Dagtraining Mailchimp

Dagtraining Mailchimp: een geavanceerde privé training Mailchimp van een hele dag in Heiloo bij Alkmaar door erkende Mailchimp expert.


Dagtraining Mailchimp

Wanneer zou je voor een geavanceerde dagtraining Mailchimp moeten kiezen?

Mailchimp academy gecertificeerd

Deze dag is voor jou als je meer wilt weten en dieper wilt gaan. Bijvoorbeeld als je een geavanceerde automation workflow wilt maken. Bijvoorbeeld een salesfunnel waarbij mensen die al gekocht hebben uitgesloten moeten worden.

Maar ook als je nieuwsbrieven voor derden maakt en je een uitgebreide kennis van Mailchimp nodig hebt. Want je kunt maar nooit weten wat je klant van je gaat vragen.

En als je van jezelf weet dat werken met software heel moeilijk voor je is, ook dan kun je een dagtraining kiezen om de basis van Mailchimp onder de knie te krijgen.

dagtraining mailchimp
Inclusief 2 weken nazorg en lunch

Inbegrepen bij deze Mailchimp dagtraining

De praktijk leert dat de vragen niet tijdens de training, maar na de training bij je naar boven borrelen. Daarom krijg je bij deze training ook nazorg.

  • Voorbespreking: dit is een training op maat waarin jij precies gaat leren wat voor jou belangrijk is. Daarom hebben we een voorbespreking zodat ik weet wat ik je leren moet.
  • Samenvatting: je krijgt een beknopte samenvatting van de zaken die je geleerd hebt. Met in die samenvatting links naar uitleg over hoe je het moet doen. Die uitleg staat online omdat Mailchimp nog al eens wil veranderen en teksten die online staan kan ik bijwerken als Mailchimp verandert.
  • E-mailsupport: en je krijgt 14 dagen e-mailsupport over de behandelde stof. In die 2 weken kun je alle nagekomen vragen stellen.
  • Lunch: we gaan lunchen in restaurant Keuken met Karakter. Dit restaurant ligt op loopafstand op het landgoed waar mijn kantoor is.
  • Koffie en thee: en natuurlijk zijn koffie en thee tijdens de training ook inbegrepen.

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Waar is deze dagtraining

Deze dagtraining Mailchimp bied ik je aan in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Hier heb ik een heerlijke ruimte in een rijksmonument.

Willibrordus Business Centrum Training Mailchimp
Willibrordus Business Centrum in Heiloo

Natuurlijk nemen hierbij hygiëne maatregelen met het oog op Corona in acht. We zitten samen aan een grote tafel van 1.60 x 1.60 met in het midden een plexiglas scherm.

En we hebben een groot scherm waarop we Mailchimp goed kunnen bekijken.

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze promotie-link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

Dagtraining Mailchimp was last modified: by

Bereikbaarheid

Heiloo is goed bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Op het terrein van het landgoed waar mijn kantoor is hebben we een grote parkeerplaats, met oplaadpalen. En mijn kantoor ligt op 1 km lopen vanaf station NS Heiloo.


Wanneer doe je deze dagtraining Mailchimp?

Dit kan op een dag waarop we beiden kunnen. In de agenda kun je zien wanneer ik kan.


Je kunt de dag van je keuze daar ook direct vastleggen


Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Je bent hier: Home » Mailchimp expert » Dagtraining Mailchimp

Dagtraining Mailchimp was last modified: by