E-mailmarketing laten doen

E-mailmarketing laten doen

E-mailmarketing laten doen: je nieuwsbrieven of Automation workflows laten maken zodat je hier zelf geen tijd aan kwijt bent. Eventueel met  Engelstalige redactie, Duitstalige redactie of juridische screening (als je over gezondheid schrijft.

E-mailmarketing laten doen

 

Nieuwsbrieven laten makenAutomation strategisch inzettenReviews

Nieuwsbrieven laten maken

E-mailmarketing is een vak net als ieder ander specialisme. En net als bij ieder ander vak heb je te maken met valkuilen waar amateurs gemakkelijk in vallen terwijl professionals die valkuilen weten te herkennen. En dan heb ik het nog niet gehad over het beheer van je mailinglijst.

Neem contact met me op als je e-mailmarketing wilt laten doen. We gaan dan eerst eens praten:

  • Over jouw vak: wat doe je precies?
  • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
  • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
  • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.

Automation strategisch inzetten

MailChimp Automation is een autoresponder die in actie komt naar aanleiding van een trigger. Automation verstuurt jouw volgende nieuwsbrief naar aanleiding van deze trigger.

Zo kun je bijvoorbeeld naar je nieuwste abonnees een serie nieuwsbrieven versturen zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen.

Of je gebruikt Automation om een cursus in te plannen die je per e-mail verstuurt. En zo zijn er nog veel meer praktische toepassingen voor Automation te verzinnen.

MailChimp Automation inzetten

Er zijn erg veel mogelijkheden om Automation in te zetten.

Vertel daarom je plan
dan kan ik je zeggen
of Automation hier behulpzaam bij kan zijn

Tijd en kosten besparen

Het gebruik van Automation is vaak tijdbesparend en kostenbesparend, want je hoeft ‘m maar eenmaal in te stellen en daarna gaat alles vanzelf.

Je moet echter wel weten wat je doet als je Automation instelt en om Automation goed in te stellen moet je een beetje abstract kunnen denken.

Automation instellen

Als je dat wilt kan ik Automation voor je instellen. En als het om een cursus gaat die je per e-mail wilt versturen, dan zijn er ook manieren om het instromen in je cursus afhankelijk te maken van de vraag of de betaling voltooid is. En dat alles op een mooie manier met een professionele uitstraling.

Onderwerp: e-mailmarketing uitbestedenDeze review heeft Claudia spontaan op Facebook geplaatst.

Claudia van Wezel

Judith de Vries heeft weer een prachtige nieuwsbrief voor mij in elkaar gezet! Zoek je iemand die werkelijk ALLES weet van MailChimp en aan een half woord genoeg heeft om voor jou een fantastische nieuwsbrief in elkaar te zetten? Dan is Virtueel Present een aanrader!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
E-mailmarketing laten doen was last modified: by
Tijmen van Steeg

Onderwerp: Automation strategisch inzetten

Judith heeft me al een aantal keren geholpen om Mailchimp op een juiste manier in te richten. De laatste maal was het echt een ingewikkelde toestand, maar nu krijgt toch iedereen een product specifieke mail afgeleverd. En dat bewijst zich bij mij in een hoop positieve reacties van klanten :-)

Tijmen van Steeg, Ongedierte bestrijden
Tijmen van Steeg
E-mailmarketing laten doen was last modified: by

Onderwerp: e-mailmarketing uitbesteden. Deze review heeft Claudia me per e-mail gegeven.

Claudia van Wezel

Judith beschikt over de gave zich in te leven in de onderwerpen en je hoeft haar niet te vragen met je mee te denken: dit doet ze uit zichzelf al.

Bovendien beschikt ze over het inzicht om e.e.a. zo aan te passen dat het zeer helder leesbaar wordt voor de doelgroep.

Zoek je iemand om je nieuwsbrief voor je in elkaar te zetten en dat op een pro-actieve manier doet? Ik beveel je Judith van harte aan!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
Tijmen van Steeg

Onderwerp: Automation strategisch inzetten

Ik vind het super zoals Judith na een paar mailwisselingen en telefoontjes zich verdiept in de materie om er dan een passende MailChimp oplossing bij te bedenken en gelijk ook voor me inricht.

Niet te benauwd om kennis te delen en voortvarend te werk gaat.

En op de vraag “Wanneer denk je er aan te kunnen beginnen?” het antwoord te krijgen “Dat doe ik vanmiddag even” is toch wat iedere ondernemer wil :)

Tijmen van Steeg, Keukenervaringen
Tijmen van Steeg
E-mailmarketing laten doen was last modified: by
Miranda Haas

Onderwerpen: MailChimp diensten en virtuele assistentie.

De MailChimpkennis en begeleiding van Judith is super! Ze heeft goede ideeën waar we echt iets mee kunnen en denkt met ons mee. Dat is precies wat ik zocht. Als ze iets anders tegen komt wat voor verbetering vatbaar is laat ze dat weten zodat dit aangepakt kan worden.

Ik was ook erg blij verrast toen ik merkte hoe snel ze werkte! Of het nu formulieren waren of aanpassingen in een nieuwsbrief, in een vloek en een zucht was het gepiept. Iets waar ik me anders het hoofd over zou breken en uren aan kwijt zou zijn besteed ik nu met een gerust hart aan Judith uit. Geweldig. Judith bedankt en tot snel weer!

Miranda Haas, Magic Nails
Miranda Haas
E-mailmarketing laten doen was last modified: by

Onderwerp: MailChimp hulp. Deze recensie heeft Margreet geplaatst op mijn profiel op MailChimp.

Margreet

Ik had een idee voor een gratis online training. Toen die klaar was, liep ik tegen allerlei technische vraagstukken op. Ik dacht dat ik dat zelf wel kon fixen. En ik zou de boel zeg wel “even” online zetten. Nou dat had ik verkeerd gezien. Er kwamen behoorlijk wat technische dingen bij kijken.

Ik kwam bij Judith terecht en die had in no time alles geregeld. Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik direct gestopt met zelf hannesen. Nu weet ik: als ik vragen heb over MailChimp, contact opnemen met Judith en die regelt het! En ook nog supersnel. Fijne service! Dank Judith!

Margreet Bos
E-mailmarketing laten doen was last modified: by
Ruo Yu Fang

Onderwerp: e-mailmarketing uitbesteden. Deze review heeft Ruo Yu me per e-mail gegeven.

Ik laat al jaren mijn nieuwsbrieven door Judith maken en ik laat mijn blog door Judith onderhouden. Hier heb ik de juridische screening bij ingekocht.

Dit bevalt me uitstekend want het geeft me rust doordat ik weet dat al mijn teksten netjes geplaatst worden en dat ze aan de wetgeving voldoen.

Ruo Yu Fang
E-mailmarketing laten doen was last modified: by
Frank Schuurman

Onderwerp: e-mailmarketing uitbesteden

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details.

Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar.

Frank Schuurman
E-mailmarketing laten doen was last modified: by

 

Extra opties

Als je je nieuwsbrieven door mij laat maken dan kun je daar eventueel de volgende opties bij inkopen. Dit zijn zaken die ik niet zelf doe, maar die ik zo nodig vind dat ik ze je graag wil aanbieden. Als je kiest voor deze opties dan wordt dat deel van het werk gedaan door een ander die hiervoor gekwalificeerd is.

Juridische screening (als je over gezondheid schrijft)

Juridische screening

Als gevolg van een samenwerking tussen mij en een jurist kun je voor een laag bedrag een juridische screening bij me inkopen. Hoe en wat precies kun je lezen op de pagina over de juridische screening.

Engelstalige redactie (native speaker)

Engelstalige nieuwsbrieven

Engels: Engelstalige nieuwsbrieven laten maken door een native speaker en een MailChimp expert. Voor internationale Engelstalige nieuwsbrieven  heb ik een informeel samenwerkingsverband met een native speaker. Zij zijn bereid je teksten te corrigeren en te redigeren.

Sylvana Dagostini
Engels: Sylvana Dagostini

Voor Engelstalige nieuwsbrieven werk ik samen met Sylvana Dagostini.

Sylvana Dagostini is een Canadese virtual assistant.

Zij woont in Canada en ze is bereid je Engelstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.

Moedertaal

Besef dat ook als je goed Engels spreekt en schrijft, het nog steeds je moedertaal niet is. En je kunt wel denken dat je Engels goed genoeg is om de redactie te doen, maar er is toch een verschil tussen een native speaker die de puntjes op de i zet en een Nederlander die de tekst redigeert.

Kosten

Voor het redigeren van internationale nieuwsbrieven in het Engels kan ik je geen exacte prijsopgave doen, want de prijs hangt af van de kwaliteit van jouw Engels en van de lengte van je tekst.

Als je wilt weten wat dit gaat kosten, stuur me dan een Engelse tekst die jij geschreven hebt als voorbeeld. Ze gaat er dan even naar kijken en daarna kan ze je vertellen wat dit gaat kosten.

Dit is een extra optie die je kunt inkopen als je je nieuwsbrieven door mij laat maken. Je kunt deze optie niet inkopen als je je nieuwsbrieven zelf wilt maken.

E-mailmarketing laten doen was last modified: by
Duitstalige redactie (native speaker)

Duitstalige nieuwsbrieven

Duits: nieuwsbrieven in het Duits voor Nederlandse ondernemers die zich op de Duitse markt richten. Als je je op de Duitse markt richt wil je natuurlijk graag dat je nieuwsbrieven en andere teksten in perfect Duits geschreven zijn.

Cultuur

En ook niet onbelangrijk: je wilt geen culturele blunders begaan. Duitsland is een ander land dan Nederland. Wat in Nederland heel gewoon en gangbaar is, is in Duitsland vaak anders dan je verwacht.

In Nederland is het bijvoorbeeld aan te raden om de afstand tussen jou en je klant in je nieuwsbrief zo snel mogelijk te overbruggen door je klant te tutoyeren. Maar als je je op de Duitse markt richt doe je daar beslist géén goed aan.

Dit lijken kleinigheden, maar ze kunnen er de oorzaak van zijn dat je plannen de mist in gaan en niet de resultaten hebben die je graag wilt.

Cultuurverschil

Met o.a. dit cultuurverschil heb je natuurlijk niet alleen te maken als je je richt op de Duitse markt, maar ook als je je richt op Zwitserland of Oostenrijk.

Omdat het mijn bedoeling is je zo goed mogelijk te ondersteunen, werk ik samen met native speaker en bevoegd docent Duits Tina Märgner.

Zij is bereid je Duitstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.

TinaMeer weten over Tina

Wil je meer weten over Tina? Ga dan even naar haar website.Haar website kan interessant voor je zijn, want ze verzorgt ook (spoed)cursussen Duits voor ondernemers.

Hoe het werkt

Jij levert de teksten aan

Tina Märgner corrigeert en redigeert je teksten. Ze trekt aan de bel als je dreigt een culturele blunder te begaan. En ze doet suggesties hoe het anders aan te pakken

Ik zorg dat je teksten goed uit de verf komen in keurig verzorgde nieuwsbrieven

En als je nieuwsbrief klaar is, leest Tina ‘m nog even door om, als dat nodig is, nog een puntje op de i te zetten

Zo kun jij er zeker van zijn dat je nieuwsbrieven in perfect Duits gesteld zijn en dat je geen culturele blunders begaat waarmee je mogelijke klanten voor het hoofd zou stoten.

Hoe lang duurt dat allemaal?

Hoeveel tijd dit in beslag neemt zal je reuze meevallen, maar anderzijds: Tina en ik leveren maatwerk en kwaliteit gaat vóór snelheid.

Als je vooraf aan ons laat weten wanneer je je teksten gaat aanleveren en als je je daar ook aan houdt, dan zitten Tina en ik paraat en dan is een nieuwsbrief heel snel klaar.

Als je niet precies kunt vertellen wanneer je je teksten gaat aanleveren kan het zijn dat we eerst een andere opdracht af moeten maken, maar ook dan zullen we je snel van dienst zijn.

E-mailmarketing laten doen was last modified: by
Gecertificeerd

Tips voor MailChimp

Heb je al gezien dat ik een groot blog heb vol met tips voor mensen die MailChimp gebruiken? Ook als e-mailmarketing laten doen niets voor jou is, of als je helemaal geen Automation workflows wilt, ook dan kan ik je helpen. Lees hier eens verder op de pagina MailChimp expert. daar kun je een overzicht van mijn diensten voor MailChimp vinden.

 

E-mailmarketing laten doen was last modified: by