Je bent hier: Home » Mailchimp Expert » Basiscursus Mailchimp

Basiscursus Mailchimp

Mailchimp trainingenGratis cursusBasiscursusSegmenterenStrategisch mailenAutomation
Basiscursus Mailchimp
Mailchimp partner badge

Basiscursus Mailchimp


Als je net met Mailchimp begint dan zou je beslist aandacht moeten schenken aan de basis. Dat kan via deze basistraining Mailchimp.

Of je doet het nog eenvoudiger: ik heb ook een Mailchimp startpakket en dan maak ik alles voor je in orde dat eenmalig gedaan moet worden.

Lees hier over het Mailchimp startpakket.

basiscursus Mailchimp

Frank Smeulders: Judith kent Mailchimp inside out


Frank Smeulders

Frank Smeulders

Judith kent Mailchimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met Mailchimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Wat leer je in de basiscursus Mailchimp

Ik vind dat je als je van start gaat je een aantal zaken in orde moet hebben en moet kunnen:

  1. De account instellingen kunnen vinden en aanpassen
  2. Adressen uploaden
  3. Nieuwsbrief maken
  4. Een automatische “welkom” nieuwsbrief maken
  5. Daarnaast moet je het in je statistieken kunnen herkennen als er echt iets helemaal niet goed gaat.

Sylvia Helder: Duidelijke en plezierige training

Judith geeft op een heldere en plezierige manier de training. Ik kreeg een training die volledig was toegespitst op de zaken die ik wilde leren van – in mijn geval – MailChimp zodat ik deze direct kan toepassen in mijn werk.

Als je snel veel wil leren over een van de tools waar Judith alles van weet dan kan ik je beslist aanraden om een training bij haar te boeken.

Sylvia Helder, Clear in Company

Basiscursus Mailchimp van een dagdeel

Mijn cursussen zijn een-op-een en voor deze training hebben we een dagdeel nodig. De kosten hiervan zijn 350 euro excl. btw en je kunt deze training volgen in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar of online met vergadersoftware. Zeg jij maar hoe je dit het liefste wilt.

Nazorg

Als Mailchimp nieuw voor je is leer verschrikkelijk veel in deze cursus en het is daarom niet vreemd als je achteraf een paar dingen kwijt bent.

Daarom krijg je een handleiding waarin je na kunt lezen wat we besproken hebben en hoe het moet en zo. En je krijgt achteraf een week support van me. In die week kun je al je “nagekomen” vragen stellen. En ik geef je antwoord per e-mail of we boeken een korte online sessie zodat ik met je mee kan kijken en eventueel iets kan demonstreren.


Patrick Kolijn: met gevoel voor humor

Ik heb de 3 uur moeiteloos kunnen doorstaan. De luchtige, duidelijke en niet te vergeten professionele manier van instructie gaf mij het gevoel dat ik Judith al wat langer ken.

Patrick Kolijn, EPK

Basiscursus Mailchimp samenvoegen met een andere training

Afhankelijk van hoe je Mailchimp gaat gebruiken moet je misschien meer weten dan ik in deze basiscursus van een halve dag aan je kan leren. Dus vertel me gewoon wat je met Mailchimp wilt gaan doen en als dat zinvol is maak ik er een training op maat van voor een hele dag.Mijn Mailchimp cursussen geef ik een-op-een en ik maak ze op maat. Ik bouw ze op uit modules die op de plank liggen. En die modules pas ik aan aan jouw behoeften.

Hierdoor kan ik veel dieper gaan dan de gemiddelde Mailchimp cursus die aan een groep gegeven wordt. Terwijl de prijs een vergelijking met glans kan doorstaan.

Meer reviews


eva de jong

Dankbaar

Judith helpt me elke keer als ik vastloop met Mailchimp door met veel geduld mij door het Mailchimp labyrint te loodsen. Al drie jaar en vandaag op 5 mei had ik de gelegenheid om haar voor het eerst te ontmoetten in Heiloo op die mooie plek tussen aan de rand van het park. Ik ben heel dankbaar dat zij mij geholpen heeft om zoveel meer inzicht te krijgen in ‘hoe het werkt’. Het is een echt ‘cadeautje’. Eva de Jong, Jin Shin Jyutsu.

willibrordus business centrum

José: Leuke en leerzame samenwerking

Ik vond het super leerzaam, ik wist niet van alle mogelijkheden van Mailchimp en die heeft Judith me haarfijn uitgelegd. Tijd tekort voor alle mogelijkheden maar we hebben er heel veel uitgehaald waar ik nu mee verder kan.

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen! Robin Driehuijs, Andalusië Fietsreizen

Caroline Schaay

Dankbaar voor de geweldige begeleiding

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld.
Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-) Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden. Caroline Schaay Lifecoaching en Healing

mango travel

Mango Travel: Kennis van zaken en no nonsens

In drie sessies heeft Judith ons geweldig geholpen met het onder de knie krijgen van het altijd lastige MailChimp. Vooral praktisch en met een enorme ervaring aan kennis heeft ze tegelijk een aantal probleempjes met ons opgelost. Complimenten voor de training! En bedankt.

Waldien Burger

Waldien Burger: koe bij de horens

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt. Waldien Burger, Netraam Woord WerkOm de inhoud van jouw cursus te bespreken hoef jij niets te weten over Mailchimp. Ik stel je gewoon een paar vragen over wat je al gedaan hebt met Mailchimp en over wat je wilt met Mailchimp. En dan weet ik wel ongeveer wat er in jouw cursus moet zitten. En wat je niet nodig hebt.

Willibrordus Business Centre Heiloo

Ik ben een erkende Mailchimp expert en sinds 2016 erkend als Mailchimp trainer. Ik kan je goed helpen met Mailchimp.

Mailchimp expert en mailchimp partner

Deze basiscursus Mailchimp kan ik geven in mijn kantoor in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo, of online via Google Meet. En jij bepaalt wat het zal zijn.

Je kunt deze training neemt een halve dag in beslag en je kunt ‘m combineren met een andere training zodat het een dagtraining wordt. En dan krijg je er uiteraard ook een lunch bij.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

Mailchimp partner badge

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Heiloo

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleringsvoorwaarden met Google Meet

Annulering, normale voorwaarden en via Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.