven die ook geopend worden? wat zijn … “E-mailmarketing Aartjan van Erkel” verder lezen

MailChimp account aanmaken

Als je nog niet met MailChimp werkt kun je natuurlijk ook eerst een account aanmaken en even rondsnuffelen. Een MailChimp account kun je hier aanmaken.

Contact

Als je contact met je opneemt hoor je snel van me en dan kunnen we overleggen over de oplossing die bij jouw situatie past.

MailChimp expert was last modified: by