Beter werken met Mailchimp projecten

beter werken met mailchimp

Beter werken met Mailchimp

Beter werken met Mailchimp betekent dat je een project waar je zelf geen tijd voor hebt of dat je zelf te moeilijk en te veel werk vindt, gewoon aan me uitbesteedt. Dat betekent ik het voor je in orde maak en daarna ben ik weer weg.

En als eigenlijk wel weet dat het beter zou moeten kunnen, maar je hebt geen flauw idee hoe, dan kan ik je account voor je analyseren en je daarna vertellen waar je nog iets te winnen hebt. En dan hebben we het over meer uit Mailchimp halen of over kostenbesparing.

De suggesties die je op deze pagina vindt zijn eenmalige Mailchimp projecten. Dat betekent dat je iets aan me uitbesteedt, maar dat je niet aan me vast zit. Ik kom, ik help je en ik ga weer.

Beter werken met Mailchimp

Mailchimp project: analyseren en optimaliseren

Mailchimp analyseren en optimaliseren

Als je beter wilt werken met Mailchimp analyseer ik hoe je Mailchimp nu gebruikt en hoe je dat op een betere manier zou kunnen doen. Zodat je er meer uit gaat halen.

Als jij geen ervaren Mailchimp gebruiker bent dan liggen er vermoedelijk een heleboel kansen om de manier waarop je Mailchimp gebruikt te verbeteren. Welke kansen je op dit moment laat liggen kan ik je vertellen.

Mailchimp verbeteren betekent dat je de manier waarop je Mailchimp tot dusver hebt gebruikt gaat verbeteren. En doordat je Mailchimp op een betere manier gaat gebruiken, ga je er ook meer uithalen.

Meer uit Mailchimp halen

Als jij de manier waarop je Mailchimp nu gebruikt wilt verbeteren en je e-mailmarketing echt wilt inzetten om er meer uit te halen terwijl je zelf niet weet wat er te verbeteren is, dan is dit een zinvol rapport voor je.

Je kunt dit rapport gebruiken als basis voor optimale e-mailmarketing.

Verbeteringen

  • Weet wat je goed doet
  • Weet wat je kunt verbeteren
  • En krijg suggesties om meer te verkopen

€249 euro excl.btw

Mailchimp partner badge

Beter werken met Mailchimp

  1. Neem contact met me op.
  2. Vertel je dat je beter wilt werken met Mailchimp
  3. En ik stuur je via Mailchimp een verzoek om toegang tot je account.

Beter werken met Mailchimp is prepaid. Je krijgt vooraf een factuur die je met iDEAL kunt betalen en na ontvangst van je betaling ga ik voor je aan de slag.

Ik ga systematisch je account na op alle punten waar vaak iets te winnen valt. Als ik hiermee klaar ben neem ik contact met je op. Je krijgt het rapport en we maken een afspraak om het door te spreken zodat ik e.e.a. kan toelichten en jij ermee uit de voeten kunt.


En hoe dan verder?

Hoe het dan verder gaat hangt af van hoe je account er nu uitziet. Vaak zul je de verbeteringen die ik je aanraad zelf kunnen implementeren. En als dat te ingewikkeld is, dan bespreken we een oplossing: ik leer het je of je laat het door mij doen. Net wat van toepassing is.

Beter werken met Mailchimp

Mailchimp project: vliegende start

Ik vind het vaak jammer als ik zie hoeveel tijd mensen kwijt zijn aan het starten met Mailchimp. Dat is eigenlijk verspilde tijd. Want als je gaat starten zijn er een heleboel zaken die eenmalig gedaan moeten worden en daarna nooit weer.

Het is zonde van je tijd als jij moet uitzoeken wat er allemaal eenmalig gedaan moet worden en dat allemaal zelf gaat doen. Juist omdat dit eenmalige zaken zijn waar je daarna nooit meer naar om hoeft te kijken.

Je kunt dit aan me uitbesteden en dan leer ik je daarna wat je weten moet.

Beter werken met Mailchimp

Mailchimp project: audiences samenvoegen

Als je veel audiences in je account hebt, dan heb je die waarschijnlijk omdat je denkt dat ze nodig hebt. En je denkt dat je ze nodig hebt, omdat je die mensen apart wilt kunnen mailen.

Maar hebt helemaal geen extra audiences nodig om mensen apart te kunnen mailen. Je kunt zelfs 1 persoon apart mailen.

Wat je wel nodig hebt is een goed begrip van hoe Mailchimp werkt en hoe je mensen apart kunt mailen. Dat kan ik je leren in een training en je kunt het samenvoegen van audiences ook aan me uitbesteden.

Dit is meestal niet klaar na een training en uitbesteden betekent gewoon als we samen werken aan dit Mailchimp project, want jij moet me voeden met informatie.

Overzicht en kostenbesparing


david van tongeren

David van Tongeren

Kun je om een boodschap sturen

Toen ik me (eindelijk) realiseerde dat de wildgroei aan gegevens efficient gebruik van Mailchimp onmogelijk maakte kwam ik via een zoekopdracht in Google bij Judith terecht. En dat had de zoekmachine goed gezien!

Want de grote schoonmaak door met name het samenvoegen van alle verschillende audiences heeft niet alleen gezorgd voor structuur, overzicht en veel meer inzicht in het bekende webprogramma voor e-mailmarketing, maar ook voor een fikse besparing op de abonnementskosten: een echte aanrader!

Beter werken met Mailchimp

Mailchimp project: automation instellen

Automation instellen is ook duidelijk Mailchimp project: het moet eenmalig ingesteld worden en daarna draait een workflow gewoon.

Je moet natuurlijk wel af en toe kijken of hij nog goed doet en of er iets te verbeteren valt aan je e-mails. Maar als hij eenmaal is ingesteld dan is het moeilijke werk klaar.

Automation instellen kan ik je leren in een training, maar je kunt het ook aan me uitbesteden.

Niet te benauwd om kennis te delen


Tijmen van Steeg

Tijmen van Steeg

Online marketing met Onlinekr8

Ik vind het super zoals Judith na een paar mailwisselingen en telefoontjes zich verdiept in de materie om er dan een passende Mailchimp oplossing bij te bedenken en ook gelijk voor me inricht.

Niet te benauwd om kennis te delen en voortvarend te werk gaat. En op de vraag wanneer denk je er aan te kunnen beginnen? het antwoord te krijgen Dat doe ik vanmiddag even is toch wat iedere ondernemer wil :-)

Beter werken met Mailchimp

Van RSS naar e-mail

Van RSS naar e-mail is een heel simpele automatisering. Je kunt deze automatisering gebruiken als je hoofdzakelijk je nieuwste blogpost rondstuurt.

Als je verder nauwelijks iets doet voor je e-mailmarketing, dan ben je je tijd aan het verspillen als je eerst een blogpost maakt en daarna een nieuwsbrief maakt van die blogpost, want dat kan Mailchimp ook voor je doen. Als je dit herkent, lees dan vooral verder.

Lida Thiry: Praktisch, meedenkend en zeer deskundig

Mijn nieuwsbrief is gelinkt aan mijn blog en gaat er elke week automatisch uit. Mailchimp heeft daar maar één thema voor en dat ziet er rommelig uit. Was al jaren een doorn in mijn oog, maar ik had geen idee hoe dat veranderd zou kunnen worden. En dat doet Judith in een paar uurtjes. Tussendoor geeft ze ook nog nuttige tips voor mijn website. Judith, wat ben ik blij dat ik je heb gevonden!

Lida Thiry – www.kledingstijladvies.nl 

Ik ben een erkende Mailchimp expert en ik kan je op allerlei manieren helpen met Mailchimp.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO