E-mailstrategie

 

Denk bij e-mailstrategie aan

checkmarkalgemene strategieën: doelgroepgerichte selectie bij het aanmeldproces, alternatieven bij het afmeldproces en segmentatie en gericht mailen

checkmarkmaar denk ook aan strategieën om e-mailmarketing in te zetten om specifieke producten te verkopen

mailchimp setupen aan strategieën om meer informatie over je lezers te krijgen en deze informatie ook vast te leggen voor later gebruik

MailChimp

Ik werk uitsluitend met MailChimp, want ik ben al jaren MailChimp expert. Over dit platform weet ik echt veel en ik denk dat specialisatie nodig is om de mogelijkheden van een platform echt dóór en dóór te leren kennen.

Naast mijn erkenningen van MailChimp, heb ik ook opleidingen op het gebied e-mailmarketing in mijn bagage:

E-mailstrategie

E-mailstrategie is meestal niet algemeen maar specifiek voor jouw bedrijf.

Het betekent dat je gaat nadenken over elk aspect van je e-mailmarketing:

checkmarkis er iets te verbeteren?

checkmarkhoe kun je het optimaliseren?

En naarmate je je strategie serieuzer gaat nemen zullen je strategieën steeds specifieker worden want je leert van de response van je doelgroep.

Als je hulp wilt bij e-mailstrategie gaan we daarom praten en samen een strategie uitwerken waardoor je meer uit je e-mailmarketing kunt halen. Omdat ik ook een erkende setup expert ben, kan ik je ook helpen bij de implementatie van het plan.

Dit gaat om persoonlijke begeleiding die ik je telefonisch of per Skype kan geven. Wel medium we kiezen hangt van de situatie af, hiermee bedoel ik dat ik je telefonisch geen zaken kan demonstreren. Met Skype kan ik dat wel doordat we dan schermdelen tot onze beschikking hebben.

Enne … ik test graag zodat we niet gokken maar zeker weten.

Neem contact met me op als je dit een interessant aanbod vindt.

contact

Combinatie

Je kunt hulp bij het verbeteren van je e-mailstrategieën uitstekend combineren met begeleiding bij SEO.

Met betrekking tot e-mailstrategie: mijn strategieën zijn op 30 januari 2017 door MailChimp erkend als goede strategieën.

Recensie
Miranda Haas

Miranda Haas magicnails.nl Nieuwsbrieven 25 juni 2015

De MailChimpkennis en begeleiding van Judith is super! Ze heeft goede ideeën waar we echt iets mee kunnen en denkt met ons mee. Dat is precies wat ik zocht. Als ze iets anders tegen komt wat voor verbetering vatbaar is laat ze dat weten zodat dit aangepakt kan worden.

Ik was ook erg blij verrast toen ik merkte hoe snel ze werkte! Of het nu formulieren waren of aanpassingen in een nieuwsbrief, in een vloek en een zucht was het gepiept. Iets waar ik me anders het hoofd over zou breken en uren aan kwijt zou zijn besteed ik nu met een gerust hart aan Judith uit. Geweldig. Judith bedankt en tot snel weer!

E-mailstrategie was last modified: by
E-mailstrategie was last modified: by