Automation: geautomatiseerde marketing

Automation instellen en praktische toepassingen
Automation

MailChimp Automation is een autoresponder die in actie komt naar aanleiding van een trigger. Automation verstuurt jouw volgende nieuwsbrief naar aanleiding van deze trigger.

Zo kun je bijvoorbeeld naar je nieuwste abonnees een serie nieuwsbrieven versturen zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen.

Of je gebruikt Automation om een cursus in te plannen die je per e-mail verstuurt. En zo zijn er nog veel meer praktische toepassingen voor Automation te verzinnen.

MailChimp Automation instellen

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om Automation in te zetten. Een aantal van deze mogelijkheden kun je onderaan deze pagina als voorbeelden vinden. Maar waarschijnlijk heb jij een heel ander plan.

Vertel daarom je plan
dan kan ik je zeggen
of Automation hier behulpzaam bij kan zijn

Tijd en kosten besparen

Het gebruik van Automation is vaak tijdbesparend en kostenbesparend, want je hoeft ‘m maar eenmaal in te stellen en daarna gaat alles vanzelf.

Je moet echter wel weten wat je doet als je Automation instelt en om Automation goed in te stellen moet je een beetje abstract kunnen denken.

Automation instellen

Als je dat wilt kan ik Automation voor je instellen. En als het om een cursus gaat die je per e-mail wilt versturen, dan zijn er ook manieren om het instromen in je cursus afhankelijk te maken van de vraag of de betaling voltooid is. En dat alles op een mooie manier met een professionele uitstraling.

Als je niet eerder aanspraak hebt gemaakt op expert korting kan ik na ontvangst van je betaling een aanvraag voor je indienen voor expert korting. Dat houdt in dat je 3 maanden geen abonnementskosten aan MailChimp hoeft te betalen. Je kunt onderaan deze pagina meer lezen over deze regeling.

Tarief

Het maakt een groot verschil of je een cursus van 30 e-mails wilt laten instellen of dat je een enkele e-mail als welkom voor nieuwe abonnees wilt laten instellen. En het maakt ook uit hoe je je account nu hebt ingericht. Daarom kan ik je niet “uit de losse pols” zeggen wat het gaat kosten.

Neem contact met me op en vertel me je plan, dan weten we waar we over praten en dan kan ik je meer vertellen.

 

Praktische voorbeelden

Automation is vaak een schitterende oplossing. Ik werk er graag mee en ik maak zelf natuurlijk ook gebruik van Automation. Soms krijg ik opdrachten die echt een beroep op mijn creativiteit doen en die me dwingen een mooie oplossing te verzinnen voor een praktijksituatie. Leuke praktijkvoorbeelden kun je  hieronder vinden.

Automation wanneer niet

Praktijkvoorbeelden en inspiratie

Betaalde cursus met MailChimp Automation versturen
Periodieke herinneringsmail
Quiz in Google Forms met een verbinding met MailChimp en opvolg e-mails
Wat vinden mijn klanten?
Tijmen van Steeg

 

Gecertificeerd

Expert korting

MailChimp logo Fredddie

Omdat ik een erkende MailChimp expert ben geeft mijn factuur aanspraak op expert korting. Dit houdt in dat je op basis van mijn factuur gedurende 3 maanden geen abonnementsgeld aan MailChimp hoeft te betalen. Dit kan natuurlijk alleen als je een betaald account hebt.

Eenmalig

Je komt in aanmerking voor deze expert korting op voorwaarde dat je nooit eerder van deze regeling gebruik hebt gemaakt. Deze expert korting kun je eenmaal krijgen en daarna nooit weer.

Je kunt deze korting niet meer krijgen als je ooit eerder gebruik hebt gemaakt van de diensten van een MailChimp expert en toen aanspraak hebt gemaakt op expert korting.

Automation: geautomatiseerde marketing was last modified: by
Verder lezen

Als je verder wilt lezen dan kun je op het blog talloze tips vinden over het gebruiken van de software van MailChimp. En op de pagina MailChimp expert kun je een overzicht van mijn diensten vinden.

Automation: geautomatiseerde marketing was last modified: by